Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Levrek Süpürgesi (Barchino)
süper bir iş çıkartmışsın düşüncede güzel süpürgede tebrik ediyorumAlkisbaktın bizim levrekler bu işten anlamıyor ver evlatlara kızak olarak kullansınlar.azmine gayretine hastayım bol balıklı avların olur inşallahAlkisAlkissadece şunu düşündüm dyneema ip sağlam onda sorun yokta çekerken mutlaka eldiven kullan ellerin kesilebilir
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Teşekkürler Bahadır bey. Açıklamalı ve resimli anlatım harika.Alkis
Bu günde birşey öğrendik sayenizde.Alkis
Daha önce böyle bir şeye denk gelmemiştim. (Videoları izlemeden önce. Denize nasıl açılacak bu alet demiştim ama.)Hi
Mobilyacı emeklisi olaraktan bu aleti yapmak benim için çok basit.
(Atölye evin altında boş duruyor. Komple satılık.) Kesinlikle yapacağım.
Benim yazlığın bulunduğu sahilde iki kayalık arası normal yürüyüşle tam bir saat sürüyor. Tek sorun uygun balık'ı bulmak. Denemekte fayda var.Seerf

Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası......Seerf
Bul
Öncelikle geçmiş olsun Bahadır.Levrek süpürgesine aklım yattı bu işlere eli yatkın balıkcı arkadaşlarla yapabilirsek tekneyi daha az kullanırımHappypaylaşım bilgiler için teşekkürlerGulumserastgele.
Bornova - izmir
Bul
Güzel alet, paylaşım için teşekkürler.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
güzel paylaşım için teşekkürler Bahadır,tek bir soru aleti içeri nasıl gönderiyorsun(akıntımı? rüzgarmı? vs. )
Bul
Bahadır muhteşem bir paylaşıma daha imza atmışsın. Tek kelime ileAlkisAlkisum. Anlatım harika. İnşallah sistem iyi iş yapar. Hani sabahn erken saatleri ile akşam güneş suya inmeye başladığı sıralarda sanırım verimli olacaktır. Rüzgarın karadan sert estiğinde açığa gidiyorsa at çek gibi de iş yapabilir diye düşünüyorum. Bu konuyu ilgiyle takip edicem. Seni tekrar kutluyorum. Süper süper süperAlkisAlkisAlkis
Bul
helal olsun diyorum. AlkisAlkis
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
BAHADIR abicim ANTALTA yı bilirsen sahil bakımından oldukça uzun sahillere sahip bir kıyı şeridine sahip lara sahili,konyaaltı sahili,kemer sahili,beldibi,göynük sahili,tekirova sahili,çamyuva sahili,kumluca beykonak sahili,finike sahili,bu böyle kaşa kadar devam ediyor yani levrek süpürgesini denemek için birebir diye düşünüyorum yapım aşamasını tam olarak anladım bazı detaylar hariç kesinlikle deneyecegim en son finike sahiline gitmiştim bulundugum yer tam olarak kumluca bitişiyle finike başlangıcıydı dayım balıkta oldugunu söylemişti mırmır avında bende yanına gittigim zaman avlandıgı bölgenin hemen önünde 2 kg lık bir balık zıpladı muhtemelen küçük balık avlanıyordu dayım atlayan balıgı gördükten sonra atçek yaptı ama tabiki bir bölge üzerinden yapabildi levrek süpürgesi olsaydı diyorum tam yeriymiş bence...
Bul
Bahadır tanıtımın için gerçekten bir harika.Birde kaç kere kendi kendime Bahadır kimdir diye sorup duruyordum.Yalçına sordum Bahadır kimdir diye senin burnunun ucunda birisi demişti.Evet doğru söylemiş hakikaten sen benim burnumun ucundasında ben fark etmemişim.seninle karşılaştık ama birbirimizi yakınen tanımadığımız için selamlaşmadık bile. ben devamlı olasak Seferin kahvesine takılırdım.Ama 1 senedir gitmiyorum.şu anda da evka 4 de oturuyorm inşallah tekrar karşılaşırız.Tanıtımın için bir kez daha teşekkürler.AlkisAlkis
Bul
yycolak yazdı:ne diyeyim sana harikasın.umarım her şey gönlünce olur.eline sağlık bahadırcım.teşekkürler.yeni bir şey ancak bu kadar açıklayıcı olurdu herhalde.Alkis

Sevgili Yalçın abicim,
Beğenmene sevindim. Umarım tüm amatör dostlara faydalı olur.
Sevgi ve selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Son alikoyulan levrek Bahadır Sarıca 19 3,203 25-12-2014, 17:09
Son Yorum: Bahadır Sarıca
  Levrek için Şeytan Oltası Türevi Bahadır Sarıca 45 12,783 10-04-2014, 01:06
Son Yorum: mertugurlu
  Levrek Şemsiyesi (Alabama/Umbrella rig) Bahadır Sarıca 21 7,255 20-12-2013, 16:32
Son Yorum: Sensei1903
  Hikaye kofana ve beklenmeyen trofe levrek Bahadır Sarıca 46 7,889 01-03-2013, 01:11
Son Yorum: yolcu79
  Öğreti - levrek Bahadır Sarıca 36 4,874 27-02-2013, 00:37
  Levrek Şemsiyesi ile ilk levrek avı Bahadır Sarıca 29 5,595 08-02-2013, 14:18
Son Yorum: Cihan Deniz
  LEVREK AVINDA RENK ETKİSİ ve SAHTE BALIK RENGİ SEÇİM KOŞULLARI Bahadır Sarıca 32 30,054 06-01-2013, 04:00
Son Yorum: Umit KsK
  Levrek Hikayeleri Bahadır Sarıca 37 6,170 05-01-2012, 13:31
Son Yorum: Lakerda
  At-Çek Levrek avı / Paşa çağırdı Bahadır Sarıca 59 11,780 17-12-2011, 09:49
Son Yorum: Ege
  Silikonlu Levrek Çaparisi Bahadır Sarıca 44 7,762 23-09-2011, 15:36

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi