Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GENEL UYARI
arkadaşlar bundan sonra balıkçılık haricindeki tüm konu resim yazı tarafımızdan sebebsiz açıklamasız silinecektir kendi ilinin köyünün arabasının evinin çocugunun kendinin kedisinin köpeginin vs vsbalıksız olan tüm resmi silinecektir ayrıca hakarete varan tüm yazılarda 1 gün uyarı banı atılacaktır bu kim olursa olsun ayırt edilmeksizin uygulanacaktır.lütfen burasının balıkçılık sitesi oldugunu unutmayalım balık konusalım balık tutalım balık resimleyelim diger ne olursa olsun müdahale edilecektir.
sitemizin saglıgı ve devamlılıgı için dostlukların pekişmesi için herkesi 3 kere düşünmeye davet ediyorum .herkese saygılar
Bul
bencede haklısın ozaman herşey ölüçülü ve seviyeli olacaktır
Bul
Teşekkürler nihat abi size tamamen katılıyorum.Bizler Amatör Balıkçıyız.
Bul
Haklısın Nihat.Destekliyorum...
Bul
gerçekten çok önemli bir konu.bugün de dahil çok aşırıya gidiliyor bazı yazılarda.benim fikrim bu tür yazışmalar foruma zarar veriyor.şahsen ben çok rahatsız oluyorum.artık dur demek zamamnıdır geldide geçiyor.
Bul
çok teşekkür ederim bu uyarınız için

evet belki site gerçek amacına ulaşacaktır
Bul
bıktık artık bu konuda yazmaktan bıktık. beyler balık balıkçılık harici koular yazmayın diy ne kadar uyaracağız biraz anlayışlı olmanızı rica edeceğim.
Güzel bir uyarı gerçi bu konular nerelerde yazılıyor pek bulamıyorum. Ben daha çok ana sayfada nerede hangi balık ne kadar yakalanmış gibi veya rapalacının rapala imali gibi fayda veren bilgileri arıyorum ama pek göremiyorum.Afalanın raporu ve birkaç arkadaşın dışında .
Yinede herkeze saygılar.
Bul
Nİhat arkadaşımın uyarısına benim başka ekliyecek bir lafım yok artık bende üye olduğum zamanki gibi sadece balıklar ve balıkcılıkla ilgili konular görmek ve cevaplamak istiyorum son günlerde bu konuların azalmasından dolayı benimde katılımım azalıyordu.bütün dostlarıma selamlar.
Sana katılıyorum çünkü bu durumun devamı paylaşımdan çok çekişme ve farklı platformlarda tartışmaya sürükleyecektir.Halbuki sitemizin en önemli özelliği bilgi, dostluk, ve paylaşımın çok şık devam ettirilmesindedir.Bunun bozulmasını istemem bizi farklı kılan değerlere sahip olalım.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Öneri veya Genel İstek Adına yörükefe 16 3,555 06-07-2007, 19:49
Son Yorum: ALTAYLI

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi