Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Levrek'lerle güzel bir sabah...
yycolak yazdı:harikasın cahit abicim.ellerine sağlık.paşalar muhteşem.afiyetle abicim.

Teşekkürler ediyorum ve sanada nasip olmasını diliyorum.Sevgiler kardeşime..
Bul
cahit abim yazıyı okurken sonunda balık gitti demez cahit abim diyerek okudum ama biryandanda o balık kesin kepçeye girmiştir diyorum ve sonucu görünce çok mutlu oldum.
kıyıdan atçek avına hayranlığım tuttugum levreklerden sonra artmaya başladı.sanırım makine kamış ve ip kombinasyonunu sizlerden aldığım bilgiler ve ozanında yardımıyla tam tutturdum diye düşünüyorum.abi o levreklerin orada oldugunu bilerek oradan uzaklaşman sanırım zor olacaktır Gulumse..bereketli olsun abi afiyet şeker olsun.oltan lüferlerle levreklerle dolsun inşallah.rastgele.Seerf
Bul
Sevgili Cahit abi, güzel raporunuz için tebrikler, Alkis heyecanınıza ortak oldum resmen..

kullandığınız sahtenin marka ve modelini paylaşırmısınız, malum sizin kullandığınız ekipmanlar referans oluyor, bir kenara not edelim Gulumse

daha bolları ve büyükleri rastgelsin.
Bul
Kardeşim tam senin ustalığına yakışan bir av ve sunumu olmuş tebrik ederim.Sevgilerimle.
Bul
Üstadım ellerinize sağlık. tebrik ediyorum. afiyetler ola.Alkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:cahit abim yazıyı okurken sonunda balık gitti demez cahit abim diyerek okudum ama biryandanda o balık kesin kepçeye girmiştir diyorum ve sonucu görünce çok mutlu oldum.
kıyıdan atçek avına hayranlığım tuttugum levreklerden sonra artmaya başladı.sanırım makine kamış ve ip kombinasyonunu sizlerden aldığım bilgiler ve ozanında yardımıyla tam tutturdum diye düşünüyorum.abi o levreklerin orada oldugunu bilerek oradan uzaklaşman sanırım zor olacaktır Gulumse..bereketli olsun abi afiyet şeker olsun.oltan lüferlerle levreklerle dolsun inşallah.rastgele.Seerf

Spine başlaman çok iyi olmuş.Çok sevindim.Her zaman yanındayım.Hangi konuda zorlanırsan bir telefonun yeterlidir.
Evet,bu paşaları bırakıp gelmek oldukça zordu.Ama gelmek zorundaydım.Ekim sonunda yine gideceğim ve avlarıma kaldığım yerden devam edeceğim.Birde Lüfer avlarım başlıyor artık.Bir nedenimde bu.
Sağlıcakla kal.Kendine iyi bak..
Bul
meteor yazdı:Sevgili Cahit abi, güzel raporunuz için tebrikler, Alkis heyecanınıza ortak oldum resmen..

kullandığınız sahtenin marka ve modelini paylaşırmısınız, malum sizin kullandığınız ekipmanlar referans oluyor, bir kenara not edelim Gulumse

daha bolları ve büyükleri rastgelsin.

Teşekkürler ediyorum sevgili Orhan.Herşey gönlünce olsun.

[Resim: u7H5n9.jpg]

SAVAGE-GEAR PANIC PREY 13.5 CM 26 GRAM..
Bul
Burak Karadeniz yazdı:Kardeşim tam senin ustalığına yakışan bir av ve sunumu olmuş tebrik ederim.Sevgilerimle.

Kardeşim,teşekkürler ediyorum.Çok özlettin kendini.Kardeşinden sana kocaman sevgiler.
Bul
murki yazdı:Üstadım ellerinize sağlık. tebrik ediyorum. afiyetler ola.Alkis

Teşekkürler ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum.Sağlıcakla kal...
Bul
pasalara yakisr bir rapor olmus Ustad..Alkis
tebrikler av icin...Alkis
.tesekkurler rapor icinSeerf
daha da buyuklerine
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Dikili levrek'leri Cahit Acun 26 5,695 04-02-2015, 11:32
Son Yorum: Cahit Acun
  Levrek avlarimdan seçtiklerim.. Cahit Acun 14 2,868 15-10-2014, 15:12
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Lüfer'lerle dans.. Cahit Acun 31 4,218 02-11-2013, 22:17
  Şafak Levrek'leri Cahit Acun 38 5,540 18-07-2013, 19:53
  Kıyıdan at-çek yöntemi ile balık avı ve Levrek'ler Cahit Acun 55 20,161 13-08-2012, 11:50
Son Yorum: sedat3s77
  Kıyıdan bırakma tekniği ile Levrek avı Cahit Acun 50 9,130 01-02-2012, 17:42
  Hayalimizdeki Levrek kamışları Cahit Acun 28 3,831 02-11-2011, 21:26
Son Yorum: yycolak
  Saros'da At-çek Levrek avlarımız Cahit Acun 49 9,138 08-05-2011, 18:54
  Lüfer,Levrek ve Sinarit rapalaları Cahit Acun 52 12,665 26-12-2010, 23:09
  At-çek Levrek avcılığında dikkat edilmesi gereken hususlarSevgili arkadaşlarım,, Lev Cahit Acun 30 6,602 14-09-2010, 09:00

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi