Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
gem fish (400 metre baligi)
serenay66 yazdı:bahri demek geçen seferde  malzeme olsaymış tutacakmışsın.çok harika balıklar tutmuşsun.okyanusun balığı büyük olur tabi.ben ise ankarada sıkışmış kalmışım. o göl bu göl şu ırmak derken gideceğimiz yerler sınırlı.balıkta doğal olarak sınırlı.rastgelsin.
sayin abim yoksa saclari iddiaya koyarmiydim heheh balik yuzde ikiyuz de misinenin yetmiyecegini bilmiyordum ,makinayi veren arkadasin lafina gore sozde misine yeterli ydi ,simdi uzerinde bir km misine var bide en saglami diyebilirim ,o degil 40 kg baligi cekmeyi bekleyemiyorum bugun ondan umitliydim ama gem fish cikti ,olsun bunlarda cok lezzetli
valla ne yalan soyliyeyim fazlada heyacani yok bu balikciligin balik garanti oluncada dibe batar batmaz balik yapisiyor 5 saniyede vurdu vurmadi olayida yok ,ogle oluncada fazla heyacani yok ,
simdi orkinoslar baslamis islerden bir firsat bulursam onu yakalamak istiyorum arkadaslara gore 20 ile 50 kg arasi cikiyormus
irmak dedinizde benim omrumun yarisida turkiye de derelerde gecti diyebilirim ,imkanlar ne verdiyse o sekilde avlaniyoruz ,drelerde ne guzel vakitler gecirirdim arkadaslarla ,bizde o gunleri ozledik ,bakam iznimde arkadasim sukru ile gidicez tekrar.sabaha kadar uykusuz yakalayacagim bir yayini bugun yakaladigim baliklara degismem valla
Bul
Maşallah balıklar belliki bir harika

abi bizide okyanus hastası yaptın
Bul
balıklar süper iyi iş çıkarmışsınız afiyet olsun rastgele
bahri denizi kurutmussun yineSmile)
Bul
bahri şikayetedecem seni sirkülerin dışına çıkmıştın
avustralya daki tüm çevre koruma oegütlwrinw bu yazını ve resimlerini yollayacağım adres ve telefon numaralarınıda Bobo
yaparım bilirsin Bobo
neyse bahri tebrikler
kırıp geçirmişsin ortalığı 72 63 71
Bul
arkadaşlar bir organizasyonda okyonustamı
yapsak acaba ne dersiniz balık garanti hem
rehberde var yabancılık çekmeyiz heralde .
valla hasta oldum ben bu balıklara hayali bile
güzel rastgele inşallah istediğin avı yapar bizlerle paylaşırsınız.
tebrikler selamlar.
Bul
süper balıklar bahri abi.tebrik ediyorum
Bul
bahri ozmen yazdı:
BALIK and OZAN yazdı:harika balıklar..o derinlikten bu balıklar nasıl çekilir..gerçekten bravo..tebrikler..anlaşılan düzenek çok işe yaramış..saygılar..rastgelsin..
ozan nasil cekildigini gelde sen bana sor ,valla kolum tutmuyor ,yanimdaki beceremedi iki dakkada durmaya kalkti ,duruncada baligi kacirirsin diyorlar
asagiya inmesi yaklasik 5 dakka suruyor asagiya varinca hemen saldiriyor zaten 5 saniye bile tutmuyoruz ,cikarmasi 15 dakka suruyor ,ilk 20 metreden sonra balik oluyor ve hava kesesi sisiyor 20 metreden sonra birazdaha hafif oluyorda,ama ilk 20 metre mi artik 50 metremi adamin kolunu olduruyor ,zaten 10 sefer filan denedim oda yanimdaki yasli oldugu icin bir turlu laf dinlettiremedim abi bekletmeden cek diyorum baligi yakaliyoruz olsun oteki ignelerde yakalasin diyor ,ogle olunca yakaladigimiz baligida kaciriyoruz ,oltayi asagida bekletmek istiyor ,sonra kendisine uc bes sefer bos cekince kizdimda bunlari yakalayabildik,insanlari anlamak zor hayatinda istavrit bile yakalamamis kolumu oldurdu akillari sayesinde,adama dedim iki aydir arastiriyorum bu isi, bir turlu laf dinlettiremedim
lezzetine gelince bende hamsi en lezzetli balik derdim hamsiye bile 10 cekecek lezzetlikte bir balik,simdi pisirip yidim insanin agzindan lezzeti 10 dakka cikmiyor ,muhtesem bir lezzeti var
dediklerine gore cok yakindada blue eye cod dedikleri balikta baslicakmis 15 ile 40 kg arasi cikiyormus ayni yerde

umarım o blue eye cod larda bikaç tane çekersinde bizimde gözümüz bayram etsin..ama biraz kol kaslarına yönelik çalışmak lazım..saygılar..rastgele..
Bul
gözlerimizin pası silindi valla.teşekkürler
Bul
çok muhteşem balıklar ..senin için biraz zor olmuş anlaşılan ama zevkini almışsın sanırım tebrikler afiyet olsun arkadaşım...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kamil Ilıpınar'dan Yayın Balığı Resimler Lapsetur 167 73,645 18-09-2009, 14:16
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  Kamil Ilıpınar'dan Yayın Balığı Resimler_3 Lapsetur 89 25,229 11-06-2009, 22:56
Son Yorum: balıkcı uğur
  Kamil Ilıpınar'dan Yayın Balığı Resimler_2 Lapsetur 127 32,427 03-04-2008, 13:35
  kürek balığı SerenaY66 17 6,425 11-02-2008, 13:55
Son Yorum: avcıhakan
  kılıç balığı (.rar formatında ) SerenaY66 10 2,382 09-02-2008, 01:59
Son Yorum: boranmursel
  Buda Ultrason BaliĞi :) fish or die 13 2,551 03-02-2008, 10:17
Son Yorum: SerenaY66
  yayın balığı (ramazan bereketi) Kamil ILIPINAR 45 5,649 16-10-2007, 16:20
  Anadolu Kavağı' nda Papaz Balığı Boğaziçi 12 3,519 20-08-2007, 09:32
Son Yorum: LeVrEkCi
  21-05-2007 köpek balığı doktor 12 2,652 13-08-2007, 09:15