Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Belgesiz tekne sahiplerine firsat
bucalıfikret yazdı:barış yakındır gelmesi .
fakat orda balık varmıdır.Siyirdim

buluruzSmile sen burada balık yok de ben oraya balığı geitiririm abicimSmile yeterki güzel mazmuz yap balığı 3-5 günde toplarsın.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
Salih abi bilmiyorum iyimidir ama bana doğru bi karar gelmedi. çalıntı tekneler bile rahatlayacak böylece bana öyle geldi.

Bul
bucalıfikret yazdı:barış yakındır gelmesi .
fakat orda balık varmıdır.Siyirdim

Bayramdan sonra görürsün.Wink
Bul
yycolak yazdı:Bayramdan sonra görürsün.Wink

Orada balığın kralı var tutabilene tabi.. benim bir koyum var orada el değmemiş harika bir yer.. 2 metre suda 20-30 kiloluk akyalar bile geziyor. tekneyle gidilir karadan girişi yok. cigoyu getir bende seni balığa götüreyimSmile

Bul
Salih Reis yazdı:BELGESİZ TEKNE SAHİPLERİNE FIRSAT

Tekne belgesi olmayanlar için 2012 sonuna kadar muhtarlardan alınabilecek sahiplik belgesi ile Bağlama kütüğü çıkarabilecektir dilekçe örneğinin bir kopyasını çıkardım

..................... LİMAN/BELEDİYE BAŞKANLIĞINA

Aşağıda adı ve özellikleri belirtilen teknenin ....../......./.......... tarihinden bu güne kadar ................................ T.C. vatandaşlık no’lu ................................................. ait olduğunu beyan ve tasdik ederiz......./...../2011

1. Şahit ______ ______2.Şahit__________ ______Muhtar________
Adı ve Soyadı : Adı ve Soyadı : Adı ve Soyadı :
İmza : İmza : İmza,mühür :

Teknenin:

Adı :
Cinsi :
En/Boy/Derinlik :
İnşa Malzemesi :
Makine Gücü ( B hp) :
Makine Marka ve Modeli :
Makine Seri No :
Teknenin Değeri :

Yukarıdaki bilgilerin doğruluğunu kabul ve tasdik eder, bu tarih itibariyle tekne mülkiyetiyle ilgili olabilecek her türlü hukuksal sorumluluğu kabul ederim. ....../......./2011

Tekne maliki olduğu belirtilen kişinin;
Adı Soyadı :
T.C. vatandaşlık no :
İmzası :

NOT:- Bu belge, Kişinin, mevcut teknelerin Bağlama Kütüğü’ne zorunlu kaydın bittiği 31.12.2009 tarihinden önce tekneye sahip olması halinde düzenlenir.
- Bu belge 31.12.2012 tarihinden sonra düzenlenemez düzenlenmesi halinde geçersizdir.

Kayıt memuru tarafından doldurulacaktır.

Dilekçenin teslim tarihi: ....../....../........... Saat:............. Paraf:.....................

Sayın Haluk Deniz'den alıntıdır...

bu bilgi çok işime yaradı teşekkürler...
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
Bul
bucalı yazdı:Salih abi bilmiyorum iyimidir ama bana doğru bi karar gelmedi. çalıntı tekneler bile rahatlayacak böylece bana öyle geldi.

Barışçım seninle aynı fikirdeyim, burası Türkiye Mahcup

Bu arada bir hafta sonu beraber levrek yakalamak banada nasip olur insallah Seerf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
bucalı yazdı:buluruzSmile sen burada balık yok de ben oraya balığı geitiririm abicimSmile yeterki güzel mazmuz yap balığı 3-5 günde toplarsın.
aslanım benim duyuyormusun yalçın.
bucalı yazdı:Salih abi bilmiyorum iyimidir ama bana doğru bi karar gelmedi. çalıntı tekneler bile rahatlayacak böylece bana öyle geldi.
barış çalıntı motorların numaralarından biliyorlar.
yycolak yazdı:Bayramdan sonra görürsün.Wink
balıklar senin bayramınımı kutlucaklar bekliyoruz.Siyirdim
bucalı yazdı:Orada balığın kralı var tutabilene tabi.. benim bir koyum var orada el değmemiş harika bir yer.. 2 metre suda 20-30 kiloluk akyalar bile geziyor. tekneyle gidilir karadan girişi yok. cigoyu getir bende seni balığa götüreyimSmile

yalçın barıştan meraların yerini öğren sana lazım olur.Siyirdim
Bul
konu altta kalması.Alkis
Bul
teşekkürler iyi bir bilgi.
Bul
Salih Reis yazdı:BELGESİZ TEKNE SAHİPLERİNE FIRSAT

Tekne belgesi olmayanlar için 2012 sonuna kadar muhtarlardan alınabilecek sahiplik belgesi ile Bağlama kütüğü çıkarabilecektir dilekçe örneğinin bir kopyasını çıkardım

..................... LİMAN/BELEDİYE BAŞKANLIĞINA

Aşağıda adı ve özellikleri belirtilen teknenin ....../......./.......... tarihinden bu güne kadar ................................ T.C. vatandaşlık no’lu ................................................. ait olduğunu beyan ve tasdik ederiz......./...../2011

1. Şahit ______ ______2.Şahit__________ ______Muhtar________
Adı ve Soyadı : Adı ve Soyadı : Adı ve Soyadı :
İmza : İmza : İmza,mühür :

Teknenin:

Adı :
Cinsi :
En/Boy/Derinlik :
İnşa Malzemesi :
Makine Gücü ( B hp) :
Makine Marka ve Modeli :
Makine Seri No :
Teknenin Değeri :

Yukarıdaki bilgilerin doğruluğunu kabul ve tasdik eder, bu tarih itibariyle tekne mülkiyetiyle ilgili olabilecek her türlü hukuksal sorumluluğu kabul ederim. ....../......./2011

Tekne maliki olduğu belirtilen kişinin;
Adı Soyadı :
T.C. vatandaşlık no :
İmzası :

NOT:- Bu belge, Kişinin, mevcut teknelerin Bağlama Kütüğü’ne zorunlu kaydın bittiği 31.12.2009 tarihinden önce tekneye sahip olması halinde düzenlenir.
- Bu belge 31.12.2012 tarihinden sonra düzenlenemez düzenlenmesi halinde geçersizdir.

Kayıt memuru tarafından doldurulacaktır.

Dilekçenin teslim tarihi: ....../....../........... Saat:............. Paraf:.....................

Sayın Haluk Deniz'den alıntıdır...
yılbaşından sonra tekne ve motorlarınızın faturası yoksa ruhsat alamayacaksınız bunu dikkate alın lütfen.seneye kontroller 2 kat fazla olacakmış herkes çaresiz kalacak,geçen senelerde oldu ve bu imkan çıktı.yararlanmak isteyen acele etsin.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Tekne turları için gerekli belge. LeVrEkCi 15 2,317 31-12-2014, 11:33
Son Yorum: bucalıfikret
  Seferihisar Sığacık Tekne Detayları fish or die 28 5,074 28-05-2009, 15:27
Son Yorum: harun77
  Çeşme Dalyan Tekne Detayları fish or die 95 11,755 19-04-2009, 13:37
Son Yorum: deepSea
  Seferihisar Tekne Detayları fish or die 27 4,236 12-03-2009, 12:22
Son Yorum: fish or die
  izmir tekne organizasyonu hakkında LeVrEkCi 12 3,917 06-05-2008, 12:50
Son Yorum: ALTAYLI
  Ege'de Tekne Avı'na Davet. LeVrEkCi 62 9,075 28-05-2007, 02:24
Son Yorum: yörükefe
  Tekne ile ilgili Fuar BOOT-Düsseldorf 2007 Adanali1 24 5,378 15-01-2007, 21:11
Son Yorum: Adanali1
  TEKNE BOYA BAKIMI RANGER_ 1 1,902 24-04-2006, 11:03
Son Yorum: activist

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi