Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
31.01.2013 tahsinin oltasız levrek avı
başka vardiyaya takviye amaçlı geçeceğimden verilen 1 günlük izni çocuklarla beraber çeşmede geçirmeye karar verdik.gece 21:00de yeğenlere vardık,yemek,çay muhabbet derken 12:00de av için hazırlanmaya başladım.yeğende 03 e kadar takılıp sabah işe giderim deyince beraber çıktık.aklımda olupta hiç denemediğim meraya gittik.yeğen hemen oltaları çıkarıp attı.bense etrafı turalayıp durumu gözden geçirdim.çıkardığım sonuç; bu gece av olmaz.olta atmadan geçen 1 saaten sonra 2. avlak yerine geçtik.benim bu geçeden vuruş almak için hiç umudum yok.üstelik poyrazda sert rüzgar alıyoruz ve dışarıyı araba 5 derece gösteriyor.bizim yüzümüzde sıfır derece.Happyyeğen kayalık bir yer seçip kamışı sallıyor bende oturupta avlanacağım bir yer bulup avlanıyorum.13;50 de üstad Ramiz rapor için arıyor,cevap; tık yok.takılıp kopan takımı bu sefer 2li takım yapıyorum,oda tahminen bir ağa takılıyor çok asılınca tek kancadan kopup geliyor. yüzüm denize dönük secde vaziyetindeyim hafif sola dönüp saçağı fırdöndüden koparırken gözüm ileride kıyıya parelel seyrederek bana doğru gelen karaltıya takıldı.müthiş aşklarda olduğu gibi benimde kalp atışım hızlandı,sevgiliyi görünce olan o heyecan dalgası sardı beni.donup kaldığım o anda aklıma olta olmaz bunun için takımı çekip önüne atsam o zamana kadar kaçar sadece kepçe vurayım alırsam alırım düşüncesi geçti.secde vaziyetini bozmadan sağ kolumla dibimdeki kepçeye el attığımda balık 1-1,5 m.uzağımda suyun 1-2 karış altında ve benim hizamı hemen hemen geçmiştiki kepçeyi savurup kaldırdım,baktım balık içinde.kepçeyi yere koydum zıplayan levreğimi balık torbama koydum.saate baktım 02:10.biraz daha avlanıp yeğeni eve bıraktım balığın torbasını alıp ben tekrar avlanmaya son bir meraya gittim.
soğuğa,ayağımın buz kesmesine ve vuruşsuz geçen dakikalara 06 ya kadar dayandım.kepçeyle nasibimizi aldık ama balığı oltayla yakalamanın zevkini alamadan bir avıda sonlandırmak zorunda kaldım.ayın 10 una kadar avsız kalmanın üzüntüsü var.gel 10 gün gelll.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
sen aştın kendini be abi.oltasızda paşaları kapmaya başladın.allah sonunu hayır etsin.bundan sonrakileride elle yakalarsın artık.afiyet olsun kardeşim.özledim seni.Snifsinf
Bul
Kısmetten ötesi olmaz oltasız gidersin balığa kepçeyle alırsın tebrik ederim Tahsin abi afiyet olsun saygılar.Alkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
kısmet ayağına kadar gelmiş derler ya aynen öyle olmuş tahsin abi,rastgele Alkis
Bul
''Kepçeyle Avlanma Teknikleri'' diye bir ana başlık mı açsak acaba ? Siyirdim
Bereketli olsun tahsin..
Bul
Tahsin abi naptin sen ya kepceyle levrek masallah masallh Siyirdim bereketli olsun abicim nasibin varmis Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
basligi gorunce bizim Tahsin ne yaptiHi gene diye ,guzel raporu merakla okudum...Seerf
helalin var TahsinAlkis..oyle veya boyle..netice onemli,levrek torbada..afiyet olsun...Seerf
her zaman demissimdir,evde oturmak ile bu isler olmuyorHadiordan..
evde otururken sadece cep oltasi islerSiyirdim
daha da buyukleri oltana rastgelsin
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Sevgili Tahsin abim,
"Kepçeyle levrek yakalayan adam" olarak gene tarih yazdın.
Seni seviyorum.
Sevgi ve selamlarımla...AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Nasıl yaa, kepçeyle levrek avı Hi Siyirdim Alkis
Bir sonraki aşama; kovayı kenara bırak levrek içine atlasın Siyirdim
Afiyet olsun abicim Seerf
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
abi harika valla.hep olta ile mi yakalayacaksın bu seferlik böyle olsun.biz senin ne kadar usta olduğunu biliyoruz.seni yormak istememiş belli levrek saygılı hayvanmış..ellerine sağlık abicim saygılar.rastgele.AlkisSeerf
Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  15.11.2016 Levrek Avı kengin 14 1,933 29-12-2016, 08:54
Son Yorum: yaser2sultan
  18.11.2016 Levrek avı kengin 31 3,669 29-12-2016, 08:49
  11-15 temmuz 2016 levrek avlarım LeVrEkCi 25 3,503 16-08-2016, 00:38
Son Yorum: nurideniz34
  Levrek Mudanyadan mudanya 20 2,475 06-03-2016, 22:38
Son Yorum: tahsinmersin
  4,2,2016 tahsinm.Fırtınanın kucağından aldığım levrek. tahsinmersin 19 1,971 17-02-2016, 21:57
Son Yorum: gobekbalığı
  Atcekte saniye saniye levrek avim iyi seyirler SpinAvcısı 18 3,194 15-01-2016, 08:45
  2 tane daha levrek :) SpinAvcısı 12 2,465 15-01-2016, 08:42
  uzun aradan sonra paylaşıma devam (LEVREK) SpinAvcısı 17 2,706 16-11-2015, 19:33
Son Yorum: orhanekmekci
  21-22-23/09/2015 levrekci levrek,lüfer,kırlangıç avı LeVrEkCi 21 3,227 09-10-2015, 22:51
Son Yorum: turna
  25-26/09/2015 levrekci levrek ve lüfer avı LeVrEkCi 19 2,679 09-10-2015, 22:40
Son Yorum: turna

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi