Anket organzasyon nerede olsun
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
1.geçen seneki yer,gelibolu yeniköy
6.67%
1 6.67%
2.eceebat çanakkale
93.33%
14 93.33%
Toplam: 15 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Organizasyonun yeri anket.
Abi bence kilitbahir olsun. Değişiklik olur.. ama siz abiler ne karar verirseniz o olur. Smile
Bul
demdem yazdı:Abi bence kilitbahir olsun. Değişiklik olur.. ama siz abiler ne karar verirseniz o olur. Smile

yukarıdaki anketi lütfen orgnizasyona gelecek arkadaşlar oylasınlar.Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:yukarıdaki anketi lütfen orgnizasyona gelecek arkadaşlar oylasınlar.Seerf
Susma hakkimi kullanıyorum ben [emoji1] [emoji40] [emoji40]
Bul
demdem yazdı:Susma hakkimi kullanıyorum ben [emoji1] [emoji40] [emoji40]

ikiside olabilir diyenler susma hakkını kullanabilir tabiki SeerfSiyirdim
Bul
bu arada adama 40-50 kişi oluyoruz dedik 10 tl fiyat aldık.yer konusuda netleşince bi isim listeside oluşturalım.bakalım kaç kişiyiz.
Bul
LeVrEkCi yazdı:ikiside olabilir diyenler susma hakkını kullanabilir tabiki SeerfSiyirdim
Benimkisi yine son günlerde belli olur.. şuanda kesin birşey diyemem. Smile
Allahtan bir mani çıkmaz ise ordayim inşallah.. geçen sene tadını alamadım.
Bul
demdem yazdı:Benimkisi yine son günlerde belli olur.. şuanda kesin birşey diyemem. Smile
Allahtan bir mani çıkmaz ise ordayim inşallah.. geçen sene tadını alamadım.

önemli olan niyet mustafam,
tabiki Allahtan bir mani çıkmazsa oradayız.kısmetse oradayız.
sen niyetine gir adını yazdır ama son dakika engelleri hepimizi engelleyebilir.sağlık olsun yeterki.
Bul
LeVrEkCi yazdı:Arkadaşlar kısa ve net.
1. seçenek: geçen seneki gelibolu organzasyonunu yaptıgımız yer.wc için ufak bir masraf edilecek,tahmini kişi başı 5-10tl arası.idareten geçen seneki gibi bir wc yapılacak.alışveriş için hergün araba çıkarılacak.
2. seçenek:Zargana Tatil Köyü
burası mudanya faruk abinin yeğeninin arkadaşının yeri.
wc,elektrik,su var.ekmek vs ihtiyaçları mekanda bulunduracaklar isteyen istediğini alacak.tekne kiralamak mümkün ama tekneler ticari oldugu için tekneyle balığa çıkacak kişiler tarım bakanlıgından gidip sarı kağıt almaları mecburi,yoksa tekneyle çıkamayacaklar.bu ticari tekneler için geçerli.
burası için normalde günlük fiyat 40 tl ama bizim tarihimiz ölü sezon oldugu için kişi başı günlük 10tl alıyorlar.çadırımızı kendimiz getirip kuruyoruz.
adamın iddia ettiğine göre buraya gelirseniz ileriki senelerde yazın bile ailelerinizi alıp gelirsiniz diyor.her türlü imkan varmış.isteyen orada kurulu çadırlardanda yararlanabilecek.pansiyon varmı sormadım ama oda olabilir ama eceabatta pansiyon çok diye biliyorum.

şimdi oylama sonucu ve yorumlara göre son kararımızı verelim.
Nihat burası eceabat değil kilitbahir ayrıca. çadır harici barakalarda var.
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN

R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
Bul
faruk abi barakaların fiyatını sormadım ama kalmak isteyen olursa onuda sorarız.
Bul
barakalarda 4 kişi kalabiliyor günlük 75 tl geçen seneki fiyattan yaparım diyor ama onun pazarlığını yaparız.Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Anket: Amatör balıkçı Forum'nu nereden buldunuz!! Lapsetur 286 54,227 30-11-2015, 14:48
Son Yorum: oguzcanagca
  İzmir Organizasyon Yeri fish or die 143 17,741 02-09-2010, 22:38
Son Yorum: bucalıfikret
  ANKET LeVrEkCi 37 5,865 08-11-2007, 18:01
Son Yorum: BalıkcıSerdar

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi