08-09-2011, 22:57
Ercan abim ve Ertürk kardeşimle yakaladığımız palamutların bir bölümünde deneme yaptım:
1.-Soğan(Salataya doğrar gibi)
2.-Sarımsak(Bütün bütün)
3.-Yeşil biber(sadece sapları alındı)
4.-Patates(Kuş başı)
5.-Bolca rende domates.
6.-Zeytin yağı
7.-Tabii palamut(Fileto 4'e bölündü)
8.-Yeterince tuz
Hepsi çiğden,bir araya konuldu.Kısık ateşte domates suyunu çekene kadar üzeri kapatılarak pişirildi.Bundan sonra bence palamut başka bir şekilde yenemez.
Denemenizi tavsiye ederim.Muhteşem,böyle bir lezzet yok.Sağlık problemi olmayanlar tuzunu ve yağını azıcık kaçırabilirler.
Önemli not:
Lütfen mundar etmeyiniz.
1.-Soğan(Salataya doğrar gibi)
2.-Sarımsak(Bütün bütün)
3.-Yeşil biber(sadece sapları alındı)
4.-Patates(Kuş başı)
5.-Bolca rende domates.
6.-Zeytin yağı
7.-Tabii palamut(Fileto 4'e bölündü)
8.-Yeterince tuz
Hepsi çiğden,bir araya konuldu.Kısık ateşte domates suyunu çekene kadar üzeri kapatılarak pişirildi.Bundan sonra bence palamut başka bir şekilde yenemez.
Denemenizi tavsiye ederim.Muhteşem,böyle bir lezzet yok.Sağlık problemi olmayanlar tuzunu ve yağını azıcık kaçırabilirler.
Önemli not:
Lütfen mundar etmeyiniz.
![Seerf Seerf](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/seerf.gif)