17-10-2011, 21:54
güzel sofra olmuş biraz az balık ama size yetmiş galiba
14-15 Ekim 2011 Levrekçi-Ozan-Doktor Ereğli Balık Avı.
|
17-10-2011, 21:54
güzel sofra olmuş biraz az balık ama size yetmiş galiba
17-10-2011, 22:19
en güzeli muhabbet dostlarla birarada olmak..ne mutlu sizlere..tebrikler
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971 Can ARSLAN-İSTANBUL
17-10-2011, 22:34
asıl toplanma yeri ereğli oldu maşallah.ne güzel sohpetler,avlar oluyor.helal olsun.erencim ne güzel anlatmışsın kardeşim.ozanda mutlaka ek yapacaktır.ozanımın sesi maşallah muhteşem.sanatçıyım diye sahneye çıkan çok vatandaştan daha başarılı.ah keşke bir günde ben katılabilsem öyle bir birlikteliğe.hepinizi kucaklıyorum.gönlünüze sağlık.teşekkürler.allah içinize sindirsin.
![]()
17-10-2011, 23:26
Ortam ,muhabbet,balıklar harika gözüküyor,tebrikler
![]() ![]()
LİMİT ALTI BALIKLARI ALIKOYMAZ DENİZE İADE EDERSEK BALIĞA GİTTİĞİMİZDE ZAMANIMIZI BALIK ARAMAKLA DEĞİL BALIK AVLAMAKLA GEÇİREBİLİRİZ...
17-10-2011, 23:31
Arkadaşlar harika bir haft sonu geçirmişsiniz.
Allah içinize sindirsin. Ereğli dergah gibi oldu maşallah. ![]() ![]() İnşallah bir gün yolumuz düşerde dergahta bizde muhabbete katılırız. Herdaim rastgelsin. Sevgi ve selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
17-10-2011, 23:35
Ereglide yine guzel bir muhabbet..yine guzel bir birliktelik....
![]() denecek birsey yok...muhabbetinzi daim olsun beyler.. ![]() kacan buyuk baliklara yazik olmus ![]() ![]() bir dahakine insallah..
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
17-10-2011, 23:57
ereğlide kıyıdan herzaman av yapanları görürdüm bazen kalkan balığı gördüm bazen büyük mırmır gördüm ama levrek,mırmır,minekop,eşkina gibi balıkları kıyıdan av vereceğini düşünmemiştim,bu hafta sonu özellikle çamur gibi denizde balıkları tuttuk ve kaçırılan 2 büyük levrek ki biri kıyıdan kaçırıldı,resmen balık hızla kıyıya paralel gitti gözümün önünden hiç gitmiyor kötü oldu gidişi..artık kıyıdan ava inancım arttı ki hele hele boru kurdu ile av çok verimli oldu.bundan onra ereğlide kıyı avınada zaman harcamak lazım.ereğlideki evim olduğu sürece (şu anda ortak mal olması nedeniyle sıkıntılar var satılabilinir bile)önceden planlanarak tüm dostlarımla orada av yapmak bana zevk verecektir.teşekkürler dostlar.
18-10-2011, 00:08
LeVrEkCi yazdı:ereğlide kıyıdan herzaman av yapanları görürdüm bazen kalkan balığı gördüm bazen büyük mırmır gördüm ama levrek,mırmır,minekop,eşkina gibi balıkları kıyıdan av vereceğini düşünmemiştim,bu hafta sonu özellikle çamur gibi denizde balıkları tuttuk ve kaçırılan 2 büyük levrek ki biri kıyıdan kaçırıldı,resmen balık hızla kıyıya paralel gitti gözümün önünden hiç gitmiyor kötü oldu gidişi..artık kıyıdan ava inancım arttı ki hele hele boru kurdu ile av çok verimli oldu.bundan onra ereğlide kıyı avınada zaman harcamak lazım.ereğlideki evim olduğu sürece (şu anda ortak mal olması nedeniyle sıkıntılar var satılabilinir bile)önceden planlanarak tüm dostlarımla orada av yapmak bana zevk verecektir.teşekkürler dostlar. Tabi ya,oltaları dizeceksin.Sonra da oturup bir kenarda bakacaksın muhabbete tam o sırada sağlam bir vuruş hemen oltaya koşacaksın.Bir de aldın mı balığı kıyıya keyfe bak o zaman.Kıyının da zevki başkadır Nihat.Bundan sonra başlarsın yavaş yavaş ![]() ![]()
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
18-10-2011, 00:11
Sesleriniz muhteşem gelmişti
![]() ![]() ![]() ![]() elinize, emeğinize, kalbinize............................. hepsinden öte dostluğunuza binlerce kez teşekkürler ![]() ![]() ![]() Not: Bahadır abi, dergah espirisi güzel oturmuş ![]() İkinci ve komik not: Faruk abi şu aralar ne olur ciddi konulara cevap yazma ![]() ![]()
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
18-10-2011, 00:28
ereğli gerçekten güzel bir yer, sizlerle beraber dahada güzelleşiyor,ne diyeyim,15 gün önce orada olmama rağmen yinede içim gitti,hep beraber daha nice tatlı muhabbetlere,iyi ki varsınız ve ben iyi ki sizleri tanıdım..
![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|