26-05-2007, 13:48
serenay66 yazdı:bahri demek geçen seferde malzeme olsaymış tutacakmışsın.çok harika balıklar tutmuşsun.okyanusun balığı büyük olur tabi.ben ise ankarada sıkışmış kalmışım. o göl bu göl şu ırmak derken gideceğimiz yerler sınırlı.balıkta doğal olarak sınırlı.rastgelsin.sayin abim yoksa saclari iddiaya koyarmiydim heheh balik yuzde ikiyuz de misinenin yetmiyecegini bilmiyordum ,makinayi veren arkadasin lafina gore sozde misine yeterli ydi ,simdi uzerinde bir km misine var bide en saglami diyebilirim ,o degil 40 kg baligi cekmeyi bekleyemiyorum bugun ondan umitliydim ama gem fish cikti ,olsun bunlarda cok lezzetli
valla ne yalan soyliyeyim fazlada heyacani yok bu balikciligin balik garanti oluncada dibe batar batmaz balik yapisiyor 5 saniyede vurdu vurmadi olayida yok ,ogle oluncada fazla heyacani yok ,
simdi orkinoslar baslamis islerden bir firsat bulursam onu yakalamak istiyorum arkadaslara gore 20 ile 50 kg arasi cikiyormus
irmak dedinizde benim omrumun yarisida turkiye de derelerde gecti diyebilirim ,imkanlar ne verdiyse o sekilde avlaniyoruz ,drelerde ne guzel vakitler gecirirdim arkadaslarla ,bizde o gunleri ozledik ,bakam iznimde arkadasim sukru ile gidicez tekrar.sabaha kadar uykusuz yakalayacagim bir yayini bugun yakaladigim baliklara degismem valla