Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İzmir çevresi tavsiyeleriniz
Uzun_ahmet yazdı:Erdem öncelikle hoş geldiniz..

Şekerim senin verdiğin tüyolar doğrultusunda bencede hiç vakit kaybetmedi sanırım..

inşallah balıkta tutar.Alkis
Bul
Yok arkadaşlar hemen gitmedim balığa Smile Cuma gecesine kısmetse gidicem. BOrnovada kalıyorum ben ama araç var heryere gidebilirim. Aslında tekne kiralamak da var aklımda ama gece tekne nasıl olur hıc bılemıyorum işte.
Bul
averdemdemir yazdı:Yok arkadaşlar hemen gitmedim balığa Smile Cuma gecesine kısmetse gidicem. BOrnovada kalıyorum ben ama araç var heryere gidebilirim. Aslında tekne kiralamak da var aklımda ama gece tekne nasıl olur hıc bılemıyorum işte.
Bu imkanların varsa kıyıda işin ne,mesela Ildırıda kiralık tekne ile çık balığa hem keyfini yaparsın ham balığını alırsınGulumserasgele.
Bornova - izmir
Bul
Sanırım öyle yapıcam. Bir kişi ile anlaştım sayılır gece 10 gibi çıkıcaz sabah 10 gibi de dönüş olucak tekneyle bakalım resımlerı sızınle paylaşacağım arkadaşlar Alkis
Bul
[B]erdem ailemize hoşgeldin Alkis olası bir terslik olursa inciraltına git derim yem sadece boru kurdu akşam mamun. rast gele.Alkis[/B]
cep: 05324659829
Bul
Bol fotolu olsun ErdemGulumserasgele.
Bornova - izmir
Bul
averdemdemir yazdı:Sanırım öyle yapıcam. Bir kişi ile anlaştım sayılır gece 10 gibi çıkıcaz sabah 10 gibi de dönüş olucak tekneyle bakalım resımlerı sızınle paylaşacağım arkadaşlar Alkis

en güzeli bu işte erdemcim.her şey garanti.rasgelsin.Alkis
Bul
bucalıfikret yazdı:[B]erdem ailemize hoşgeldin Alkis olası bir terslik olursa inciraltına git derim yem sadece boru kurdu akşam mamun. rast gele.Alkis[/B]
cep: 05324659829

hiç fısatı kaçırmazsın değilmi.Baby
Bul
ERDEM arkadaşım AMATÖR BALIKÇI NET ailesine hoşgeldin keyifli paylaşımlar...Seerf
Bul
Evet arkadaşlar tekneyi ayarladım yem olarak da sülünez ve mamun ayarladım siparişler herşey tamam tüm hazırlıklarımız yapıldı. Bir aksilik olmadığı takdirde cuma gecesi kısmetse çıkacağız. Bu arada arkadaşlar bu gezi için değil ama bir dahaki gezilerde muhakkak hepinizi beklerim. Bu gezide sehir dışından arkadaşlarım geliyor o yüzden biraz kalabalığız. Ayrıca her hafta sonu eksiğiniz olursa erdemi mutlaka yazabilirsiniz seve seve katılırım sizlere.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Antalya ve cevresi kıyı balıkcılıgı muratkahraman 38 6,884 20-08-2014, 19:04
Son Yorum: yycolak
  izmir gece mini org. b.kral 21 5,314 21-02-2014, 00:15
Son Yorum: Avcı Altan
  izmir kıyı avcılığı tculas 14 3,446 14-01-2013, 15:01
Son Yorum: Salih Reis
  izmir sahilde kıyıdan balık avı Cihan Deniz 7 4,096 15-09-2011, 16:23
Son Yorum: Cihan Deniz

Hızlı Menü: