12-11-2012, 21:24
Tebrikler Murat
bu av senin içinde iyi olmuşdur,av paylaşımların inşallah devamıda gelecektir inşallah.Afiyetle
![Alkis Alkis](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/alkis.gif)
![Seerf Seerf](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/seerf.gif)
Bornova - izmir
Yeni makina yeni balik
|
12-11-2012, 21:24
Tebrikler Murat
![]() ![]()
Bornova - izmir
12-11-2012, 22:51
![]() ![]() ![]() sert bir hava da guzel av tabii ki..afiyetle Murat ![]() yeni makinani da bol balikli avlarda kullan rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
13-11-2012, 01:18
Azmin zaferi, bereketli olsun murat...
Yeni makinanla bol balıklı avlar diliyorum.. ![]() ![]()
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
13-11-2012, 09:13
murat gerçekten azmin sonu budur işte.o havaya rağmen balığa çıkmak o soğukta kıyıda olta atmak kolay değil.ama bence balık bu havaları daha fazla seviyor.zaten sonuçta ortada. çoğumuzun yakalamayı hayal ettiği çok güzel bir kum gridasını kıyıdan yakalamışsın,tebrikler.süper bir av.şansın bol olsun rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
13-11-2012, 09:19
Murat azmin elinden ne kurtulmuş. Soğuk yenmiş ama balıkta alınmış. Birdahakine daha buyukları daha çokları denk gelsin.
![]()
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE] [SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR] [SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
13-11-2012, 10:59
murat abi soğuğa rüzgara değmiş gelen kuzu bereketli olsun
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
13-11-2012, 11:31
Avcıya soğuk rüzgar işlemez demişler, doğru söylemişler, kutlarım, güzel av olmuş.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
![]()
13-11-2012, 12:26
murat abi makinan hayırlıymış güle güle kullan balıklar için tebrikler
![]() ![]() ![]()
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
13-11-2012, 12:54
Tebrikler Murat , emeğinin hakkını almışsın.Böyle soğuk havalarda balığa çıkmayı herkesin gözü yemez ama çıkanda bir şekilde emeğinin karşılığını alıyor . Şekilde görüldüğü gibi.
14-11-2012, 09:53
Salih Reis yazdı:Maşallah Muratçım tespiyi doldurmuşTeşekkürler SALİH abi... yycolak yazdı:azmin zaferine buyurun.işte sonuç.eline sağlık muratcım.ekibe selamlar afiyetle kardeşim.Teşekkür ederim YALÇIN abi... ALTAYLI yazdı:Murat avlarının arasını bu kadar açma abisiElimden geldigince gitmeye çalışıyorum abi işlerin yogunlugundan fırsat buldukça teşekkürler... ADALYA yazdı:Murat'cım valla tebrikler,içime doğmuş demekki grida yakalayacağın,bana söylediğin yerin balığı değil,ancak yeri tahmin edebiliyorum,tekrar bu güzel balık fotosu için teşekkür ve tebrik eder,bereketli avlar dilerim,rastgeleEvet abi sana söyledigim yere gitmekten sonradan vazgeçtim sende tahmin etmeyeceksinde kim edecek abi ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|