Yorumları: 2,864
Konuları: 93
12-09-2013, 11:55
(Son Düzenleme: 12-09-2013, 12:39, Düzenleyen: LeVrEkCi.)
Cahit Acun yazdı:FOTOĞRAFLARIM...
![[Resim: 5v31.jpg]](http://img707.imageshack.us/img707/2772/5v31.jpg)
Cahit abi maşallah. Lüferleri toplamaya başladın. allah daha çoklarını nasip etsin. . Maşallah maşallah.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Yorumları: 1,808
Konuları: 99
xfisher yazdı:Cahit abi tebrikler tebrikler.. 
Awa Shima ion power.. o kırmızı şeytan, muhteşem misinanın 0.28'ini Cevat Bey'in önerisiyle ben de Awa Shima Aqualis Skaycaster Tournament 7000 surf makinemde kullanıyorum.. gören herkesi kendine aşık eden bir misinadır 
Avlarını takipteyim, devamını dilerim.. 
Teşekkürler ediyorum kardeşim.
Evet,misina bir harika ve herkesin rahatlıkla alabileceği kadar da ucuz.Bende herkese tavsiye ettim.Sevgiler kardeşime...
nihatkr yazdı:Cahit abi maşallah. Lüferleri toplamaya başladın. allah daha çoklarını nasip etsin. Sanırım çubukludan aldın lüferleri. Maşallah maşallah.
Teşekkürler ediyorum dostum.Sağol Nihat.Balık çok seyrek.Bütün gece iki balık.Hepsi bu...Ama yinede bu yoklukta iyi.Bir ay sonra gerçek avlarım başlayacak.Sağlıcakla kal..
Yorumları: 2,864
Konuları: 93
Cahit Acun yazdı:Teşekkürler ediyorum dostum.Sağol Nihat.Balık çok seyrek.Bütün gece iki balık.Hepsi bu...Ama yinede bu yoklukta iyi.Bir ay sonra gerçek avlarım başlayacak.Sağlıcakla kal..
Abicim bunlar sanıyorum yatak balığı. Daha akan balık girmedi boğaza. Zaten Balık bulucu 22,5 derece su sıcaklığı gösteriyor. 19 a düşmeden balık akmaz diye düşünüyorum ben.
Avların daim olsun cahit abi. Gönlünü hüzünle değil mutlulukla doldur. Maşallah kızın mutluluğa adım atmış.
saygılar.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
![[Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930]](http://www.amatorbalikci.net/image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930)
[/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
maşallah cahit abi bereketli olsun hepimize heyecan veriyorsun lüfer peşinde koşma iteğimiz artıyor sayende,afiyet olsun

nihatkr yazdı:Abicim bunlar sanıyorum yatak balığı. Daha akan balık girmedi boğaza. Zaten Balık bulucu 22,5 derece su sıcaklığı gösteriyor. 19 a düşmeden balık akmaz diye düşünüyorum ben.
Avların daim olsun cahit abi. Gönlünü hüzünle değil mutlulukla doldur. Maşallah kızın mutluluğa adım atmış.
saygılar.
Evet,bunlar yatak balığı.Dediğin gibi suyun biraz soğuması lazım.Ekim sonunda asıl kafile gelir.İyi av verecekler.Palamut var ama pek bakmıyorum,Lüfer varken...
Her akşam devamlı Boğaz'dayım.Her tarafı yokluyorum.Hemen hemen her akşam seyrek te olsa iki-üç Lüfer'im var.Buda yeter.Sağlıcakla kal kardeşim.Sana bol şanslar diliyorum..Güzel sözlerin için de teşekkürler ediyorum..
LeVrEkCi yazdı:maşallah cahit abi bereketli olsun hepimize heyecan veriyorsun lüfer peşinde koşma iteğimiz artıyor sayende,afiyet olsun 

Lüfer peşinde koşmayı seviyorum Nihat.Lüfer varsa hiçbir şeyi gözüm görmez.Onun ne kadar asil bir balık olduğunu,bir Lüfer avcısı olarak,sende bilirsin.Kısacası Lüfer Allah'ın biz avcılarına bahşettiği en güzel yaratık.Onu çok seviyorum ve ömrüm boyunca da onun peşinde koşmaya devam edeceğim.Sağlıcakla...