Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
suadiye açıkları 3
bu sabah arkadaşım mertle saat 5.30 da balıga çıktık ilk önce yem lik istavrit yakalıyalım dedik suyun üstünde gördümüz oynaktan sonra hemen takımları suya yolladık ama gelen istavrit degil bildigimiz sardalya dı gayet mutlu olduk yaklaşık 1.5 kg yakaladık sonra aralarda aldıgımız istavritlerle mezgite takıldık güzel bir gündü sonrada imza törenine katıldık bide topuz balıgı yakaladık saygılar sevgiler.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
sedat maşallahın var oltaların hepsi dolu imza törenine bende katıldım tabiki tv den teşekkürler rast gele.AlkisAlkisAlkisAlkisSeerf
Bul
Sedat güzel ve zevkli av olmuş, tebriklerAlkis
Afiyet olsun, rastgeleAlkisSeerf

Not: Yatay fotoğraflar düzenlendiWink
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Sedat cok guzel bir balikcilik yapmissiniz ..bereketli ve afiyet olsunSeerf
Bul
Sardalya,mezgit maşallah keyifli av olmuş Sedat.Bereketli afiyet olsunSeerfTopuz da Fenerbahceye hayırlı olsunAlkis
Bornova - izmir
Bul
Orhan abi Faruk abi Bahadır abi Fikret abi teşekkürler. valla balıkları babama verdim uzun zaman dır taze balık yemiyomuş bugun onun için cıktım saygılar.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
Bul
Tropheus yazdı:Orhan abi Faruk abi Bahadır abi Fikret abi teşekkürler. valla balıkları babama verdim uzun zaman dır taze balık yemiyomuş bugun onun için cıktım saygılar.
babana afiyet seker olsun..Sedat..kismeti varmis.taze balikSeerf..hemde sardalya,mezgit...cok guzel
Bul
Tropheus yazdı:Orhan abi Faruk abi Bahadır abi Fikret abi teşekkürler. valla balıkları babama verdim uzun zaman dır taze balık yemiyomuş bugun onun için cıktım saygılar.

Seni bir kez daha kutlarım SedatAlkisbabana selamlar,taze taze iyi gitmişdir afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
saglun abilerim .
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
Bul
oooo oltaları doldurmuşsun be abi. ellerine saglık valla afiyet bal şeker olsun ...
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  suadiye... oguzcanagca 22 3,288 09-08-2012, 18:28
Son Yorum: alperburdur
  Yeniçiftlik açıkları av raporu eşref sürek 25 4,717 15-04-2009, 09:42
Son Yorum: dincobey
  14 ocak Menekşe açıkları (Kankiler) Geveze_22 33 4,859 18-01-2008, 00:00
Son Yorum: muti34
  27 eylul Adalar-Suadiye av raporu mert33 18 2,787 01-10-2007, 23:24
Son Yorum: LeVrEkCi