Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bugunun kilic i
Tek kelime ile harika emeği geçenlere bol şans teşekkürler.
Bul
kılıç balığı eskiden marmara adası çevresinde çok yakalanırdı çocukken gemi ile istanbula gönderilen kılıçları seyrederdik şimdi kalmadı kılıç egeye kaçtı çok güzel balık seninde yakalamı dilerim
Bul
Anlayamadım,neden tekrar salmışlar,boy mu küçük?,yoksa kılıç etinimi sevmiyorlar?,

Birde nasıl yakaladıklarının anlatsalar şahane olur.
Bul
Bahri bey darısı başınıza
merak ettiğim husus balığı tutup geri salmak nasıl bir duygu nasıl bir kültür...
Balığın maddi değeri var manevi değeri var besin değeri var insan kötü olur gibi düşünüyorum
Bul
cok guzel resımler gonderdıgınız ıcın tesekkurler
Rastgele
Bul
bahri abi elinize sağlık çok güzel paylaşım.
Bul
Paylaşım için teşekkürler çok güzel resimler. Adamlar spor olsun diye kılıç balığı avcılığını yapıyorlar. Olaya sadece spor olarak baktıkları için balığı tutup tekrar geri bırakmalarıda garip olmuyor o zaman. Bahri bey daha iyi bilir ama zannederim kılıç yada kanatlıkılıç yasalarlada koruma altına alınmıştır.
Bul
dünden beri bu resimlere hiç bakmadıysam 20 kere bakmışımdır ya muthiş bir duygu olsa gerek. ne yapsak acaba avustralyaya mı gitsek bilmemki ya daral geldi yine forumda dolaşıyorum tekrar bu konuya dönüyorum bence gerçekten hit bir olay bu

sevgiler.
resimler süper bir av olduğunun habercisi.......işallah sizede rastgelirde,bizde burda resimlere bakıp böyle bir balığı ne zaman avlarız acaba diye hayallere dalarız......şansınız bol olsun....
paylaşım için teşekkürler...
Bul
bahri abim tebrik ederim yine ustalığını konuşturmuşsun maşallah
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  kılıç balığı (.rar formatında ) SerenaY66 10 2,483 09-02-2008, 01:59
Son Yorum: boranmursel
  aha,Kilic,dolfin, HakoAVUSTURALYA 12 2,677 06-08-2007, 12:09
Son Yorum: fotokopici
  bu senenin kilic turnuvasi bahri ozmen 18 3,303 29-03-2007, 17:31
Son Yorum: bahri ozmen