Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hafta sonu güzelbahçeye eşlik etmek isteyenler
Smile bugün haberleşmek kısmet olmadı, zaten pazar günü (yarın) gidicekmişsin, kısmet olursa bende bir iki arkadasımla birlikte gelmek isterim yanına, hem mini bir amatorbalikci.net organizasyonu olur Gulumse
Bul
Yarın Kaldırıyoruz balıkları : ) : ) Evet gerçekten güzel bi organizasyon olucak
Bul
İlk takımları atmaya 2 saatten az süre kaldı : )
Bul
Evden çıkma zamanı geldi : ) Bismilahirahmanirahim : )) Allahım utandırma : ) Taktır oltama bi tane balık : ) Detaylar eve gelince abilerim ve arkadaşlarım kalın sağlıcakla : )
Bul
rasgelsin rasgelsiiiiiiiinn..Alkis
Bul
eqrha yazdı:Evden çıkma zamanı geldi : ) Bismilahirahmanirahim : )) Allahım utandırma : ) Taktır oltama bi tane balık : ) Detaylar eve gelince abilerim ve arkadaşlarım kalın sağlıcakla : )

sedat rast gele akşama resimleri bekliyoruz.Alkis
Bul
bucalıfikret yazdı:sedat rast gele akşama resimleri bekliyoruz.Alkis

sen niye gitmedin şekerim.Smile
Bul
Sedat daha dönmedinmi balıktan nerde rapor , balıklar ve resimler.Wink
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
sedat özelden numaramı yazdım sana yada feysini ver eklıyım seni senle daimi takılcağımı dusunmem sakın yanlıs anlama ama en azından sana balık yapan bölgeler hakkında bilgi verebilirim ben genelde yanlız gitmekten hoşlanırım balığa görüsmek üzere sedat
[SIZE="5"]Sportif balıkçılık, canlı topla tenis oynamaya benzer.[/SIZE]
Bul
resimleri yükledim sanıyorum .... Yani yükledim ama paylaşa basmamısım 4 parça isparoz aldım : ) ilk fırsatta buraya yükleyeceğim .
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bu hafta sonu istanbula gelsem ne yapabiliriz? BalıkcıSerdar 17 2,992 07-03-2008, 19:26
Son Yorum: Boğaziçi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi