Yorumları: 457
Konuları: 15
doktor yazdı:dostlarım sizlere rasgele inşallah güzel balıkçılık yapar güzel muhabbet edersiniz bol bol resimde çekinde bizimde gözümüz şenlensin saygılar.
Harun yazdı:evet resimleri unutmayın renklensin ortalık biraz
Doktor'cum , Harun'cum hiç resimsiz olur mu ? O işin tuzu-biberi.
Hani derler ya {
GAMBERSİZ DÜĞÜN OLMAZ} diye.
Yorumları: 1,077
Konuları: 122
MUHARREM ABİ EGEDE NEREDE AVLANACAKSINIZ AZDA OLSA FETİYE,YE KADAR BİLİRİM ORALARI 1996/2001 SENELERİNDE EGEDE ÇOK AVLANDIM DİKİLİ BADEMLİDE ÇOK KALDIM LİMANDA İSPENDEK VE LEVREK YAKAYAMIŞTIM YEM OLARAK SARDALYE İĞNE 7 NUMARA
4İĞNEYİ KIBRIS GİBİ YAPARAK SARDALYENİN İCİNE GÖMÜP İĞNELERİN BİTİĞİYERDEN MİSİNAYI KAZIK BAĞI YAPIP SARDALYENİN KUYRUĞUNA ATIYORDUM AZ SADALYEYİ EZİP LİMANIN İCİNDE SABAH EZANIYLA BİRLİKTE YATIYA BIRAKIYORDUM VE YAKALIYORDUM
EN GÜZEL LEVREKLERİDE ÇANAKKALEDE GÖRDÜM TUTAMADIĞIM İÇİN İÇİM GİTMİŞTİ HER BİRİ 5 İLE 10 KİLO ARASIYDI O BALIKLARA HALA İÇ ÇEKİYORUM.. BELKİDE HALA ORADA O BALIKLAR VARDIR .ÇANAKKALELİ ARKADAŞLAR HALA O LAPSEKİ İSKELENİN ALTINDAKİ LEVREKLER DURUYORMU ACABA.....? BİDE SARIMSAKLI AÇIKLARINDA Bİ DENEYİMİM OLDU KİMSE İNANMAYA BİLİR ÇİZİ KRAKER BÜSKİVİNİN FOSFORLU YEŞİL JİLATİNİ İÇİDE BEYAZ KISMI OLAN PAKETİNİ İNCE İNCE JİLETLE KESİP USKUMRUYA ÇAPARİ YAPTIM VE İĞNE İĞNE USKUMRU ALMIŞTIM YANLIZ BUNU GECE TEKNEYLE IŞIK YAKARAK YAPMIŞTIM GÜNDÜZ HİÇ DENEMEMİŞTİM
Yorumları: 1,081
Konuları: 43
keşke imkan olsada o muhteşem egeye bende sizinle gelebilsem sizlere rastgelsin
güzel resimler ile süsleyin bizde böyle sebeblenelim
baba martı yazdı:MUHARREM ABİ EGEDE NEREDE AVLANACAKSINIZ AZDA OLSA FETİYE,YE KADAR BİLİRİM ORALARI 1996/2001 SENELERİNDE EGEDE ÇOK AVLANDIM DİKİLİ BADEMLİDE ÇOK KALDIM LİMANDA İSPENDEK VE LEVREK YAKAYAMIŞTIM YEM OLARAK SARDALYE İĞNE 7 NUMARA
4İĞNEYİ KIBRIS GİBİ YAPARAK SARDALYENİN İCİNE GÖMÜP İĞNELERİN BİTİĞİYERDEN MİSİNAYI KAZIK BAĞI YAPIP SARDALYENİN KUYRUĞUNA ATIYORDUM AZ SADALYEYİ EZİP LİMANIN İCİNDE SABAH EZANIYLA BİRLİKTE YATIYA BIRAKIYORDUM VE YAKALIYORDUM
EN GÜZEL LEVREKLERİDE ÇANAKKALEDE GÖRDÜM TUTAMADIĞIM İÇİN İÇİM GİTMİŞTİ HER BİRİ 5 İLE 10 KİLO ARASIYDI O BALIKLARA HALA İÇ ÇEKİYORUM.. BELKİDE HALA ORADA O BALIKLAR VARDIR .ÇANAKKALELİ ARKADAŞLAR HALA O LAPSEKİ İSKELENİN ALTINDAKİ LEVREKLER DURUYORMU ACABA.....? BİDE SARIMSAKLI AÇIKLARINDA Bİ DENEYİMİM OLDU KİMSE İNANMAYA BİLİR ÇİZİ KRAKER BÜSKİVİNİN FOSFORLU YEŞİL JİLATİNİ İÇİDE BEYAZ KISMI OLAN PAKETİNİ İNCE İNCE JİLETLE KESİP USKUMRUYA ÇAPARİ YAPTIM VE İĞNE İĞNE USKUMRU ALMIŞTIM YANLIZ BUNU GECE TEKNEYLE IŞIK YAKARAK YAPMIŞTIM GÜNDÜZ HİÇ DENEMEMİŞTİM
Yücel'cim bizim avlak yerleri kaynarpınar, karaburun, mordoğan, balıklıova, gülbahçe, foça, aliağa ve dikili'nin bulunduğu izmir körfezinin karşılıklı körfez giriş--çıkışını karşılayan komple boğaz civarıdır.
Çünki rahmetli başkanımız zamanında körfezin temizlenme döneminde körfezin tabanına çok fazla yavru yetişsin diye otobüs hurdaları ile bol miktarda da Su Ürünleri Fakültesine çipura ve levrek yumurtası bıraktırdı. Şuanda bizim körfezdeki avlarımız o günlerde yapılan işlerin semeresidir.
Karaburun'dan arka tarafa dolaştığın zaman da çeşme, seferihisar, gümüldür, ürkmez, kuşadası ve aşağılara doğru inebilirsin.
HIDIR yazdı:keşke imkan olsada o muhteşem egeye bende sizinle gelebilsem sizlere rastgelsin
güzel resimler ile süsleyin bizde böyle sebeblenelim
Hıdır'cım gönlümüz seninle. Fotoğrafsız olur mu hiç ?
Yorumları: 1,077
Konuları: 122
Yücel'cim bizim avlak yerleri kaynarpınar, karaburun, mordoğan, balıklıova, gülbahçe, foça, aliağa ve dikili'nin bulunduğu izmir körfezinin karşılıklı körfez giriş--çıkışını karşılayan komple boğaz civarıdır.
Çünki rahmetli başkanımız zamanında körfezin temizlenme döneminde körfezin tabanına çok fazla yavru yetişsin diye otobüs hurdaları ile bol miktarda da Su Ürünleri Fakültesine çipura ve levrek yumurtası bıraktırdı. Şuanda bizim körfezdeki avlarımız o günlerde yapılan işlerin semeresidir.
Karaburun'dan arka tarafa dolaştığın zaman da çeşme, seferihisar, gümüldür, ürkmez, kuşadası ve aşağılara doğru inebilirsin.
[/quote]
muharrem abi oralarda ne müthiş balıklar var oralar tam yaşanacak yerler ozamanlar kılıç balığı için gelmiştim 6adet poyraz köyü teknesi bizim tekneyle 7 tekne yemek molası vermiştik dalaman koyunda güverte ışıkları açık kaldığı için kalamar,uskumru,ilk defa gördüğüm kiloluk istavritler ,ve bide uçan balık masmavi rengiyle beni cezbetmişti ve bi hata yapıp kepçeyle bir uçan balık yakaladım sabah olduğunda ölmüş tabi güneş çıktığında ne göreyim teknenin altında mercanlar ,trançalar,karagözler, el oltası var ama yem yok abi uçan balığı kesip yem yaptım 1 saat civarlarında 2 trança 1.5 kiloluk 1 karagöz 1 kiloluk yakalamıştm uçan balık sayesinde
Yorumları: 879
Konuları: 28
keşke bende gelebilsem organizasyonunuza, bizde burada bir kesikköprü yapalım diyoruz, bakalım nasip var mı?
size rastgele.
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
sizlere bol şanslar katılımcı arkadaşlarada rastgele deriz ancak
Yorumları: 2,401
Konuları: 20
şansınız bol ve bereketli olsun rastgele
baba martı yazdı:muharrem abi oralarda ne müthiş balıklar var oralar tam yaşanacak yerler ozamanlar kılıç balığı için gelmiştim 6adet poyraz köyü teknesi bizim tekneyle 7 tekne yemek molası vermiştik dalaman koyunda güverte ışıkları açık kaldığı için kalamar,uskumru,ilk defa gördüğüm kiloluk istavritler ,ve bide uçan balık masmavi rengiyle beni cezbetmişti ve bi hata yapıp kepçeyle bir uçan balık yakaladım sabah olduğunda ölmüş tabi güneş çıktığında ne göreyim teknenin altında mercanlar ,trançalar,karagözler, el oltası var ama yem yok abi uçan balığı kesip yem yaptım 1 saat civarlarında 2 trança 1.5 kiloluk 1 karagöz 1 kiloluk yakalamıştm uçan balık sayesinde
[/quote]