Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maydanoz'da Sırtı ile Turna
bucalıfikret yazdı:maşallah elinize sağlık güzel turna almışsınız afiyetler olsun daha bollarına rast gele yasssssuuuuuuuuuuuuSeerf
yalçın kardeş balığı alsaydın şaşardım içte şaşırmadım.Confusediyirdim
2 saatte kızarmışın insan poz verirke biraz olsun gülümser.Hadiordan
muhabbetiniz her daimolsun yalçınım güzel sofra azırlamışın teşekkürler.AlkisSeerfSeerfSeerf:
Fiko Deme öyle be abicim bir bakıcan birgün babişkoyu tekneye getirmiş napcan sonraWink Sağolsun dediğin gibi çok misafirperver. Yassuuuu yaptıkSeerf İnşallah sen izine çıkınca birlikte olucaz
Bul
bune be abicim yine yaptınız yapacağınızı hangi fotaya bakacağımı şaşırdım hepsi birbirinden nefis. bu avlara katılmak sizle birlikte inşallah banada kısmet olacak süpersiniz selamlar saygılar.afiyetler olsun masada on numara efeyi gözüme kestirdimSiyirdimAlkisSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Ercan abi terbrikler çeşit balık alıyorsunuz insanın canı çekiyor bu arada barcudaların tadı nasıl?
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
ALTAYLI yazdı:Fiko Deme öyle be abicim bir bakıcan birgün babişkoyu tekneye getirmiş napcan sonraWink Sağolsun dediğin gibi çok misafirperver. Yassuuuu yaptıkSeerf İnşallah sen izine çıkınca birlikte olucaz
inşallah ercan abim bu ay sonu işler bitiyor yokbe ercan abim onun öyle balık yakalama uyu yokSiyirdim
bahriyeli yazdı:bune be abicim yine yaptınız yapacağınızı hangi fotaya bakacağımı şaşırdım hepsi birbirinden nefis. bu avlara katılmak sizle birlikte inşallah banada kısmet olacak süpersiniz selamlar saygılar.afiyetler olsun masada on numara efeyi gözüme kestirdimSiyirdimAlkisSeerfAlkis

ismail efe'le güreş tutarmısın.SiyirdimSeerf
Bul
Ekibe teberikler Ercan abiAlkis
Çok güzel ıskarmozlar. Bir büyükle beraber yenmeliBoboSeerf
Rastgelsin...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Ekibe teberikler Ercan abiAlkis
Çok güzel ıskarmozlar. Bir büyükle beraber yenmeliBoboSeerf
Rastgelsin...
Sağolasın abicim, Yalçın gerekeni yapıyor. Afiyetle boğmaya başladıSeerf
Bul
bahriyeli yazdı:bune be abicim yine yaptınız yapacağınızı hangi fotaya bakacağımı şaşırdım hepsi birbirinden nefis. bu avlara katılmak sizle birlikte inşallah banada kısmet olacak süpersiniz selamlar saygılar.afiyetler olsun masada on numara efeyi gözüme kestirdimSiyirdimAlkisSeerfAlkis
İsmail İnşallah abicim. Burda sorun bizim hafta sonları işlerimizin olması. Fiko'ya da dediğim gibi ancak hafta ortası kaçabildiğimiz zaman. O da çoğunlukla aniden oluyor. Biz de seninle vakit geçirmeyi beraber av yapmayıistiyoruz.

Cihan Deniz yazdı:Ercan abi terbrikler çeşit balık alıyorsunuz insanın canı çekiyor bu arada barcudaların tadı nasıl?
Cihan Barakuda'lar şu ara enfestir. Yani tam zamanı. İnşallah seninle de bir av yaparız.
Bul
Bereketli olsun abi devamını dilerim. Gulumse
Şansınız daim olsun , afiyet olsun ..Gulumse
Bul
Maşallah,bu sefer avınız keyif vermiş kaptanımAlkisşu turnaları buralarada bekliyoruzHappyYakubun şansızlığına üzüldümSnifsinfbrdakinde inşallah.AfiyetleSeerf
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  19 Mayıs kısa turna avı kovboy 6 1,851 24-05-2014, 08:38
Son Yorum: orhanekmekci
  Yakın avlakta turna avı: muratcoskun 4 1,413 24-07-2013, 07:41
Son Yorum: bucalıfikret
  Maydanoz'daki pasoporta vize ALTAYLI 45 4,936 18-04-2013, 14:43
Son Yorum: yycolak
  maydanozda sırtı-5- yycolak 83 15,113 25-02-2013, 12:26
Son Yorum: MeRcAnCevat
  Sert Lodoslardan sonra sırtı avında gelen palamutlar. 13 Aralık 2012 Torik Orhanbaba 40 5,344 20-12-2012, 11:39
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  22.10.2012 Tahsin-Bahadır,sırtı tahsinmersin 23 3,113 28-10-2012, 11:11
Son Yorum: Uzun_ahmet
  nihayet istediğim turna egenindibi 27 3,140 18-08-2012, 21:22
Son Yorum: egenindibi
  Maydanozda sırtı -2- yycolak 103 10,983 22-12-2011, 18:39
  Turna avi(13.10.2011) kovboy 32 4,939 20-10-2011, 20:29
Son Yorum: turna
  Maydanozda sırtı... yycolak 145 13,345 28-09-2011, 23:42

Hızlı Menü: