Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
fly da sazan avı
teşekkürler mustafacım eline sağlık.Alkis
Bul
video görüntüler harika. fakat bu amcam girmiş havuza belki binlerce balık ,atıyo çekiyo gelsinde buralarda yakalasın bakalım... teşekkürler video içinWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Çok harika görüntüler sanırım belgesel için hazırlanmış aliteli bir çekim olmuş, paylaşım için teşekkürler..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
maxtar yazdı:Nefis görüntüler. Paylaşım için teşekkürler Alkis

ALTAYLI yazdı:Muhteşem bir video Çok teşekkürlerAlkisAlkisAlkis. Ben buradan tüm arkadaşlara bir soru yöneltmek istiyorum. Video'da gördüğünüz yer ÜLKEMİZDE OLSAYDI NE OLURDU?

yycolak yazdı:teşekkürler mustafacım eline sağlık.Alkis

Ben teşekkür ederim.Beğendinzse sorun yok Wink
Ercan abi böyle zor sorular sorma lütfen.Gulumse
Her noktasında balıkcı olurdu.Ben hayal bile etmek istemiyorum.
[COLOR="#0000CD"]YOLA ÇIKIP VARMAYAN,YOLDAN ÇIKIP VARAN YOKTUR.
[/COLOR]
Bul
araphüso26 yazdı:video görüntüler harika. fakat bu amcam girmiş havuza belki binlerce balık ,atıyo çekiyo gelsinde buralarda yakalasın bakalım... teşekkürler video içinWink

Uzun_ahmet yazdı:Çok harika görüntüler sanırım belgesel için hazırlanmış aliteli bir çekim olmuş, paylaşım için teşekkürler..

Ben teşekkür ederim arkadaşlar.
Sevgili araphüso bizimde avlaklarımız bir zamanlar böyle idi.Çocukluğumda hatırlıyorum.Amcam boyum kadar balık yakalar eve sadece yiyeceği kadar büyüklükde balık getirirdi.Bu dönem de ise kurutuncaya kadar cabalıyor millet.İnsanlar küçük balık ve ihtiyaç fazlasını yakalayarak,konu komşuya balık dağıtarak,ağ atarak avlaklarımızı talan ettiler.
Bu görüntülerde ki yer Fransada ki havuzlardan daha büyük.Wink
Bu görüntülere bir şey diyemem.
Lakin Avrupada tutulan ağzımızın suyu akarak seyrettiğimiz sazanlara diyeceğim olur.Havuzda balık tutmak kolaydır.Rolleyes
Burda seninle aynı fikirdeyim.Gulumse
[/COLOR]
Bul
ALTAYLI yazdı:Muhteşem bir video Çok teşekkürlerAlkisAlkisAlkis. Ben buradan tüm arkadaşlara bir soru yöneltmek istiyorum. Video'da gördüğünüz yer ÜLKEMİZDE OLSAYDI NE OLURDU?

o suyun içinde 100 kişi olurdu sonra balık bitince bu balığın nesli tükeniyor denilirdi.Baby
Bul
LeVrEkCi yazdı:o suyun içinde 100 kişi olurdu sonra balık bitince bu balığın nesli tükeniyor denilirdi.Baby

o 100 kişinin bir kaçında tırıvırı bir kaçında ağ didinip duruyor olurlardı nasıl çok balık götürürüz diye Babypatlayıcı kullananları düşünmek bile istemem ama o grupda olanlarda var her sene bir çoğu elinde patladığı için sakat kalanlar Hadiordan işte bizdeki balıkcılığın kıssadan hissesi
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
3 cevaba da bakacak olursak balıkçılığımız kadar İnsanlığımızın kalitesi de düşündürücüRolleyes Ben de Mustafa, Nihat ve Kamil gibi düşünüyorumSnifsinf Bakalım biraz daha yorum alınca durum değişecekmi? Hani şöyle söyleyen bir arkadaş olabilir mi?
ORASI SPOR İÇİN AVLANAN DOĞA DOSTU AMATÖR BALIKÇILARIN MEKANI OLURDU
Yoksa bu rüyamıHappy
Bul
ALTAYLI yazdı:3 cevaba da bakacak olursak balıkçılığımız kadar İnsanlığımızın kalitesi de düşündürücüRolleyes Ben de Mustafa, Nihat ve Kamil gibi düşünüyorumSnifsinf Bakalım biraz daha yorum alınca durum değişecekmi? Hani şöyle söyleyen bir arkadaş olabilir mi?
Yoksa bu rüyamıHappy

Abi bu cümleyi kurmayı o kadar isterdim ki.

Bizler göremeyiz belki ama bu cümle mutlaka (DOĞA DOSTU AMATÖR BALIKÇILARIN MEKANI) özel bir avlağın ismi olabilir.
[/COLOR]
Bul
Şu güzelliği tekrar hatırlatayım dedim Seerf bayılıyorum bu videoya arkadaş.
Müziği bi ayrı görüntüleri bi ayrı güzel AlkisAlkis.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sapanca sazan avimiz Mustafa DEDEMLİ 26 2,767 09-01-2017, 12:15
Son Yorum: Mustafa DEDEMLİ
  Eksi derecelerde sazan avi. Mustafa DEDEMLİ 13 2,876 27-12-2014, 11:57
  Genç bir sazan avcisi ile av Mustafa DEDEMLİ 30 6,098 04-08-2012, 15:15
  Sazan Montajları ve Kullanım Yerleri Mustafa DEDEMLİ 31 6,325 26-04-2012, 11:43
Son Yorum: rusan
  Soğuk kiş aylarinda sazan avi Mustafa DEDEMLİ 26 6,632 21-02-2012, 19:33
Son Yorum: araphüso26
  Otla kapli göllerde sazan avi Mustafa DEDEMLİ 11 3,958 19-02-2012, 23:54
  2011 Sazan sezonu açılışımız. Mustafa DEDEMLİ 51 10,414 03-01-2012, 21:22
Son Yorum: turna

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi