Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yeni başlayan için olta
kemeraltında çok uygun fiyatlarla fazlasıyla çeşit bulabilirsin
Bul
Balık yakalamak bu kadar sabırsızlanman çok iyi ama dikkatli ol MERT kardeşim...
Bul
kamış ve makaraya gerek yok bir kasnak 30 luk sağlam bir misina işini görür.
kaptanın ustalığı deniz durgunken anlaşılmaz
ERTÜRK ÇELİKKALELİ

16/03/1969 İzmir Hatay
0 rh +
Bul
yarın kemer altına bi uğrayım o zaman oltayla avlanmak istemişimidir hep ama kasnak alayım bari. Kasnak dediniz bu basit yuvarlak makaraya sarılı misina ucunda mantar olan zımbırtı değilmi?
Bul
nrcnft yazdı:yarın kemer altına bi uğrayım o zaman oltayla avlanmak istemişimidir hep ama kasnak alayım bari. Kasnak dediniz bu basit yuvarlak makaraya sarılı misina ucunda mantar olan zımbırtı değilmi?

aynen mert fakat bu zımpırtının ucunda mantar yok o dediğn takım kefal takımı (kıbrız)Alkis arasıra izmir mini org yapıyoruz sitemizi takip edersen buyur aramıza bekleriz takım konusunda elimizden geldiğince yardımcı oluruz bir iki takımda ben hediye ederim kardeşime.Alkis
Bul
bucalıfikret yazdı:aynen mert fakat bu zımpırtının ucunda mantar yok o dediğn takım kefal takımı (kıbrız)Alkis arasıra izmir mini org yapıyoruz sitemizi takip edersen buyur aramıza bekleriz takım konusunda elimizden geldiğince yardımcı oluruz bir iki takımda ben hediye ederim kardeşime.Alkis

işte benim şekerim.....gönlü bol gönlüüüü.....Alkis
Bul
nrcnft yazdı:yarın kemer altına bi uğrayım o zaman oltayla avlanmak istemişimidir hep ama kasnak alayım bari. Kasnak dediniz bu basit yuvarlak makaraya sarılı misina ucunda mantar olan zımbırtı değilmi?

Hah işte o zımdırtı. Siyirdim Hehe

Ama mantarlısıda var mantarsızıda. Sen ne yapmak istediğini alacağın yere söyle onlar ona göre verirler.
Bul
Mert bende arkadaslarla yeni yeni balık tutmaya başladık ama yaklaşık 1 aydır gitmiyoruz balığa yakın zamanda kısmetse gidecez, neyse av yeri olarak sana tecrübelerimden bahsedemem çünkü tecrübesizim daha Smile ama karaburun, mordoğan ve çeşmealtını bi araştır derim buralarda iyi balık tutuyorlar, foçaya gidecek olursan kıyıdan tutma derim çünkü biz güzel balık tutamadık Smile en güzeli tekneyle falan açılmak ama elde imkan olmayınca kıyıdan atıyoruz Smile takım konusunda arkadaşlar söylemişler ama bende birkaç şey söliyim, yakın bir yerde balık av market varsa bi uğra kasnak alsan yeterli olur o yem olarak da tutacağın yere göre yem al derim, her kıyıda aynı balıklar olmuyor malum. bol şanslar rastgelsin
Bul
Dün gittim karşıyaka da bir av bayinden 25 tl ye olta aldım. eşimede kasnak aldım. Misinası ucunda kalamar yemi, tek bilyalı makina verdi bir de kamış öğreneceğim bununla. Çok kaliteli bişey değil. Akşam aldım kadın baya anlattı baya teferruatlı geldi ama gittim akşam bi sallayım dedim. Hoop yem dibime düştü misinada karıştı hepsi çıktı.Kopardım kalan misinaları aldım eve geldim moralim bozuk... kendime gelince eşime dedim şu oltayı getir derdi neymiş bakalım aldım elime iyice kurcaladım.arkasındaki makarayıçevirme muhabbeti var onu öğrendim. Ucunda tel vr onu kaldırınca misina atıyor gidiyor onu da anladım şimdi öğrendim ama misinayı ilk baş makaraya saramdım hepsi çıktı evin içi misina doldu. Uğraştım çabaladım o öndeki telin ucunda yuvarla küçük bir kısım var misinayı oranın altından geçirince sarılabiliyor onuda öğrendim sonuçta her şeyini öğrendim yarın eşimle gidip uygulama yapacaz ama öğrendim yani yaparım artıkWink
Bul
nrcnft yazdı:Dün gittim karşıyaka da bir av bayinden 25 tl ye olta aldım. eşimede kasnak aldım. Misinası ucunda kalamar yemi, tek bilyalı makina verdi bir de kamış öğreneceğim bununla. Çok kaliteli bişey değil. Akşam aldım kadın baya anlattı baya teferruatlı geldi ama gittim akşam bi sallayım dedim. Hoop yem dibime düştü misinada karıştı hepsi çıktı.Kopardım kalan misinaları aldım eve geldim moralim bozuk... kendime gelince eşime dedim şu oltayı getir derdi neymiş bakalım aldım elime iyice kurcaladım.arkasındaki makarayıçevirme muhabbeti var onu öğrendim. Ucunda tel vr onu kaldırınca misina atıyor gidiyor onu da anladım şimdi öğrendim ama misinayı ilk baş makaraya saramdım hepsi çıktı evin içi misina doldu. Uğraştım çabaladım o öndeki telin ucunda yuvarla küçük bir kısım var misinayı oranın altından geçirince sarılabiliyor onuda öğrendim sonuçta her şeyini öğrendim yarın eşimle gidip uygulama yapacaz ama öğrendim yani yaparım artıkWink

Hadi hayırlısı olsun bakalım. İnşallah sıkılmazsınız. Ama nedemişler azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sazan Avı için yemleme tekniği tatar1301 5 766 26-10-2016, 08:02
Son Yorum: rusan
  Yeni konu açamama sorunu uerol67 1 568 05-10-2016, 09:28
Son Yorum: uerol67
  Spin Olta ile LRF av olur mu? mandrake 21 1,666 27-09-2016, 12:09
Son Yorum: rusan
  Balik avciliğina yeni başladim yeni türler öğrenmek istiyorum. akarstk 4 819 29-06-2016, 09:30
Son Yorum: yaser2sultan
  Jig avı için görüşleriniz?? çömez 3 860 01-02-2016, 00:58
Son Yorum: LeVrEkCi
  Yeni Amator Balikci Mert3414 16 1,757 07-11-2015, 09:13
Son Yorum: bucalıfikret
  İlk av için yardım KaanGultek 11 3,637 20-08-2014, 17:10
Son Yorum: yaser2sultan
  2004 model johnson 4 zamanlı 9.9 hp motor için kullanma klavuzu ihtiyacı ANTALYALI07 16 3,075 20-01-2014, 09:24
Son Yorum: orhanekmekci
  Jig için Yardım mahmutbas 2 1,131 22-08-2013, 15:44
Son Yorum: mahmutbas
  Boğaz için kamış + makine yardımı. Dumbass 16 3,855 20-05-2013, 20:04
Son Yorum: kaya balığı

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi