Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Günü kurtaran kofana
tebrikler güzel av
bahadır tebrik ederim,harika raporun ve kofanayla güzel bir şekilde bitmesi harika olmuş,afiyet olsun.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
Tebrikler güzel av,daha güzellerine rastgeleGulumse
Bul
Yıllardr sırtı ile yapılan avın keyfini hiç bir şeye değişmem deyişimin tam bir ispatıAlkisAlkisAlkis Bahadır kardeşim bence sahip olmaya başladığn tecrübe amatör balıkçlığımız için örnek olmakta seni bunun için ayrıca tebrik ediyorum. Biraz geriye dönüp baktığında bana hak vereceğinden eminim. Harika paylaşım için tebrik ediyorum ve afiyetle Seerfboğmalar abicim. SeerfBir güzel süslenmeyi hak etmişsinGulumse
Bul
Çok çok güzel bir av.Kutluyorum kardeşimi.Avların hep böyle bereketli ve daim olsun.Alkis
Bul
Sevgili Bahadır . kısmetin güzel gönlüne göre olsun ..yüzün hep gülsün ..Alkis
Bul
MaşallahAlkisharika av günü olmuş bahadırGulumsehele son bir tur deyip balık bindimi günün bütün yorgunluğu gidiyorGulumseerol abinin tecrübeinedeAlkisdevamıda gelir inşallah.AfiyetleSeerf
Bornova - izmir
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Merhaba Amatör Balıkçı Dostlar,

Cumartesi günü, avcılık ve levrek avı konusunda bir çok bilgiler öğrendiğim sevgili büyüğüm Vedat Abayoğlu’nu imza günü vesilesiyle yüzyüze tanıma olanağı buldum. Aynı zamanda forumlardan tanıdığımız bir çok amatör dostla karşılaştık ve tanıştık. Yazılarından ve telefon görüşmelerimizden tanıdığım Vedat ağabeyle çok eskiden tanışan iki kişi gibiydik. Tüm sıcaklığı ve ilgisiyle her zamanki gibi çok samimiydi. Akşamına döneceği için uzun görüşme ve av yapma fırsatımız olmadı. Umarım bir dahaki sefere bu olanakları yaratırız. Böyle bir olanağı bize sunduğu için kendisine ayaklarına sağlık diyor, teşekkür ediyorum.

(
Bu güzel insanla tanışmak banada nasip oldu.Kitap için kendisine teşekkür eder sağlık dolu uzun ömür dilerimGulumse

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
Bahadır abi yine süper bir anlatım adrenalin dolu bir rapor tebrikler
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
orhanekmekci yazdı:Bu güzel insanla tanışmak banada nasip oldu.Kitap için kendisine teşekkür eder sağlık dolu uzun ömür dilerimGulumse

Bu güzel insanla telefonla tanışma fırsatı buldum inşallah bir süre sonra yanına uğrayacağım
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hikaye kofana ve beklenmeyen trofe levrek Bahadır Sarıca 46 7,920 01-03-2013, 01:11
Son Yorum: yolcu79
  Seriye devam - Kofana Bahadır Sarıca 44 6,639 18-06-2012, 10:46
Son Yorum: LeVrEkCi
  Bitmeyen senfoni(Kofana devam) Bahadır Sarıca 27 4,669 15-06-2012, 15:43
Son Yorum: Salih Reis
  Anneler gününde valide ile kofana avı ve rövanşı Bahadır Sarıca 45 7,875 25-05-2012, 10:40
Son Yorum: bahriyeli

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi