Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
27 eylul Adalar-Suadiye av raporu
Bugun havanın guzel olmasının vermis oldugu hevesle arkadasımla teknemizle suadiyeden adalara ufak bir tur yaptık kınalıada arkası ve kanalda caparilerimizi indirdigimizde oltalarımız bos gelmedi gayet iri ve cok bol istavrit vardı mezgit denedik karides yemli izmarit denedik ama maalesef lufer yoklugunda keyifli ve doyurucu bit av oldu bu arada belki yeri degil ama bir konuyu belirtmek istiyorum benim bildigim balıikcilik daha dogrusu amator balikcilik tamamen bir keyif işi ve hobidir ben bu siteyi uzun zamandır takip ediyor ve samimiyete hayran oldugum sizin ictenliginize inandıgım icin uye oldum ama sedat arkadasımın bugun bana msn den yazdıkları hic hos olmadı yok sen git istavrit tut ben halimden memnunum lufer tutamazsın vs gibi arkadaslar ben bu işi işimden bunaldıgım zaman kafamı dınlemek ıcın tamamen hobi amaçlı yapıyorum balik avi zaten budur rahatlamak huzur bulmak icindir bizler amatoruz sitemizinde adından belli oldugu gibi bu işi hırsa donusturmenin bi anlamı yok ben bu yuzden sadece buraya tuttugum balıkların resmini koyamaz oldum sedat sinirlenmesin diye ama bugunki istavritlerin resimlerini ve birazda ada manzarası yolluyorum hepinize rast gelsin
Bul
bereketli olsun balık nasıl suda derinde mi ?
Bul
zevkler ve renkler tartışılmaz demişler doğru demişler.sen kimseye aldırma bence.neden zevk alıyorsan odur bence.marmara ve karadenizin istavriti olsunda tadına doyum olmaz.burada o kadar (kendi çapımızda) balık tutarım yerim ama ,karadeniz hamsisi geldimi balıkçıya, hiç birşeye değişmem.bazılarıda sazanı hiç birşeye değişmez.
kimi yemli ,kimi çapariyle,kimi rapalayla vb... avlanmaktan hoşlanır.
paylaşımlarının devamını diliyorum.teşekkürler
Bul
Mert istavritlere afiyet olsun manzaralarda hoş unutma Türkiyenin çeşitli yerlerinden arkadaşlarımız var hasret giderenler var senin tuttuğun istavriti görmek isteyenler var tavasını buğulamasını ızgarasını görmek isteyenler var mesela ben lütfen paylaşıma dostluğa devam
Bul
Maşallah kardeşim hem kafayı dağıtmışsın hem kovanı dodurmuşun.Ben kıyıdan avlanıyorum belki çeşit olsada adet olarak az, olsun burada geçirdiğim zaman bana haftanın yorgunluğunu unutturuyor,buda bana yetiyor.Paylaşımının devamını diler bol şanslar diliyorum.
Bul
mert arkadaşım...gerçekten ismin gibisin tebrikler...herkez kendine göre ustadır ...sen neyden zevk alıyorsan amatör ruh o dur arkadaşım bol avlar....
Bul
maşallah güzel av olmuş afiyet olsun
Bul
çok güzel olmuş eğer eğlenebiliyorsan ve yaptığın işten zevk alabılıyorsan olay bitmiştir. kimin ne dediği nasıl düşündüğü hiç önemli değil yeterki insan kendı ksndıyle barışık olsun. istavrit tutmaktan zevk alıyorsanız ne mutlu kı size o balığı yakalama ımkanınız olmuş...

tebrikler.

sevgiler
tebrikler çok güzel olmuş..eline sağlık..rastgele..
Bul
mert sen bak keyfine takma kafana bak ne güzel balık yakalamışsın keyfinide yapmışsın afiyet olsun rastgele
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  5-15/eylül 2016 levrekci lüfer avları LeVrEkCi 15 1,412 22-09-2016, 21:29
Son Yorum: tahsinmersin
  17 eylül 2013 selimiye mercan ve karagöz. bucalıfikret 8 1,901 19-09-2013, 00:58
Son Yorum: Cihan Deniz
  Yılın ilk raporu.. 2013'ü istavritle karşıladık.. xfisher 20 3,736 02-01-2013, 14:40
Son Yorum: xfisher
  Boğaz Çıkışında Palamut Avımız (13 Eylül Perşembe) denizbilimci 17 3,613 16-09-2012, 22:56
Son Yorum: tahsinmersin
  Sazan av raporu muhammed tr 16 2,771 28-08-2012, 11:49
Son Yorum: yycolak
  aylar sonra ilk sazan raporu araphüso26 50 5,874 18-08-2012, 02:01
Son Yorum: araphüso26
  suadiye... oguzcanagca 22 3,288 09-08-2012, 18:28
Son Yorum: alperburdur
  arap ın karaburun raporu araphüso26 65 6,788 22-07-2012, 01:24
Son Yorum: araphüso26
  13 eylül turna avı kovboy 5 1,653 15-09-2011, 13:52
Son Yorum: LeVrEkCi
  Tekirdağ Raporu serhat34 13 2,633 23-08-2011, 13:02