07-01-2014, 20:25
Maşallah balığın yok zamanında güzel başarı

BALIK TUTMAK BİR TERAPİDİR .
Emirgan dişli avi 06/01/2014
|
08-01-2014, 01:23
Bu zamanda harika bir av yapmışsınız Ozan abi tebrikler
![]() ![]() ![]() Afiyet olsun ![]()
Sazanları özledim...
08-01-2014, 10:17
Dostum tebrik ederim güzel balıkçılık yapmışsınız balıklar on numara ALLAH koluna zeval vermesin saygılar
![]() ![]()
Şerif Eren
YALOVA Deniz benim için Hayattır. =0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
08-01-2014, 10:29
MaVrUşGiL yazdı:Of of off kardeşimteşekkürler kardeşim.balığı bu şekilde uğurlamak çok daha yararlı hale geliyor vücutta.saygılar kardeşim LeVrEkCi yazdı:bu zamanda helal valla iyi iş tebrikler kardeşimteşekkürler abim.bu zamanda aslında balık var kıyıya yakın değil.arkadaşım hergün tekneyle lüfer ve kofona alıyor. Mustafa DEDEMLİ yazdı:Valla süper av olmuş.teşekkürler abicim..bence hazırlıklarını yap ve boğazın avrupa yakasında bir yer belirle..anadoluda balık ince çıkıyor..saygılar. murki yazdı:Harika iş çıkarmışsınız. her ikinizinde ellerine sağlık, afiyetler olsun.teşekkürler murat abicim. Cahit Acun yazdı:Ozan,herşey çok çok güzel ama sofra on numara.Tebrik ediyorum.Avların hep böyle bereketli olsun.teşekkürler cahit abim.saygılar. nihatkr yazdı:Ozan maşallah sevgili kardeşim. Bu zamanda toplamışsın balıkları. O maharetli ellerinle masayı da kurup bir güzel hazırlamışsın ortamı.teşekkürler abicim bu sofra işi benim işim başkasına hayata yaptırmam.saygılar nihat abicim. orhanekmekci yazdı:Tebrikler Ozan yorgunluğunuza değmiş,afiyelebu sefer değdi diyebilirim orhan abi ama şu an bile o günün yorgunluğunu kollarımda hissediyorum.teşekkürler saygılar abicim. ANTALYALI07 yazdı:ozan tebrikler yine güzel bir av yapmışsın.bol şanslar rastgele.kardeşim teşekkürler.saygılar. kaya balığı yazdı:Maşallah balığın yok zamanında güzel başarı :teşekkürler. Lakerda yazdı:Tebrikler Ozan, dişlilerin icabına bakılmış fena halde..aynen öyle abicim yağ gibi gitti aşağıya off yine canım çekti şimdi.teşekkürler saygılar abicim. rusan yazdı:Bu zamanda harika bir av yapmışsınız Ozan abi tebriklerrusancım sağolasın.sen bu günlerde balık avına çıkmıyorsun herhalde her yer balık kaynıyor.senin şu denize sazan salan adam hakkında bilgin varmı? HAŞİM77 yazdı:Bereketli olsun ozan dişliler şahane her türlü hakkı verilmiş afiyetle.teşeüürler haşim abi saygılar. ![]()
08-01-2014, 10:32
doktor yazdı:Dostum tebrik ederim güzel balıkçılık yapmışsınız balıklar on numara ALLAH koluna zeval vermesin saygılar heyyt be doktoruma bak be sen götür levrekleri,biz burda sarıkanatla uğraşalım. ![]() ![]()
08-01-2014, 17:31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
08-01-2014, 20:42
mariner8 yazdı: ahmet abi teşekkür ederim..saygılar... ![]()
08-01-2014, 21:40
harika bir av Ozan..tebrikler
![]() afiyetle ![]() daha da bollarina rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|