Yorumları: 8
Konuları: 1
Lakerda yazdı:Hoşgeldiniz Ramazan bey keyifli paylaşımlar dileriz.Aldığınız seti güle güle kullanın.Açık söylemek gerekirse o fiyata alınmış bir set (35 TL) ancak yeni başlamış bir amatöre tekneden veya bir köprü üstünden sarkıtmak suretiyle kullanılabilir,100-150 gr kurşun atarlı olduğu belirtilmiş; bu ağırlıklarla 3 atışta kamışın sağlam kalacağını sanmıyorum. Makine ise rulmanları dağılmasa;bir sezon kullanılabilirse ne mutlu.Sizi acemiliğiniz döneminde hayal kırıklığına uğratmayacak,idare edecek bir kamış-makine takımı en ucuzundan 75-100 tl.den başlar.
Paylaştığınız fotolarda firma adlarının bulunmamasını rica ederiz.Reklam özelliği taşımasın lütfen..
Rastgele..
Çok teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgilerden dolayı. Birazcık hevesim kırıldı aslında ama bununla kendimi eğitmeyi amaçlıyordum ondan sonra elbet kaliteli bir set lazım. Farkında değildim özür dilerim bundan sonra dikkatli olacağım firma isimleri için .
Avcı Altan yazdı:ramazan aramıza hoşgeldin, yeni birisine yetecek kadar idare edecek bir set, eksigim varmı demişsin, ben kendimi bildim bileli balık avcısıyım, babadan ogula bir avcıyım bende bile eksik var eksiksiz bir balıkçı olmaz kanaatindeyim, örnegin benim bi akülü yemleme teknem yok olsa iyi olur ama yok, yani eksik bitmiyor. keyifli paylaşımlar dilerim.
Çok sağolun cevabınızdan dolayı oltamın idare etmesi sevindirici
tahsinmersin yazdı:Ramazan hoş geldin.iyi paylaşımlar dilerim..
bu takımı almanda sıkı takipcisi olduğun Serdar Kılıç mı etkili oldu?
Hoş bulduk . Hayır ağabey o benimle muhatap bile olmaz doğa progamları sunuyor kendisi bu balık avı merakımı da kendisi körüklemiştir .
ufuktan26 yazdı:Ramazan kardeşim, aramıza hoşgeldin. Unutmaman gereken birşey var, balıkçılıkta hergün yeni birşey öğrenmekle kalmaz yeni takımlar ve yöntemler de öğrenirsin.Amatör balıkçılıkta eksik hiç bitmez. Zamanla avlandığın yerlere ve hedef balığa göre değişik yöntemleri de öğreneceksin. Yeni almış olduğun takımlar başlangıç için yeterlidir. Bu takımın ve malzemelerin uygun olup olmadığını av yaparken ve o meralarda yapacağın gözlemlerle birlikte daha iyi anlayacaksın ve zaman içinde de kendini geliştireceksin.
Rastgele...
![Gulumse Gulumse](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/gulumse.gif)
Hocam çok teşekkür ederim değerli görüşlerinizden dolayı. Bu işte en az sizler kadar iyi olmak isterim. Tüm dikkatimi vererek ve hissederek yapacağım balık avını.
Herkese tekrardan verdiğiniz cevaplardan ötürü teşekkür ediyor sizin gibi usta bir balıkçı olmayı diliyorum . Rastgele
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
ramazan hoşgeldin.hoşça vakit geçirmen dileklerimle.yeni takımın hayırlı olsun.zaman geçtikçe deneyimlerin sayesinde daha yeni takımlar alacaksın.sana şimdiden rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>