Yorumları: 15,531
Konuları: 117
süper bir iş çıkartmışsın düşüncede güzel süpürgede tebrik ediyorum

baktın bizim levrekler bu işten anlamıyor ver evlatlara kızak olarak kullansınlar.azmine gayretine hastayım bol balıklı avların olur inşallah

sadece şunu düşündüm dyneema ip sağlam onda sorun yokta çekerken mutlaka eldiven kullan ellerin kesilebilir
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 977
Konuları: 14
Teşekkürler Bahadır bey. Açıklamalı ve resimli anlatım harika.

Bu günde birşey öğrendik sayenizde.

Daha önce böyle bir şeye denk gelmemiştim. (Videoları izlemeden önce. Denize nasıl açılacak bu alet demiştim ama.)

Mobilyacı emeklisi olaraktan bu aleti yapmak benim için çok basit.
(Atölye evin altında boş duruyor. Komple satılık.) Kesinlikle yapacağım.
Benim yazlığın bulunduğu sahilde iki kayalık arası normal yürüyüşle tam bir saat sürüyor. Tek sorun uygun balık'ı bulmak. Denemekte fayda var.
Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası......
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Öncelikle geçmiş olsun Bahadır.Levrek süpürgesine aklım yattı bu işlere eli yatkın balıkcı arkadaşlarla yapabilirsek tekneyi daha az kullanırım

paylaşım bilgiler için teşekkürler

rastgele.
Bornova - izmir
Yorumları: 1,618
Konuları: 37
Güzel alet, paylaşım için teşekkürler.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
Yorumları: 1,190
Konuları: 12
güzel paylaşım için teşekkürler Bahadır,tek bir soru aleti içeri nasıl gönderiyorsun(akıntımı? rüzgarmı? vs. )
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Yorumları: 1,729
Konuları: 105
Yorumları: 5,885
Konuları: 137
BAHADIR abicim ANTALTA yı bilirsen sahil bakımından oldukça uzun sahillere sahip bir kıyı şeridine sahip lara sahili,konyaaltı sahili,kemer sahili,beldibi,göynük sahili,tekirova sahili,çamyuva sahili,kumluca beykonak sahili,finike sahili,bu böyle kaşa kadar devam ediyor yani levrek süpürgesini denemek için birebir diye düşünüyorum yapım aşamasını tam olarak anladım bazı detaylar hariç kesinlikle deneyecegim en son finike sahiline gitmiştim bulundugum yer tam olarak kumluca bitişiyle finike başlangıcıydı dayım balıkta oldugunu söylemişti mırmır avında bende yanına gittigim zaman avlandıgı bölgenin hemen önünde 2 kg lık bir balık zıpladı muhtemelen küçük balık avlanıyordu dayım atlayan balıgı gördükten sonra atçek yaptı ama tabiki bir bölge üzerinden yapabildi levrek süpürgesi olsaydı diyorum tam yeriymiş bence...
Yorumları: 2,599
Konuları: 2
Bahadır tanıtımın için gerçekten bir harika.Birde kaç kere kendi kendime Bahadır kimdir diye sorup duruyordum.Yalçına sordum Bahadır kimdir diye senin burnunun ucunda birisi demişti.Evet doğru söylemiş hakikaten sen benim burnumun ucundasında ben fark etmemişim.seninle karşılaştık ama birbirimizi yakınen tanımadığımız için selamlaşmadık bile. ben devamlı olasak Seferin kahvesine takılırdım.Ama 1 senedir gitmiyorum.şu anda da evka 4 de oturuyorm inşallah tekrar karşılaşırız.Tanıtımın için bir kez daha teşekkürler.

Yorumları: 7,454
Konuları: 123
yycolak yazdı:ne diyeyim sana harikasın.umarım her şey gönlünce olur.eline sağlık bahadırcım.teşekkürler.yeni bir şey ancak bu kadar açıklayıcı olurdu herhalde.
Sevgili Yalçın abicim,
Beğenmene sevindim. Umarım tüm amatör dostlara faydalı olur.
Sevgi ve selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...