Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
vetilmed yazdı:Üyesi olduğum forum'dan beni amatör balıkçı olarak temsil edemeyen,tepki gösteremeyem site yönetiminden kaydımın ivedi olarak silinmesini istiyorum.TEŞEKKÜR EDERİM.
sitede yazı yazmak istemiyorsanız girmessiniz ama çok yanlış düşünüyorsunuz tuttugunuz üyesi oldugunuz takım hakkında yanlış bir haber çıkınca tuttugunuz takım yönetimi tepki göstermeyince o takımdan üyeliginizin silinmesini isteyebilirmisiniz bence hayır.ne yaparsınız en çogu o takımı tutmassınız bende sizden daha ılımlı bir çözüm bulmanızı rica edicem saygılar.
Yorumları: 77
Konuları: 3
Aslında vetilmed'in haklı bir yönü var. Eğer yönetici vasfıyla bir mail gönderilirse 1800 kişi mail atmış anlamına gelir. Ki zaten üyelerin ortak kararı niteliğinde bir mail olacak. Bu mailin yanında bireysel maillerde yollamanın faydası olacaktır elbet...
Yorumları: 537
Konuları: 62
Sayın levrekçi kardeş oktay beyin biz cemiyet değiliz,hiç bir grubu temsil etmiyoruz dediğine bozuldum bakın sitemiz diyorum ne sitesi amatör balıkçılık sitesi amatör balıkçılk grubu değilmiyiz ?Biz tepki vermiyecezde ateşli silahlarla avcılık yapan insanlarmı verecek ?Bize karşı atılan bir iftira ben istanbulda olsam gider o gasteye siyah çelenk yapar beş on tanede balık tutar gastenin kapısına bırakırım.
ya arkadaşım iide gazetede yazan her asparagazı ciddiye alamayızki yoksa email çekmek bişey degil hemen çekiyim ben tamam çekerim bi email rahat olun siz ama verdiginiz tepki komik.
bu arada herkes kendini biliyor kendinden şüphesi olan konuyu ciddiye alır ben almadım alllaha şükür sizlerde ciddiye almayın.ben konuyu okudugumdan beri gülüyorum espri gibi şaka gibi yaa bırakın bunları koskoca adamlarız burada balık konuşalım konu kapanmıştır balıkçılık konuşacaksak konuşalım lütfen saygılar
tepkisi olan lütfen özelden bana yazsın balıkçı muhabbeti bu olmamalı burada devam etmesin lütfen rica ediyorum.
Yorumları: 4,292
Konuları: 476
Tepki göstermek isteyen şahsi olarak tepki gösterir. Bu siteyi kurmamdaki amaç onu eleştir bunu eleştir onu ara tepki göster değildir. Amatör Balıkçı birlikteliğidir amacımız. Hemen yazılanlarla fikir ayrılığına düşünce beni sil gibi yazılar iyice sıkmaya başladı beni. Arkadaşlar girmek istemiyorsanız girmeyin siteye. Hatta sıft üye olmak için üye olmayın bir sürü üye var mesaj yazmamış. Sn. vetilmed şuan başka yerden bağlanıyorum döndüm zaman isteğiniz en kısa sürede yerine getirilip üyeliğiniz silinecektir