01-10-2014, 11:27
yycolak yazdı:harikasın cahit abicim.ellerine sağlık.paşalar muhteşem.afiyetle abicim.
Teşekkürler ediyorum ve sanada nasip olmasını diliyorum.Sevgiler kardeşime..
Levrek'lerle güzel bir sabah...
|
01-10-2014, 11:27
yycolak yazdı:harikasın cahit abicim.ellerine sağlık.paşalar muhteşem.afiyetle abicim. Teşekkürler ediyorum ve sanada nasip olmasını diliyorum.Sevgiler kardeşime..
01-10-2014, 12:58
cahit abim yazıyı okurken sonunda balık gitti demez cahit abim diyerek okudum ama biryandanda o balık kesin kepçeye girmiştir diyorum ve sonucu görünce çok mutlu oldum.
kıyıdan atçek avına hayranlığım tuttugum levreklerden sonra artmaya başladı.sanırım makine kamış ve ip kombinasyonunu sizlerden aldığım bilgiler ve ozanında yardımıyla tam tutturdum diye düşünüyorum.abi o levreklerin orada oldugunu bilerek oradan uzaklaşman sanırım zor olacaktır ![]() ![]()
01-10-2014, 13:17
Sevgili Cahit abi, güzel raporunuz için tebrikler,
![]() kullandığınız sahtenin marka ve modelini paylaşırmısınız, malum sizin kullandığınız ekipmanlar referans oluyor, bir kenara not edelim ![]() daha bolları ve büyükleri rastgelsin.
01-10-2014, 14:41
Kardeşim tam senin ustalığına yakışan bir av ve sunumu olmuş tebrik ederim.Sevgilerimle.
01-10-2014, 15:22
LeVrEkCi yazdı:cahit abim yazıyı okurken sonunda balık gitti demez cahit abim diyerek okudum ama biryandanda o balık kesin kepçeye girmiştir diyorum ve sonucu görünce çok mutlu oldum. Spine başlaman çok iyi olmuş.Çok sevindim.Her zaman yanındayım.Hangi konuda zorlanırsan bir telefonun yeterlidir. Evet,bu paşaları bırakıp gelmek oldukça zordu.Ama gelmek zorundaydım.Ekim sonunda yine gideceğim ve avlarıma kaldığım yerden devam edeceğim.Birde Lüfer avlarım başlıyor artık.Bir nedenimde bu. Sağlıcakla kal.Kendine iyi bak..
01-10-2014, 15:26
meteor yazdı:Sevgili Cahit abi, güzel raporunuz için tebrikler, Teşekkürler ediyorum sevgili Orhan.Herşey gönlünce olsun. ![]() SAVAGE-GEAR PANIC PREY 13.5 CM 26 GRAM..
01-10-2014, 15:37
Burak Karadeniz yazdı:Kardeşim tam senin ustalığına yakışan bir av ve sunumu olmuş tebrik ederim.Sevgilerimle. Kardeşim,teşekkürler ediyorum.Çok özlettin kendini.Kardeşinden sana kocaman sevgiler.
01-10-2014, 15:39
murki yazdı:Üstadım ellerinize sağlık. tebrik ediyorum. afiyetler ola. Teşekkürler ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum.Sağlıcakla kal...
01-10-2014, 18:46
pasalara yakisr bir rapor olmus Ustad..
![]() tebrikler av icin... ![]() .tesekkurler rapor icin ![]() daha da buyuklerine rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|