08-08-2012, 09:10
balıksız avda deniz havası oluyor sadece oğuzcum.yeri öğrendik.bir dahakine daha verimli olur nasılsa.teşekkürler kardeşim,sağlıkla.

suadiye...
|
08-08-2012, 09:10
balıksız avda deniz havası oluyor sadece oğuzcum.yeri öğrendik.bir dahakine daha verimli olur nasılsa.teşekkürler kardeşim,sağlıkla.
![]()
08-08-2012, 10:31
Birdahaki sefere balikli avlarin olmasi dilegimle rastgele...
08-08-2012, 12:48
teşekkür ederim herkeze ama üzülmedim ilk boş dönüşüm değil zaten ben balık tutamasam bile dinlenmiş oluyorum beyin olarak kafam nekadar dolu olursa olsun balık tutmak beni rahatlatıyor çünki kamışın ucundan başka birşeye konsantre olmuyorum ve beynimi boşaltıyorum sağlık olsun boş döndüm ama tecrube edindim.Herkeze rastgelsin
BENİ ÖLDÜRMEYEN ACI BANA GÜÇ VERİR...
08-08-2012, 12:56
oguzcanagca yazdı:teşekkürler ama sanırım oraya artık sadece zargana için giderim diğer tüm zaman çubuklu genehayal kahvesinin orada organizasyonda ne güzel hamsi tutmuştuk,orasıda çok güzel mekandı ve gece av için ve mangal için çok tenhaydı.
08-08-2012, 13:30
oğuzcan bendede öyle meralar var [COLOR="Red"]kırmızı kalem çektim[B]
birdaha gitmiyorum. ![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
08-08-2012, 14:00
bucalıfikret yazdı:oğuzcan bendede öyle meralar var [COLOR="Red"]kırmızı kalem çektim[B] Aynen abi dedğim gibi gene çubuklu illa çubuklu belki zargana için suadiye..Makineye baktınmı abi varmı?benim alacağım makine yok kalmamış okuma zeon 65 varmış 90 tl ye bırakıyor kararsız kaldım
08-08-2012, 14:21
Abi bu altdaki linkdeki resimlere bakarsan mekanın aynı olduğunu ve ramazandan önce o çaparideki balıkların ordan alındığını görürsün
![]() ![]() ![]() Bundan sonrakilerde balıklı vede keyifli avlar yapmanı dilerim ![]()
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
08-08-2012, 16:04
oguzcanagca yazdı:Bugün hayatımda ilk defa suadiye otelinin tam karşısında ki küçük teknelerin bağlandığı yerde bir olta atayım dedim.Kalktım saat 18:00 gibi gittim baktım güneşlenen insanlar var bayanlar falan onları rahatsız etmemek için ağaçların altında oturdum 1 saat kadar baktım kalktılar ve bismillah diyip oltamı hazırladım.Fakat suya baktım burada işimiz zor dedim çünki çok sığ ve kayalık neyse 10 lu çaparı ve takribi en fazla 20 gr kurşunu taktım ve salladım çektim Oğuzcan madem çubukluya gidebilecek imkanın var ne işin var suadiyede. hem sığ hem cubukluya göre verimsiz. Çubukluya gittin baktın olmadı balık yok, küçük su parkına, orada yok vaniköye, orda yok kuleliye, orda yok beylerbeyine, orda yok üsküdara. En son ihtimal suadiye. Üstelik boğazın balıkları daha buyuktur.. Ayrıca zamandıralı atarken zargana topuyla değilde 30-40 gram kaldırabilir hafif şamandıraya 15-20 gr kurşunu takıp atarsan hem takılma hemde kopma en düşük seviyeye iner.
08-08-2012, 17:22
nihatkr yazdı:Oğuzcan madem çubukluya gidebilecek imkanın var ne işin var suadiyede. hem sığ hem cubukluya göre verimsiz. Aynen öyle üstat araba var sonuçda kısmeti gezerek aramak lazım.Ben zarganaya atarken extra kurşun kullanmıyorum ve iyi av yapıyorum ama herzaman söylenenleri muhakkak beynime kaydederim verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim herkeze rast gelsin.Zor iş bu takım olayı falan bakalım kısmetse ya mavruşgil in dediği shimano makineyi alacağım ama tek rulmanmış o makine yada okuma safine pro spa 65 i alacağım
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
suadiye açıkları 3 | Tropheus | 25 | 3,741 |
22-06-2009, 03:31 Son Yorum: thunderbolt |
|
27 eylul Adalar-Suadiye av raporu | mert33 | 18 | 2,970 |
01-10-2007, 23:24 Son Yorum: LeVrEkCi |