Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Ali raporuna diyecek yok, bereketli olsun,
Bundan sonraki raporların bol balıklı ve istediğiniz güzellikte olsun..

[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
bereketli olsun ali,
geçen seneden kalan takımları kullanmamak gerekiyor nede olsa tuzlu su takımı ve 3-5 ay bekledimi seninde gördüğün gibi ne yazık gidiyor..
balıkların bu ayda havyarlı olması enteresan aslında mayısda yumurta döker bu balık,bu bana lüferin geç yapacagını yani seninde dediğin gibi şu anda havyarlı olması lüfer nesli için çok büyük tehlike..
bu işe bir dur demek lazım ve bişeyler yapmak lazım bu balık gerçekten tükenecek böyle giderse.
balık havyarını dökemeden tezgaha geliyor yaww çok yazık çokkk..
Yorumları: 1,495
Konuları: 56
03-09-2010, 09:37
(Son Düzenleme: 03-09-2010, 09:43, Düzenleyen: FuRkAn *.)
Tebrik ederim güzel av olmuş elinize sağlık .
Balıkların bazıları havyarlı çıkıyor, tuttuğuz istavritlerin bazıları bile havyarlı çıktı. Su sıcaklığından balıklarında davranışları değişti umarım lüfersiz kalmayız. En az 1 ay daha yani eylül yerine ekim 1 ' de sezon açılışı olması gerek ama ne yapsakta uzatabileceğimizi sanmam. İnanın tuttuğumuz çinekopları livara koyup sonra da resimlerini çekip incitmeden suya geri salıyoruz. Yazık kalkan palamut ve kırlangıç gibi olacak lüfer'in sonu. Gerçekten tuttuğum balıktan zevk alamaz oldum balığa giderken bile kerelerce düşünüyorum allah balıkları sonunu hayır etsin..
Yorumları: 364
Konuları: 9
güzel av olmuş tebrikler afiyet olsun
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Lüferin haberini almak güzel

Demek havyarlarını bırakması için biraz daha beklemekte fayda var

Zaten yakalanan lüfer familyasının tamamına yakını hayatlarında 1 kez bile yumutlayamadan tüketiliyor . Sanırım 1-2 sene lüfer avı hiç olmazsa profesyonellere yasaklansa soyunu kurtarmak çok da zor olmayacak gibi . Bu konuda çok gecikmeden bişeyler yapmak lazım . Havyarlarını bıraktıktan hemen sonra avı daha verimli oluyor bu balığın , özellikle kıyıdan
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Alicim tebrikler.Avcılığın ve DUYARLILIĞIN için.
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
tebrikler ali sezon açılışı güzel olmuş

ayrıca duyarlı bir balıkçı olduğun için teşekkür ediyorum
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 1,196
Konuları: 90
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
Yorumları: 1,452
Konuları: 18
sezon acılışında kısmetini almışsın ali kardeş devamını diliyorum.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
duyarlı davranışın için teşekkürler ali.
gerçekten havyarlı olması üzücü bir durum

istemesekte malesef karşılaşıyoruz güzel bereketli avlara rastgele:
balığa hasret yaşamak zor