Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balıkçılık ve Cinsellik
vetilmed yazdı:Üyesi olduğum forum'dan beni amatör balıkçı olarak temsil edemeyen,tepki gösteremeyem site yönetiminden kaydımın ivedi olarak silinmesini istiyorum.TEŞEKKÜR EDERİM.

sitede yazı yazmak istemiyorsanız girmessiniz ama çok yanlış düşünüyorsunuz tuttugunuz üyesi oldugunuz takım hakkında yanlış bir haber çıkınca tuttugunuz takım yönetimi tepki göstermeyince o takımdan üyeliginizin silinmesini isteyebilirmisiniz bence hayır.ne yaparsınız en çogu o takımı tutmassınız bende sizden daha ılımlı bir çözüm bulmanızı rica edicem saygılar.
Bul
konuya gelince tamamen saçmalık gülüp geçilecek konulardan birisidir.şahsen ben buna gülüp geçerim nereden bileceklermiş acaba hayatlarında balık tutmuşlarmı komik bakn gülüyorum sizde gülün benceBoboBoboBobo
Bul
Aslında vetilmed'in haklı bir yönü var. Eğer yönetici vasfıyla bir mail gönderilirse 1800 kişi mail atmış anlamına gelir. Ki zaten üyelerin ortak kararı niteliğinde bir mail olacak. Bu mailin yanında bireysel maillerde yollamanın faydası olacaktır elbet...
Bul
Sayın levrekçi kardeş oktay beyin biz cemiyet değiliz,hiç bir grubu temsil etmiyoruz dediğine bozuldum bakın sitemiz diyorum ne sitesi amatör balıkçılık sitesi amatör balıkçılk grubu değilmiyiz ?Biz tepki vermiyecezde ateşli silahlarla avcılık yapan insanlarmı verecek ?Bize karşı atılan bir iftira ben istanbulda olsam gider o gasteye siyah çelenk yapar beş on tanede balık tutar gastenin kapısına bırakırım.
Bul
ya arkadaşım iide gazetede yazan her asparagazı ciddiye alamayızki yoksa email çekmek bişey degil hemen çekiyim ben tamam çekerim bi email rahat olun siz ama verdiginiz tepki komik.
bu arada herkes kendini biliyor kendinden şüphesi olan konuyu ciddiye alır ben almadım alllaha şükür sizlerde ciddiye almayın.ben konuyu okudugumdan beri gülüyorum espri gibi şaka gibi yaa bırakın bunları koskoca adamlarız burada balık konuşalım konu kapanmıştır balıkçılık konuşacaksak konuşalım lütfen saygılar
Bul
tepkisi olan lütfen özelden bana yazsın balıkçı muhabbeti bu olmamalı burada devam etmesin lütfen rica ediyorum.
Bul
Tepki göstermek isteyen şahsi olarak tepki gösterir. Bu siteyi kurmamdaki amaç onu eleştir bunu eleştir onu ara tepki göster değildir. Amatör Balıkçı birlikteliğidir amacımız. Hemen yazılanlarla fikir ayrılığına düşünce beni sil gibi yazılar iyice sıkmaya başladı beni. Arkadaşlar girmek istemiyorsanız girmeyin siteye. Hatta sıft üye olmak için üye olmayın bir sürü üye var mesaj yazmamış. Sn. vetilmed şuan başka yerden bağlanıyorum döndüm zaman isteğiniz en kısa sürede yerine getirilip üyeliğiniz silinecektir
Bul
vetilmed yazdı:Üyesi olduğum forum'dan beni amatör balıkçı olarak temsil edemeyen,tepki gösteremeyem site yönetiminden kaydımın ivedi olarak silinmesini istiyorum.TEŞEKKÜR EDERİM.

İlk olarak konuya cevap yazayım o zaman sezonun 3 ayı denizdeyiz biz tamamen bitmişiz demekki.

Sevgili üyemiz size gelince burada yeteri kadar sorunlar içerisinde uğraşırken ; çok büyük bir sorunla karşı karşıya bıraktığınız ve derdimizi başka forum yöneticierine anlatmakta sıkıntı çektiğimiz dönemlerde sizi ben bu sitede yazı yazamaz olarak değerlendirirken site admını oktay bu üyenın engellemesini kaldıralım diye rica etmiştir. ve bu şekilde yazmaya devam etmektesiniz. ve bu açmış olduğunuz konu yüzünden gecenin saat 4 lerine kadar üyesi olduğunuz başka forum ile yazışmak durumunda kaldık ali bey. bizim limitlerimizi yeterince zorladınız zaten bu saatten sonra bizi daha fazla gerginlik ortamlarına taşımayınız. eğer böyule bir sorununuz var ise. bizden ne istiyorsunuz 1800 kişiyi örgütleyip hep beraber hareket etmemizimi. biz burada herkesi bir arada tutmaya çalışırken sizde yazdıklarınıza biraz daha dikkat ediniz lütfen. kaydımı silin diyorsunuz. herkes en ufak yazışmadan dolayı bu tür hareket ederse vay halimize.

lütfen devam ediniz. buradaki şansınızı daha fazlada zorlamayınız. biz basın yayın kuruluşlarına nasıl müracaat edelim konu tekzibi ile ilgili. bunu yapması gereken Türkiede balık ve tarım ile ilgilenen kurumdur. o yazı tekzip edilmiyorsa ki edilmezde magazinsel olmuş biraz.

lütfen ilgili bakanlık kanalıyla müracaatlaeınızı yapınız.

sevgiler.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  5-8 nisan avcilik ve balikçilik fuari şerpa 23 3,157 09-04-2012, 19:39
Son Yorum: ALTAYLI
  balıkçılık tehlike altında LeVrEkCi 30 4,830 16-04-2009, 14:16
Son Yorum: cimbo
  7.Uluslararası balıkçılık Festivali RaPaLaCı 7 1,513 04-09-2007, 18:09
Son Yorum: bucalıfikret
  Amerika'da En Tehlikeli Meslek: Balıkçılık LeVrEkCi 2 1,914 15-08-2007, 13:23
Son Yorum: alien13
  TÜRKİYEDEKİ GELMİŞ GEÇMİŞ BALIKÇILIK HABERLERİ KILIÇ 3 1,445 06-07-2007, 15:23
Son Yorum: çatalca 84
  Gap'ın Yenı Altın Bılezıgı: Balıkcılık LeVrEkCi 5 1,543 06-07-2007, 11:55
Son Yorum: yalova tatar
  Balıkçılık Teknolojisi Mühendisleri Baltekli 10 2,494 18-06-2007, 14:28
Son Yorum: pardallian
  Amatör Balıkçılık Turizmi: AFALA 10 4,486 26-04-2007, 17:10
Son Yorum: ALİCO
  lütfen bilinçli balıkçılık kaşalot 11 2,699 08-01-2007, 20:30
Son Yorum: kaşalot
  balıkçılık erkek işi başaramassın demişler başarmış süper yaaa LeVrEkCi 3 1,808 03-11-2006, 00:47
Son Yorum: Boğaziçi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi