Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Albatros-gr olta,paragat, sirti
kolyozları yaptım varya parmaklarımı yedim o kadar lezzetli oldular inan faruk abi levrekten daha lezzetli balık ama zeytinyağında bekletip ızgara yapacaksın çok güzel oluyor.
sen mırmırı nasıl yaptın bi anlatırmısın yada melanuru SiyirdimHehe
Bul
LeVrEkCi yazdı:kolyozları yaptım varya parmaklarımı yedim o kadar lezzetli oldular inan faruk abi levrekten daha lezzetli balık ama zeytinyağında bekletip ızgara yapacaksın çok güzel oluyor.
sen mırmırı nasıl yaptın bi anlatırmısın yada melanuru SiyirdimHehe

ben klasik takildim..Siyirdim
ozel bir sey yapmadim..tava kisacasi....lezzeti superdi....cunku cok tavuk yedik son zamanda..cokkkkkkkkSiyirdim
kolyosun yukarida pisirme sekline gelince..ilk firsatta deniyecegimSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
faruk bereketli av olmuş maşallah eline emeğine sağlık daha bollarına rast gele.AlkisSeerf
Bul
faruk abi bereketli av olmuş eline sağlık daha bollarına rastgelsin..
ANKARA Serkan ÇİFTCAN eski nick rocero
Bul
bucalıfikret yazdı:faruk bereketli av olmuş maşallah eline emeğine sağlık daha bollarına rast gele.AlkisSeerf

rocero yazdı:faruk abi bereketli av olmuş eline sağlık daha bollarına rastgelsin..

Fikret..Serkan tesekkurlerSeerf
sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Tebrikler Faruk.Her 3 yöntemde de balıkları almışsınız.Paragattan daha irilerini de bekliyoruz.Afiyet olsun.AlkisSeerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
FARUK abicum her ne kadar sana yaslandin deselerde sen teknede direksiyonun basinda cok yakisikli cikmissin baliklar bile yaninda sonuk kalmis tebrikler abicimAlkisAlkisAlkis
Bul
Faruk abi, yine en kral işleri yapmışsın üstünede balığı almışsın AlkisSeerfAlkis bundan ötesi daha ne olabilirki Smile

Afiyetle sayın abim Seerf sana balık yakışıyor.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
afiyet olsun abicim harika balıklar almışsınız
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
Bul
ufuktan26 yazdı:Tebrikler Faruk.Her 3 yöntemde de balıkları almışsınız.Paragattan daha irilerini de bekliyoruz.Afiyet olsun.:
tesekkurler Hocam..evet ozellikle bende pareagatta daha iyilerini bekliyorum
sizlerede rastgele
YaKaMoZ yazdı:FARUK abicum her ne kadar sana yaslandin deselerde sen teknede direksiyonun basinda cok yakisikli cikmissin baliklar bile yaninda sonuk kalmis tebrikler abicim::
tesekkurler Murat
onu bizim admin diyor....galiba kiskancligindanSiyirdim
bu arada direksiyondaki AdnanSiyirdimbunu Adnan okumali..onun teknesi ile gitmistik
sizlerede rastgele
MaVrUşGiL yazdı:Faruk abi, yine en kral işleri yapmışsın üstünede balığı almışsın AlkisSeerfAlkis bundan ötesi daha ne olabilirki Smile

Afiyetle sayın abim Seerf sana balık yakışıyor.
tesekkurler Serkan..bunu cok begendimSeerf..like yaniSiyirdim
bundan otesi paragtta yani..biraz daha guzel boy ve kalite..fazla bir sey degil
sizlerede rastgele
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Greek team..paragat avinda Albatros-gr 28 2,106 11-11-2016, 02:05
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr guzel bir hafta sonu Albatros-gr 23 2,356 27-11-2015, 00:07
  Albatros-gr ucundan basladik :)) Albatros-gr 18 2,121 16-08-2015, 22:38
  Albatros -gr uzun zaman sonra paragat Albatros-gr 21 2,069 22-06-2015, 23:31
  Albatros-gr ancak bu kadar Albatros-gr 19 3,144 28-12-2014, 16:02
  Albatros-gr az oltacilik Albatros-gr 19 2,362 22-12-2014, 22:50
Son Yorum: fish or die
  Albatros- gr Her bollugun bir Kıtlıgi :) Albatros-gr 21 2,764 01-12-2014, 20:21
  Albatros-gr kaliteli bir paragat avi Albatros-gr 20 2,823 21-11-2014, 22:38
Son Yorum: turna
  Albatros-gr Pargat..tam keyif Albatros-gr 19 2,091 12-11-2014, 18:34
  Albatros-gr Parcalar kalite ve guzel Albatros-gr 23 2,774 27-10-2014, 16:19

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi