Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spin ile Lüfer avım
[B]Güzel kızımı evlendirip,uğurladıktan sonra, kafamı dağıtmak için gece Boğaz'a doğru yola koyuldum.Uykum yok.Çünkü hüzün çok.Yavrumun mutluluğunu ne kadar çok istesemde,hüzün hep ağır basıyor.Bazen gözlerim doluyor.Ağır geldi işte..Amacım sizi üzmek değildi.İçimi döktüm biraz.Allahım Prensi ve Prensesi olan tüm kardeşlerime bu hüzünü(güzelliği) yaşatsın.
Yol o kadar sessizki kendi arabamın lastiklerinin dışında başka bir ses duymuyorum.Kimsecikler yok.Sadece yollarda huzur var.Onunla bu akşam kardeş olduk ve çok ta iyi anlaştık.Ta ki sabah ışıyınca,arabaların sesini duyuncaya kadar."Benden bu kadar" deyip gitti huzur kardeşim.Avlak yerlerimi tek tek gezdim ve bol Kıraça gördüğüm avlak yerimde avlanmaya karar verdim.Deniz anam hafif dalgalı idi.Avlanmam için ışıkta yeterliydi.Oltamı attım derin Boğaz sularına.Bir saat pek birşey vurmadı ama hem Halil kardeşimle muhabbet ettim hemde spine devam ettim.Sonunda o muhteşem vuruş geldi.Onu çekerken havalara sıçrayışı,kendini kurtarmak için gösterdiği çaba tek kelimeyle onun asilliğine çok yakışıyordu.Onu yukarı çektiğimde bana olan öfkesi takdire şayan.Asaleti herşeyin üstünde.İkinci vuruş, gecenin geç satlerinde oldu ve aynı güzelliği,tadı bir kez daha yaşadım.İlk Lüfer'i SAVA-GEAR PREY BEYAZ 13 CM rapala ile avladım.Bu rapala ağırlık olarak 19 gram kadar.Atılması zor görünmesine rağmen,içindeki Magnetosu çok iyi düzenlenmiş ve ileriye atarken sanki 30 gram bir rapala gibi gidiyor.Gece Lüfer avlarında mutlaka kullanınız.Renk olarak size önereceğim diğer rapalalar,üstü fıstık yeşili,kenarları beyaz ve Gök kuşağı rengi.Bu rapalaları mutlaka ediniz.Faydasını göreceksiniz.Çok güzel,al benisi olan,tecrübe edilmemiş rapala kullanmayınız.Sağlıcakla kalın ve kendinize iyi bakın.
Bul
[/B]
KULLANILAN TAKIM...

[Resim: nxv1.jpg]

AWA-SHİMA ION POWER 0.25 MİSİNA...

İp misina kadar sağlam.Kopartabilmeniz neredeyse imkansız.Hayran kaldım,görünce sizde hayran kalacaksınız.Mutlaka edinin. Bu misinayı bana tavsiye eden Cevat Ergin kardeşime teşekkürler ediyorum.
Bul
[Resim: bksi.jpg]

DAİWA JİG CASTER 10-60 ATARLI 2.90 CM SHORE JİG VE SPİN KAMIŞ..
Bul
[Resim: 3a9o.jpg]

SHİMANO SUSTAİN 5000 FE 1:5.7 DEVİRLİ MAKİNA
Bul
[Resim: c168.jpg]

SAVA-GEAR PREY BEYAZ 13 CM RAPALA
Bul
FOTOĞRAFLARIM...

[Resim: 5v31.jpg]
Bul
[Resim: 8uuk.jpg]
Bul
[Resim: vjnp.jpg]
Bul
Cahit abicim süpersin,
içindeki bu coşku hiç eksilmesin.
mükemmel paylaşımın için teşekkür ederim.AlkisAlkis

daha niceleri rastgele Seerf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Cahit abi tebrikler tebrikler.. Alkis
Awa Shima ion power.. o kırmızı şeytan, muhteşem misinanın 0.28'ini Cevat Bey'in önerisiyle ben de Awa Shima Aqualis Skaycaster Tournament 7000 surf makinemde kullanıyorum.. gören herkesi kendine aşık eden bir misinadır Seerf
Avlarını takipteyim, devamını dilerim.. Seerf
bir tutkudur balık tutmak..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Cahit acun 2013 lüfer avlarim Cahit Acun 21 3,201 05-02-2014, 09:27
Son Yorum: Cahit Acun
  Sea spin rapalalar çok ucuza.... Cahit Acun 8 2,168 01-01-2014, 12:55
Son Yorum: orhanekmekci
  Lüfer'lerle dans.. Cahit Acun 31 3,881 02-11-2013, 22:17
  Doğum günümde deniz ana'nin hediyesi...lüfer'ler Cahit Acun 15 2,398 27-10-2013, 07:58
  At-çek lüfer avim Cahit Acun 29 4,301 25-10-2013, 09:00
  Lüfer'lerin gecesi.. Cahit Acun 27 4,696 08-10-2013, 12:49
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Lüfer resitali Cahit Acun 23 2,939 04-10-2013, 14:01
  Gece lüfer'leri Cahit Acun 33 3,616 11-09-2013, 17:16
  Boğaz'in lüfer'leri.. Cahit Acun 28 3,580 03-09-2013, 08:41
  Gece show..Lüfer'ler,Sarıkanat'lar Cahit Acun 38 3,556 22-11-2012, 15:07