Yorumları: 1,080
Konuları: 68
ayni sekilde katiliyorum uc hafta sonra uye oldugum balik clup in yarismalari baslicaktir yarisma baliklari kilic sari kanat orkinos baliklaridir yarisma 3 gun surecektir baliklar kesinlikle tekneye alinmayacktir etine sokulan nufus kagidi diyeyim ne zaman yakalandigi ve kimin tarafindan belirtilen yapilip geri birakilacaktir sizinle bunu uc hafta sonra paylasmaktan zevk alirim bol resimli tabii ki bos donmekte var isin icinde
saygilarimla
Yorumları: 4,292
Konuları: 476
Harun yazdı:Güzel bir uyarı gerçi bu konular nerelerde yazılıyor pek bulamıyorum. Ben daha çok ana sayfada nerede hangi balık ne kadar yakalanmış gibi veya rapalacının rapala imali gibi fayda veren bilgileri arıyorum ama pek göremiyorum.Afalanın raporu ve birkaç arkadaşın dışında .
Yinede herkeze saygılar.
Bi sorunumuzda bu çoğu arkadaşımız konuyu nereye açtığına bakmıyor eğer buna dikkat edilse konularda dağılmayacak. Ben Gördüğüm anda ilgili bölüme taşıyorum fakat konuyu açan arkadaşlar daha dikkatli olursa forum daha düzenli olur
Yorumları: 443
Konuları: 61
oncelikle slm lar.sevgili balikci dostlar,islerim yogun oldugundan,pek cikamiyodum ama anladigim kadari ile,ufak sorunlar varmis,bazi kararlar alinmis,saygi duyaraktan,alinan kararlarim faydali olacagini dusunerekten,bende olumlu olacagi kanisindayim,saygilar....
Yorumları: 719
Konuları: 31