Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
14-15 Ekim 2011 Levrekçi-Ozan-Doktor Ereğli Balık Avı.
güzel sofra olmuş biraz az balık ama size yetmiş galiba
Bul
en güzeli muhabbet dostlarla birarada olmak..ne mutlu sizlere..tebrikler
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
asıl toplanma yeri ereğli oldu maşallah.ne güzel sohpetler,avlar oluyor.helal olsun.erencim ne güzel anlatmışsın kardeşim.ozanda mutlaka ek yapacaktır.ozanımın sesi maşallah muhteşem.sanatçıyım diye sahneye çıkan çok vatandaştan daha başarılı.ah keşke bir günde ben katılabilsem öyle bir birlikteliğe.hepinizi kucaklıyorum.gönlünüze sağlık.teşekkürler.allah içinize sindirsin.Alkis
Bul
Ortam ,muhabbet,balıklar harika gözüküyor,tebriklerAlkisSeerf
LİMİT ALTI BALIKLARI ALIKOYMAZ DENİZE İADE EDERSEK BALIĞA GİTTİĞİMİZDE ZAMANIMIZI BALIK ARAMAKLA DEĞİL BALIK AVLAMAKLA GEÇİREBİLİRİZ...
Bul
Arkadaşlar harika bir haft sonu geçirmişsiniz.
Allah içinize sindirsin. Ereğli dergah gibi oldu maşallah.AlkisSeerf
İnşallah bir gün yolumuz düşerde dergahta bizde muhabbete katılırız.
Herdaim rastgelsin.
Sevgi ve selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Ereglide yine guzel bir muhabbet..yine guzel bir birliktelik....Alkis
denecek birsey yok...muhabbetinzi daim olsun beyler..Seerf
kacan buyuk baliklara yazik olmusSnifsinf..bir tanesi bari ciksaydi..Affet
bir dahakine insallah..
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
ereğlide kıyıdan herzaman av yapanları görürdüm bazen kalkan balığı gördüm bazen büyük mırmır gördüm ama levrek,mırmır,minekop,eşkina gibi balıkları kıyıdan av vereceğini düşünmemiştim,bu hafta sonu özellikle çamur gibi denizde balıkları tuttuk ve kaçırılan 2 büyük levrek ki biri kıyıdan kaçırıldı,resmen balık hızla kıyıya paralel gitti gözümün önünden hiç gitmiyor kötü oldu gidişi..artık kıyıdan ava inancım arttı ki hele hele boru kurdu ile av çok verimli oldu.bundan onra ereğlide kıyı avınada zaman harcamak lazım.ereğlideki evim olduğu sürece (şu anda ortak mal olması nedeniyle sıkıntılar var satılabilinir bile)önceden planlanarak tüm dostlarımla orada av yapmak bana zevk verecektir.teşekkürler dostlar.
Bul
LeVrEkCi yazdı:ereğlide kıyıdan herzaman av yapanları görürdüm bazen kalkan balığı gördüm bazen büyük mırmır gördüm ama levrek,mırmır,minekop,eşkina gibi balıkları kıyıdan av vereceğini düşünmemiştim,bu hafta sonu özellikle çamur gibi denizde balıkları tuttuk ve kaçırılan 2 büyük levrek ki biri kıyıdan kaçırıldı,resmen balık hızla kıyıya paralel gitti gözümün önünden hiç gitmiyor kötü oldu gidişi..artık kıyıdan ava inancım arttı ki hele hele boru kurdu ile av çok verimli oldu.bundan onra ereğlide kıyı avınada zaman harcamak lazım.ereğlideki evim olduğu sürece (şu anda ortak mal olması nedeniyle sıkıntılar var satılabilinir bile)önceden planlanarak tüm dostlarımla orada av yapmak bana zevk verecektir.teşekkürler dostlar.

Tabi ya,oltaları dizeceksin.Sonra da oturup bir kenarda bakacaksın muhabbete tam o sırada sağlam bir vuruş hemen oltaya koşacaksın.Bir de aldın mı balığı kıyıya keyfe bak o zaman.Kıyının da zevki başkadır Nihat.Bundan sonra başlarsın yavaş yavaş GulumseSeerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Sesleriniz muhteşem gelmişti AlkisSeerfAlkis görüntüler ondanda muhteşemmiş Smile
elinize, emeğinize, kalbinize............................. hepsinden öte dostluğunuza binlerce kez teşekkürler AlkisAlkisAlkis

Not: Bahadır abi, dergah espirisi güzel oturmuş Siyirdim

İkinci ve komik not: Faruk abi şu aralar ne olur ciddi konulara cevap yazma Happy çünki o konuda sıra senin mesaja gelince anında cozutuyorum Siyirdim
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
ereğli gerçekten güzel bir yer, sizlerle beraber dahada güzelleşiyor,ne diyeyim,15 gün önce orada olmama rağmen yinede içim gitti,hep beraber daha nice tatlı muhabbetlere,iyi ki varsınız ve ben iyi ki sizleri tanıdım..SeerfAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  26/11/2016 nihatkr,balıkandozan,mavruşgil,levrekci avı LeVrEkCi 11 1,180 05-12-2016, 16:17
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Ramazan Balık Peşinde; Kızıldeniz Macerası... haseremarket 20 1,923 20-11-2016, 23:37
Son Yorum: haseremarket
  30/09/2016 - 01/10/2016 Akşam Balık Avı uerol67 17 1,153 05-10-2016, 09:11
Son Yorum: uerol67
  Ramazan Balık peşinde; Yalıköy çilingöz seyahati... haseremarket 16 1,441 03-10-2016, 19:42
Son Yorum: haseremarket
  Tayland' da balik macerasi haseremarket 21 2,340 25-09-2016, 21:19
Son Yorum: yycolak
  17 ekim haftasonu avımız. ANTALYALI07 14 1,751 27-10-2015, 14:48
Son Yorum: ANTALYALI07
  16\08\2015 Levrekci lüfer avı LeVrEkCi 24 3,810 04-09-2015, 14:29
Son Yorum: LeVrEkCi
  Marmara Ereğli - >Yeniçiftlik civarı balık durumunu bilen? mamuli 16 3,074 27-04-2015, 07:26
Son Yorum: mamuli
  istanbul civarı balık durumunu bilen? demdem 4 1,021 14-04-2015, 08:14
Son Yorum: Avcı Altan
  Albatros-gr gaz tam balik az :) Albatros-gr 19 3,006 21-08-2014, 15:18
Son Yorum: Albatros-gr

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi