Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spin Takım İçin Öneri ?
yalova tatar yazdı:bilmemmi oraları her zaman tatbikat yapıyordu . onur burda sohbeti bitirelim çünkü burası konu açılan bi sayfa arkadaşlar buraya yorumlarını yazsın

Erden abi; büyüksünnSeerf
Bul
neyse konunun tatlıya bağlanması iyi oldu
Bul
akon yazdı:Tamamdır abi.
Okuma Salina Seaspin 2.40 10-40gr kamış ve Okuma Safina Pro SPa-40 makine nasıl bir set olur ki acaba.

Yukarıya baktın mı?
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ufuktan26 yazdı:Yukarıya baktın mı?

Baktım baktım bunlar uygun gibi geldi bana ama işte sağlamlık bakımından diğer modellerle çok fark edermi diye düşünüyorum.
Bul
akon yazdı:Baktım baktım bunlar uygun gibi geldi bana ama işte sağlamlık bakımından diğer modellerle çok fark edermi diye düşünüyorum.

Konuya yapılan yorumları takip etmelisin Onur kardeşim.Soran sensin çünkü. Wink Neyse sorun yok.Takıma gelince bence uygunlar.Atacağın rapalaların ağırlığına göre seç kamışı.10-30 10- 40 yada 5 -30 artık o sana kalmış.Rastgele Seerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
2.40 kamış kıyı için idealdeil
makianada kıyıda yok ama derede veya gölde gider bide bak en az 6 bilyeli olsun çekeri sağlam olsun . (en düşüklerini sdiyom sana)
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Şimdiden alacağın takım hayırlı olsun OnurGulumse
Bornova - izmir
Bul
akon yazdı:Baktım baktım bunlar uygun gibi geldi bana ama işte sağlamlık bakımından diğer modellerle çok fark edermi diye düşünüyorum.

onur işte bak burda senin kırılma noktan , kendi kafanda sana uyan malzemeni al
sonra eksiklerini gör tamamla şu balık avında yok yoktur aynı ilimdeki gibi
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
ufuktan26 yazdı:Konuya yapılan yorumları takip etmelisin Onur kardeşim.Soran sensin çünkü. Wink Neyse sorun yok.Takıma gelince bence uygunlar.Atacağın rapalaların ağırlığına göre seç kamışı.10-30 10- 40 yada 5 -30 artık o sana kalmış.Rastgele Seerf
Tamamdır abi anladım çok teşekkürler.
yalova tatar yazdı:2.40 kamış kıyı için idealdeil
makianada kıyıda yok ama derede veya gölde gider bide bak en az 6 bilyeli olsun çekeri sağlam olsun . (en düşüklerini sdiyom sana)
Tamam abi ona göre tekrar bir bakayım ben ürünlere.
orhanekmekci yazdı:Şimdiden alacağın takım hayırlı olsun OnurGulumse
Çok teşekkürler Smile
Bul
Benim kullandığım spin kamış 180 boyunda. 2 parça 10-30 gr atarlı.Kıyıdan kullanıyorum.Oldukça da iyi.Zargana topu v.s ile atış için en fazla 2.70 e kadar çıkabilirsin.Daha fazlası uygun değil bence..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Boğaz'da kıyıdan olabildiğince uzağa atmak için Oscar34 8 4,244 30-06-2012, 20:40
Son Yorum: YaKaMoZ
  takım tavsiyesi mawci 7 3,113 16-06-2011, 21:04
Son Yorum: maceratorr

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi