Yorumları: 1,277
Konuları: 45
Ozan tebrik ederim

Zaten bu aralar sadece köprülerden ve haliç bölgesinden balık haberi geliyor, soğuk hava ve rengi bozulan deniz nedeniyle 1 haftadır boğazda hiçbiryerde tık yoktu.. bu ara haliçten sahteyle de atçek sarıkanat alanlar var.. bu arada 125 gr kurşun köprüden av için fazla değil mi? ben en fazla 75 atıyorum, bazen çok akıntı olursa 100.. kesin olmamakla birlikte belki yarın akşam iş çıkışı bi yoklayabilirim köprüyü, akşam böyle balık yapar mı bilemiyorum tabi..
Tekrar tebrikler, afiyet olsun
bir tutkudur balık tutmak..
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
xfisher yazdı:Ozan tebrik ederim 
Zaten bu aralar sadece köprülerden ve haliç bölgesinden balık haberi geliyor, soğuk hava ve rengi bozulan deniz nedeniyle 1 haftadır boğazda hiçbiryerde tık yoktu.. bu ara haliçten sahteyle de atçek sarıkanat alanlar var.. bu arada 125 gr kurşun köprüden av için fazla değil mi? ben en fazla 75 atıyorum, bazen çok akıntı olursa 100.. kesin olmamakla birlikte belki yarın akşam iş çıkışı bi yoklayabilirim köprüyü, akşam böyle balık yapar mı bilemiyorum tabi..
Tekrar tebrikler, afiyet olsun 
abi önce 100 gr la attım baktım takım köprünün altına giriyor.125 taktıktan sonra daha iyi balık aldım takım daha sabit köstekler daha iyi havalandığı için iyi oldu.akıntıya göre tabiki 75 te olur..bence balık alırsın ama gündüz yapıyor gece yapmadığını söylüyordu çevredekiler..ama denemek lazım..rastgele..
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Tebrikler Ozan süper ötesi bir av olmuş, ellerine sağlık Afiyet olsun..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Tebrikler Ozan

dişliler masanızı lezzetlendirmeye devam ediyor maşallah,afiyetle
Bornova - izmir
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
ozan tebrikler çok güzel av olmuş,eline sağlık,bıraktığın her balığın duyarlı balıkcılığa katkı sağlaması, bu yaptığın güzel davranışın herkesce anlaşılması,herkese örnek olması dileklerimle.şansın daim olsun,rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>