Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sazan
Küspe ile tek iğne bile olsa avlanmak yasak Mustafa abi. Zaten küspe ile büyük balık yakalamak neredeyse imkansız.
Sazanları özledim...
Bul
rusan yazdı:Küspe ile tek iğne bile olsa avlanmak yasak Mustafa abi. Zaten küspe ile büyük balık yakalamak neredeyse imkansız.

tamam yapacak birşey yok acemilikte yaptığımız bir hata olarak anı defterine kaydederiz bunu Smile
Bul
Mustafa öncelikle rast gelsinde Smile tutduğun güzelikleri burada görelim Seerf
Bu küspe ile ilgili sağa sola baktım demişsin altdaki linkte yasak ve sınırlamalarla ilgili tüm bilmemiz gerekenler mevcutdur
2/2 numarali TEBLİĞ - Amatör Balıkçı

İçsularda amatör avcılık
MADDE 15 – (1) Ek-1’de yer alan avlanmanın yasaklandığı içsular ile ek-2’de yer alan avlanmanın kısmen yasaklandığı içsularda dönem boyunca avcılık yapılması yasaktır.
(2) (2) Küspeli olta, parakete, sualtı tüfeği, zıpkın, pinter ve sepet gibi tuzakların kullanılması yasaktır. Boyutları belirlenerek ilan edilmiş olan yemlik uzatma ağı dışında her türlü ağın (tırıvırı, germe, uzatma, sürütme, çevirme, serpme vb.) avlakta bulundurulması ve kullanımı yasaktır. (Değişiklik, 5.11.2008 tarih/27045 sayılı RG)

Küspeli olta ile ilgili açıklamayıda senin için kopyaladım Gulumse

Trofe balıklarla dolu paylaşımlar yapmanı dilerim Alkis rast gelsin...
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Mustafa öncelikle rast gelsinde Smile tutduğun güzelikleri burada görelim Seerf
Bu küspe ile ilgili sağa sola baktım demişsin altdaki linkte yasak ve sınırlamalarla ilgili tüm bilmemiz gerekenler mevcutdur
2/2 numarali TEBLİĞ - Amatör Balıkçı

İçsularda amatör avcılık
MADDE 15 – (1) Ek-1’de yer alan avlanmanın yasaklandığı içsular ile ek-2’de yer alan avlanmanın kısmen yasaklandığı içsularda dönem boyunca avcılık yapılması yasaktır.
(2) (2) Küspeli olta, parakete, sualtı tüfeği, zıpkın, pinter ve sepet gibi tuzakların kullanılması yasaktır. Boyutları belirlenerek ilan edilmiş olan yemlik uzatma ağı dışında her türlü ağın (tırıvırı, germe, uzatma, sürütme, çevirme, serpme vb.) avlakta bulundurulması ve kullanımı yasaktır. (Değişiklik, 5.11.2008 tarih/27045 sayılı RG)

Küspeli olta ile ilgili açıklamayıda senin için kopyaladım Gulumse

Trofe balıklarla dolu paylaşımlar yapmanı dilerim Alkis rast gelsin...

Bilgiler için teşekkürler Serkan.Dileklerin için de ayrıca teşekkürler ediyorum..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Gölde sazan avı ozanavsar 1 806 11-07-2016, 15:49
Son Yorum: rusan
  sazan avlakları ersinerden 7 1,537 09-05-2013, 00:42
Son Yorum: ersinerden
  sazan avlak yeri sıtkı Tören 5 2,848 16-06-2012, 16:56
Son Yorum: sıtkı Tören

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi