Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dikili levrek'leri
Hava kapalı..Güneş kendini bulutların arasına saklamış.Rüzgar,dalga gani..Levrek için sağlam hava.Kıyı kıyı dolaşıp ata ata gidiyorum.Benden başka bir Allah'ın kulu yok.Hava bozuk ya...Arkamda çalılar ötüşüyor.Deniz, çayırları kıyılara taşımış.Dağ gibi biriktirmiş kumun üstüne.Rüzgarda yüzüme öyle vuruyorki be arkadaş,kumlar gözümü kör edecek sanki.Gözlerimi koruyayım derken dalgayıda yedik mi...Ortaya karışık.Haydi buyrun.Sırılsıklamım.."Devam yürü ulen,yılmak yok"dedim ama sinir harbi yapıyorum,resmen.İleride denize doğru bir çıkıntı,burun var ve orayı gözüme kestirdim.Hedef orası..Ama oraya gelmeden biri rapalamı feci yokladı.Gafil avlandım.Üzüntüm çok.Sinirim dahada bozuldu mu arkadaş..Yağmurda üstüne.." nasıl manyak bir sevgidir"dedim kendi kendime.Şöyle bir baktım etrafıma ve kendi kendime söylenmeye başladım."Ulan etrafına bir bak!senden başka bir manyak var mı"diye.İkinci vuruş tam bu sırada..Bu sefer yemezler.Aldım onu."Gelmem" diyor ama benim onu bırakmaya hiç niyetim yok.Kamış öne doğru eğilmiş,makina zzzzzttt diye ötüyor.Belliki balık sağlam.Sağa sola vuruyor kendini ama nafile.Hata sıfır bende.İğneler damaklı..İp sağlam.E bende fena sayılmam.Aldım paşamı sonunda..Nasıl güzel birşey.Kıvrandı epey..Ama bırakamam onu.Bende yakala-bırak yok...Onu biraz seyrettim ve kovama koydum.Hemen eşime telefon ettim ve sevincimi paylaştım onunla.Hani o yeni amatör çocuklar gibi.Hala o heyecan bitmemiş,onlarca avladığım Levrek'lere rağmen.Arkadan iki Levrek daha avladım ve evime döndüm.Akşama mangalladık kuzuları,yeşillendik fasılla birlikte.Hepinize nasip olsun bu güzel avım.Sağlıcakla kalın.Mutlu kalın.

[Resim: XaSB4q.jpg]

[Resim: xLzJuP.jpg]

[Resim: kQ7PHQ.jpg]

[Resim: dWvMfo.jpg]

SAVAGE GEAR PANIC PREY..YANINIZDA MUTLAKA OLSUN..
Bul
Sevgili CAHİT abicim yine her zamanki gibi Harikasın ellerin dert görmesin...
Bul
YaKaMoZ yazdı:Sevgili CAHİT abicim yine her zamanki gibi Harikasın ellerin dert görmesin...

Özlemişim sizi sevgili Murat.Bundan sonra daha sık birlikte olacağız.İşlerimi artık hafiflettim.Teşekkürler ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum.Kendine iyi bak!
Bul
inan senin raporları okurken aşırı heyecanlanıyorum.yine harikasın abicim teşekkürler.
Bul
yycolak yazdı:inan senin raporları okurken aşırı heyecanlanıyorum.yine harikasın abicim teşekkürler.

Teşekkürler ediyorum sevgili Yalçın. Her avın diğerinden bereketli olsun. Sevgiler kardeşime.
Bul
Anlatılamaz yaşanır derler ya. Cahit abicim sen bu sözü öldürüyor, anlatırken yaşatıyorsun. ellerine sağlık, afiyetle. Seerf
Bul
Cahit abicim yaşadığın ve soluduğun o havayı iliklerime kadar hissettim
Teşekkürler abi çok güzel bir anlatım
AlkisBalıklarda mükemmel inşallah daha irileri seni bulsunAlkis
Bul
Cahit abicim her zamanki gibi finali bile süper olmuş AlkisAlkis

daha niceleri rastgele Seerf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Soğuk kış gününde içimizi ısıttın Cahit bey,tebriklerAlkismangalada yakışmışlar maşallah,afiyetleSeerf
Bornova - izmir
Bul
murki yazdı:Anlatılamaz yaşanır derler ya. Cahit abicim sen bu sözü öldürüyor, anlatırken yaşatıyorsun. ellerine sağlık, afiyetle. Seerf

Murat,teşekkürler ediyorum güzel sözlerin için.Sağ ol.Seninde avların bereketli olsun.Kovan Levrek'lerle dolsun.Kendine iyi bak!
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Levrek avlarimdan seçtiklerim.. Cahit Acun 14 2,793 15-10-2014, 15:12
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Levrek'lerle güzel bir sabah... Cahit Acun 24 3,419 01-10-2014, 23:29
Son Yorum: Cahit Acun
  Gece lüfer'leri Cahit Acun 33 3,841 11-09-2013, 17:16
  Boğaz'in lüfer'leri.. Cahit Acun 28 3,795 03-09-2013, 08:41
  Şafak Levrek'leri Cahit Acun 38 5,326 18-07-2013, 19:53
  Kıyıdan at-çek yöntemi ile balık avı ve Levrek'ler Cahit Acun 55 19,865 13-08-2012, 11:50
Son Yorum: sedat3s77
  Kıyıdan bırakma tekniği ile Levrek avı Cahit Acun 50 8,724 01-02-2012, 17:42
  Hayalimizdeki Levrek kamışları Cahit Acun 28 3,654 02-11-2011, 21:26
Son Yorum: yycolak
  Saros'da At-çek Levrek avlarımız Cahit Acun 49 8,899 08-05-2011, 18:54
  Lüfer,Levrek ve Sinarit rapalaları Cahit Acun 52 12,311 26-12-2010, 23:09

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi