Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balıkçılık ve Cinsellik
Pazar günkü Takvim Gazetesinde 1.sayfada bir yazı vardı.
Amatör olarak balığa gidenler cinsel yönden sorunlu kişilerdir diye saçma sapan bir yazı yazılmış.Neymiş evde istediğini bulamayan kendini adrenalin salgılasın diye balık tutmaya atarmış. Artık ne yazacaklarını şaşırıyorlar.Peki ozaman bende soruyorum. Maça gidenler,kahve köşelerinde pinekleyenler,spor yapanlar için ne diyeceksiniz bakalım.
Bir saldıkmadıkları balıkçılık kalmıştı orayada saldırdılar. Naapsınlar Memlekette haber yokki başka. Artık birdaha bu gazeteyi evime bile sokmam.
Bul
Evet bende okudum.Onlara başka tarzda cevap vermek gerekir ama;bizlere yakışmaz.Balıkçılk fedarasyonu varmı bilmiyorum ama kına mesajı göndermemiz gerekir site yönetimine duyurulur.
Bul
Bence yazıyı yazıp, yayına koyanların cinsel hayatlarında bir sorun var Bobo
Ne evde nede başka bir yerde istediklerini bulamıyorlar, adrenalin olsun diye bize saldırıyorlar. kendilerini böyle tatmin ediyorlar Hehehe Hehehe Hehehe Hehehe
Bul
bence amatör balıkçılar olarak tepki gösterelim mail atalım
Bul
Onu diyen halt etmiş.
Kesin hayatında hiç balığa gitmemiş birinin saçmalamasından başka bir şey değildir.
Balıkçılık bir tutku,bir yaşama tarzı bence.
Aslında önemli olan balık tutmak değil.
Sabahın o erken saatlerinde veya sabahlamaya kalındığında kamp ateşinin yanında içilen semaver çayının zevki anlatılamaz bence.
Amaç balık tutmak veya yemek olsa çok daha kolay ve pratik yolları var.
Bul
Yazan sanırım sadece yazmak amaçlı yazmış araştırma yapmışmı acaba bilimsel yönden
Bul
Sayın OKTAY bey site yönetimi olarak sizin bizim adımıza gasteyi arayıp kınama mesajı bildirmeniz gerekir diye düşünüyorum.
Bul
vetilmed yazdı:Sayın OKTAY bey site yönetimi olarak sizin bizim adımıza gasteyi arayıp kınama mesajı bildirmeniz gerekir diye düşünüyorum.

Bu site bir cemiyet değildir ve burada yazılan her yazı yazan üyeyi bağlar. Eğer bu konudan rahatsızlık duyuyorsanız kendiniz birey olarak baş vurabilirsiniz. Bizler hiçbir gurubu temsil etmiyoruz
Bul
Sitenin adı amatör balıkçılk değilmi ? burdaki amaç amatör ruhu taşıyan boş zamanlarını kahve vs gibi yerlere gitmeyip ekonomik sıkıntılar içinde yüzen ülkemizde bazı şeylerinden feragat edip kendi bütçesi ölçüsünde para harcayıp olta malzemesi düzen insanların aile.arkadaşları ile hoş vakit geçirip sıkıntılarından bir nebze uzaklaşarak kendini bulması değilmi? grubu temsil etmek derken amatör balıkçılıkla uğraşan grubu site kurarak temsil etmiyormusunuz ? o zaman amatör balıkçılık adı altında site kurup başka amaçlaramı hitap ediyorsunuz ?peki sitenin amacı nedir ?ben kendi tepkimi gösterdim zaten bir kişinin tepkisi ayrı siteye üye olan 1800 kişinin altında imzası bulunarak site yönetiminin tepki vermesi çok ayrı.
Bul
Üyesi olduğum forum'dan beni amatör balıkçı olarak temsil edemeyen,tepki gösteremeyem site yönetiminden kaydımın ivedi olarak silinmesini istiyorum.TEŞEKKÜR EDERİM.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  5-8 nisan avcilik ve balikçilik fuari şerpa 23 3,287 09-04-2012, 19:39
Son Yorum: ALTAYLI
  balıkçılık tehlike altında LeVrEkCi 30 5,133 16-04-2009, 14:16
Son Yorum: cimbo
  7.Uluslararası balıkçılık Festivali RaPaLaCı 7 1,604 04-09-2007, 18:09
Son Yorum: bucalıfikret
  Amerika'da En Tehlikeli Meslek: Balıkçılık LeVrEkCi 2 1,966 15-08-2007, 13:23
Son Yorum: alien13
  TÜRKİYEDEKİ GELMİŞ GEÇMİŞ BALIKÇILIK HABERLERİ KILIÇ 3 1,500 06-07-2007, 15:23
Son Yorum: çatalca 84
  Gap'ın Yenı Altın Bılezıgı: Balıkcılık LeVrEkCi 5 1,613 06-07-2007, 11:55
Son Yorum: yalova tatar
  Balıkçılık Teknolojisi Mühendisleri Baltekli 10 2,628 18-06-2007, 14:28
Son Yorum: pardallian
  Amatör Balıkçılık Turizmi: AFALA 10 4,599 26-04-2007, 17:10
Son Yorum: ALİCO
  lütfen bilinçli balıkçılık kaşalot 11 2,827 08-01-2007, 20:30
Son Yorum: kaşalot
  balıkçılık erkek işi başaramassın demişler başarmış süper yaaa LeVrEkCi 3 1,859 03-11-2006, 00:47
Son Yorum: Boğaziçi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi