Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mutlaka görmelisiniz.
afiyet olsun Yalcin..
superrrrrr...gozukuyorSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:afiyet olsun Yalcin..
superrrrrr...gozukuyorSeerf

Sağol Farukcum.Gerçekten güzel oldu.76
Bul
abicim kalmadımı bi parça ekmek bansaydıkSmileSnifsinf
Nazar etme ne olur;at çek seninde olurSmile
Bul
manisalıdeli yazdı:abicim kalmadımı bi parça ekmek bansaydıkSmileSnifsinf

Yarınki yemeğimde hazır.Var yani Feriduncum.Seerf
Bul
abicim afiyetlerleSeerf yalnız çok güzel olduğuna eminim Seerf parmak yedirtecek cinsten olmuşSiyirdim
Nazar etme ne olur;at çek seninde olurSmile
Bul
manisalıdeli yazdı:abicim afiyetlerleSeerf yalnız çok güzel olduğuna eminim Seerf parmak yedirtecek cinsten olmuşSiyirdim

Aynen öyle sevgili kardeşim.Smile
Bul
yycolak yazdı:Senin damağın arslan sütünden başka bir şeyi algılamıyorki.Hadiordan

benim görüşüm ben genelde balığı sade olarak tüketirim soslu domatesli ben sevmiyorum tabi benim zevkim .Alkis
Bul
bucalıfikret yazdı:benim görüşüm ben genelde balığı sade olarak tüketirim soslu domatesli ben sevmiyorum tabi benim zevkim .Alkis

Hiç bir yemek görüntüsüne göre yorumlanmamalı ve peşin hükümlü olunmamalı.Tad,beğenme.Bir gün sana tedireceğim böyle bir yemek bakalım gerçekten beyenmeyecekmisin.Wink
Bul
yycolak yazdı:Hiç bir yemek görüntüsüne göre yorumlanmamalı ve peşin hükümlü olunmamalı.Tad,beğenme.Bir gün sana tedireceğim böyle bir yemek bakalım gerçekten beyenmeyecekmisin.Wink

o günü bekliyorum.Happy
Bul
devrem monitörden uzatsam kafamı içeri olurmuSiyirdimSeerfSeerf
Balık avlamaya hastalık diyorlar ama balık avlamak bir tutkudur ve tutukular asla iyileşmez. [Resim: c61fg.jpg]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Mutlaka izlemelisiniz. yycolak 25 4,251 07-09-2011, 15:10
Son Yorum: ufuktan26
  Egzoz Emisyon Mutlaka Yaptırın fish or die 11 2,886 08-04-2010, 14:09
Son Yorum: orhanekmekci
  mutlaka okuyun...sadece olta ile avlanmak için..... bigbaro 16 3,962 09-04-2008, 20:40
Son Yorum: turna

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi