Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
31.01.2013 tahsinin oltasız levrek avı
abi oyle bir anlatmissin ki icimden hadi ya kepcele sunu artik diye gecirdimSiyirdimsanki senin yerinde benmisim gibi hayal dunyasina daldim helal olsun kismetten ote yok dedikleri bu olsa gerek AlkisAlkisAlkis
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
Tahsinim ne diyelim şansın yerindeymiş, vede iyikide kepçen yanındaymış AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
yycolak yazdı:sen aştın kendini be abi.oltasızda paşaları kapmaya başladın.allah sonunu hayır etsin.bundan sonrakileride elle yakalarsın artık.afiyet olsun kardeşim.özledim seni.Snifsinf
sağol şekerim.erdik.artık olta yok.bende özledim,abime saygılarımı sunarım.
doktor yazdı:Kısmetten ötesi olmaz oltasız gidersin balığa kepçeyle alırsın tebrik ederim Tahsin abi afiyet olsun saygılar.Alkis76
teşekkürler Şerif.balığı ben uyurken resim çektirmiş olan kızımıza bıraktım ona afiyet olsun diyelim.
LeVrEkCi yazdı:kısmet ayağına kadar gelmiş derler ya aynen öyle olmuş tahsin abi,rastgele Alkis
çok doğru diyon.tam olarak hatırlamıyorum ama 7-8 sene evvel Tan abi kepçeyle almıştı.
Lakerda yazdı:''Kepçeyle Avlanma Teknikleri'' diye bir ana başlık mı açsak acaba ? Siyirdim
Bereketli olsun tahsin..
bu başlık aslında önemli.kepçe kullanmanında aslında tekniği var.kepçelerken kaçan balık çok oluyor.
abime teşekkür ederim.saygılarımla.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
fish or die yazdı:Tahsin abi naptin sen ya kepceyle levrek masallah masallh Siyirdim bereketli olsun abicim nasibin varmis Seerf
teşekkür ederim sayın adminim.sevgilerimi sunarım.
Albatros-gr yazdı:basligi gorunce bizim Tahsin ne yaptiHi gene diye ,guzel raporu merakla okudum...Seerf
helalin var TahsinAlkis..oyle veya boyle..netice onemli,levrek torbada..afiyet olsun...Seerf
her zaman demissimdir,evde oturmak ile bu isler olmuyorHadiordan..
evde otururken sadece cep oltasi islerSiyirdim
daha da buyukleri oltana rastgelsin
rastgele
çok doğru diyon Faruk abi.evde oturmakla olmuyor.hiç vuruş alamadığım bir günde önümden geçene kepçelemek nasip demektir.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Sevgili Tahsin abim,
"Kepçeyle levrek yakalayan adam" olarak gene tarih yazdın.
Seni seviyorum.
Sevgi ve selamlarımla...AlkisSeerf
Estağfurullah Bahadır.oltasız yakaladığımdan,ben tarihe kara bir leke olarak yazıldım.Snifsinf
xfisher yazdı:Nasıl yaa, kepçeyle levrek avı Hi Siyirdim Alkis
Bir sonraki aşama; kovayı kenara bırak levrek içine atlasın Siyirdim
Afiyet olsun abicim Seerf
çok görme garibe.millet sular çekilince tarladan sazanları elle tutuyor.Siyirdim
teşekkürler,sevgilerimle.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
BALIK and OZAN yazdı:abi harika valla.hep olta ile mi yakalayacaksın bu seferlik böyle olsun.biz senin ne kadar usta olduğunu biliyoruz.seni yormak istememiş belli levrek saygılı hayvanmış..ellerine sağlık abicim saygılar.rastgele.AlkisSeerf
Ozancım beni onore ettin,bu güzel düşüncelerin için teşekkür ederim.
sevgilerimi sunarım,sağolasın.
monawar yazdı:abi oyle bir anlatmissin ki icimden hadi ya kepcele sunu artik diye gecirdimSiyirdimsanki senin yerinde benmisim gibi hayal dunyasina daldim helal olsun kismetten ote yok dedikleri bu olsa gerek AlkisAlkisAlkis
aaahh sen bide benim o anki heyecanımı görsen.adrenalin tavan yaptı.
Uzun_ahmet yazdı:Tahsinim ne diyelim şansın yerindeymiş, vede iyikide kepçen yanındaymış AlkisAlkis
abi ben kepçesiz çıkmam.çıpura ,sargoz olsun yinede kepçemi açarım,hatta oltadan önce onu hazırlarım.kol mesafeme koyarım.
yolunu bu taraflara düşürde görüşelim.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.hepinize güvenerek bu raporu yazdım.
aslında madara edilecek bir durum diye düşündüğümden konu açmak istememiştim.gönül isterdiki oltayla yakalayayım.ama hakikaten nasipmiş.bu olaya daha evvelde Tan abim(73 yaş) yakaladığında şahit olmuştum.hemde 5-6 kişi aralıklı olarak dizilmiş gece av yapıyorduk.birden doğruldu kepçeyi alıp suya daldırdı.kimimiz bir şeyi düşürdü onu kepçeledi kimimizde 5-6 cm.lik erkek mercan doluydu onları kepçeleyip canlı bırakma yapıcak sanmıştık.levreği görünce hepimiz şaşırmıştık.ama.. sonra adamcağıza denmeyen laf kalmadı.ortam kahvehanede dahada büyüdü.koskoca adamsın utanmıyon mu öyle balık tutuyon,sen nasibini kime açtırdın,bide gözüm iyi görmüyo diyon,o balığın kulağına kar suyu kaçmış,mındardır vs. vs.Hadiordan
3-4 metre arayla oturuyoruz o ortada balık önümüzden geçmiş 2-3 kişi onu görmemiş.Siyirdim
ee nasip diyelim.ama derste alalım,yani gözünü deniz anadan ayırmıyacaksın.kamışı salla çekil kenarıya olmaz bunlar.teknede oynakları arar gibi gözün hep denizde olucak hem böylece konsatrasyonunu kaybetmiyeceksin.hem şansını çoğaltacaksın.
herkese rastgelsin,saygı ve sevgilerimi sunarım.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinim maşallah'ın var eline sağlık kepçesiz çıkmam abi.HappyAlkis
Bul
Kısmet ayağına gelmiş Tahsin abi Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
Tahsin hocam bu raporu da gördükten sonra yorum yapmaya gerek yok diyorum. SiyirdimSiyirdim

azmin zaferi bu olsa gerek Seerf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  15.11.2016 Levrek Avı kengin 14 1,735 29-12-2016, 08:54
Son Yorum: yaser2sultan
  18.11.2016 Levrek avı kengin 31 3,319 29-12-2016, 08:49
  11-15 temmuz 2016 levrek avlarım LeVrEkCi 25 3,230 16-08-2016, 00:38
Son Yorum: nurideniz34
  Levrek Mudanyadan mudanya 20 2,221 06-03-2016, 22:38
Son Yorum: tahsinmersin
  4,2,2016 tahsinm.Fırtınanın kucağından aldığım levrek. tahsinmersin 19 1,775 17-02-2016, 21:57
Son Yorum: gobekbalığı
  Atcekte saniye saniye levrek avim iyi seyirler SpinAvcısı 18 2,960 15-01-2016, 08:45
  2 tane daha levrek :) SpinAvcısı 12 2,301 15-01-2016, 08:42
  uzun aradan sonra paylaşıma devam (LEVREK) SpinAvcısı 17 2,498 16-11-2015, 19:33
Son Yorum: orhanekmekci
  21-22-23/09/2015 levrekci levrek,lüfer,kırlangıç avı LeVrEkCi 21 2,960 09-10-2015, 22:51
Son Yorum: turna
  25-26/09/2015 levrekci levrek ve lüfer avı LeVrEkCi 19 2,472 09-10-2015, 22:40
Son Yorum: turna

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi