Yorumları: 3,009
Konuları: 29
bahri kardeş böyle yasa dışı yollarla avlanmayı boşver hırsızlı olta filan bildiğinden şaşma oradakilere bu nasıl olta derlerse hırsızlı olta dersen yanarsın sen bildiğin gibi mercanlarını tutda gözümüz bayram etsin rastgele
Yorumları: 1,080
Konuları: 68
eşref sürek yazdı:bahri kardeş böyle yasa dışı yollarla avlanmayı boşver hırsızlı olta filan bildiğinden şaşma oradakilere bu nasıl olta derlerse hırsızlı olta dersen yanarsın sen bildiğin gibi mercanlarını tutda gözümüz bayram etsin rastgele
yasakmi bu sekilde tutmak ,ben valla olta baglama sekli diye algiladim
baliklar aksama ,saat 4 civari gibi gitcez ,uc saat kaliriz heralde ,havada bulutlu ama isallah ruzgar filan olmaz roparlarada baktim ruzgarin durumu fena degil,aksilik olmassa menude mercan var bu aksam
Yorumları: 1,080
Konuları: 68
vala hirsiz dediginizi denemeye calistim baya takildi ,akintida coktu kendi bildigimi uyguladim ,vazla balik yoktu yinede tavalik cikti
bide bir adet numunelik bizim hormonlu istavrit cikti,bizim istavritlerde hep bu buyuklukte ,hic tadi tuzu yok,yemlik dolaba attim
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
o kırmızıları yakalamayı çok severim bizimde burada belli yerler var ama sizin oralar gibi bereketli değil afiyet olsun rastgele