Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
misinalar
senden ögrenecegim çok şey var not etmiyorum bigün senle gidecegiz kısmetse takım almaya nisan ayı ben takım düzer mayıs levreklerine hazırlarım kendimi
Bul
dogru diyorsun bi gün konusup gidelim hem fazla alınca düşürürler fiatı biraddaha konusuruz dostum
Bul
....ALi hocam nasıl tarif edeyim bilmem ki
benim birader aldı onu şöyle tarif edeyim;
şimdi karaköy den normal kabataş a geçiş
yolu varya sağa doğru mecburu zaten
o yol değilde o yola girmeden hemen tam
sağda çok dar bi yol var işte o yolda
o yolun adı nedır walla bilmiyorum üstad
o yola girince 100 -150 mt.ilerde solda
Bul
abiler bu marka misinalardan internet sitelerinde gören varmı varsa özelden bana yazabilirmi ben burada böyle misina bulamıyorum yardım ederseniz sevinirim
Bul
Siglon misinalar sağlam,iyi çekeri vardır kaliteli amaaaa, çok sert misinadır birçok balık siglon misinadan çekiniyor bunu bilakis birebir yaşadım
Gece şamandırayla siglon misinayla avlanırken oltam kayaya takıldı ve zorla misinayı kopartarak çıkarttım. Mecburen yedek takımı takdım yedek takım asso double strenghdi o saate kadar oltama vurmayan balıklar arda arda gelmeye başladı bu bence tesadüf değil .
Daha sonraları rapala oltamdaki siglon misinayı çıkartıp asso koydum ve balık verimi arttı.
Asso misinalar siglondan daha yumuşak ve daha kaliteli (gerçi biraz reklam gibi oldu)
Bul
A yazdı:
Avcı Altan yazdı:Abilerim bilgiler gerçekten güzel ve faydali çok teşekkür ederim hepsini not alıyorum.

Ancak
Tatlısuda neler kullanabilirim ??
SAZAN ?
TURNA?
YAYIN ?

altan tatlı su konusunda gerçekten bilgim 0 hiç tatlı su avı yapmadım. birisi benide götürsün tatlı su avcıları duyuluyormu???

Abicim hala arkadaşlardan bu konu hakkında bilği alamadım
Tatlısu avcısı arkadaşlar bana yardım edermisiniz ?
Bul
altan kardeş yazın buraya gelebilirsen memnuniyetle seninle somon vede sazan avına gidebiliriz.
Bul
Aslında Erzuruma çok yakınım şu an yedisi ilçesindeyim bingölün ama malum bizim işler biraz yoğun ama nasip olursa bu teklifinizi kırmayıp mutlaka geleceğim.Teşekkür ederim.
Bul
Avlandığın bölgenin özellikleri hakkında bilgi verirsen elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Bul
merhaba arkadaşlar herkesinde ortak fkirde birleştiği gibi sglon misina gayet iyi bide bana amerikadan denizci bi abim truncu bir misina getirdi laser ıso adı üretici firması ise fenwick harika bir misina gerçekten şiddetle tavsiye edrim mümkün değil kopmuyor bulabilirseniz hemen alın
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  En ince ve En Sağlam Misinalar Nelerdir ? mrs303 27 15,878 18-11-2008, 23:43
Son Yorum: tahsinmersin
  örgü misinalar GÖKSEN 16 6,283 24-01-2008, 11:55
Son Yorum: Köksal

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi