Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balık Avlama Belgesi Alma Mücadelesi
Allah yardımcın olsun Nihat abi iyi sabretmişsin. Bu arada nereden almayı denedin acaba ? eskiden hiç bu kadar uğraştırmadan veriyorlardı iyice karıştırmışlar artık Sad
Sazanları özledim...
Bul
ne diyeyim hayırlı olsun nihat belge güle güle kullanGulumse
balığa hasret yaşamak zor
Bul
rusan yazdı:Allah yardımcın olsun Nihat abi iyi sabretmişsin. Bu arada nereden almayı denedin acaba ? eskiden hiç bu kadar uğraştırmadan veriyorlardı iyice karıştırmışlar artık Sad

Bağdat caddesi istanbul anadalu yakası tarım il müdürlüğü.
Bul
Bu sabah belgeyi almaya gittim ve büyük bir sürprizle karşılaştım.

2 yıl geçerli olan amatör balıkçılık belgesinin yerine 5 yıl geçerli amatör balıkçı belgesi verdiler.

Dün sarı kağıt mı alayım derken bugün yine beş yıl geçerli belge elimde. eh buda sıkıntının mükafatı olsa gerek.

Sarı= Ticari amaçlı avcılık yapan balıkçıların alması gereken bir kağıtmış.
Bul
Nihat abi bak burası devlet dairesi Smile ve ben sürekli bunlarla muhatabım; vergi diresi, sgk sı, işkur u, ticaret sicil i vs.vs. ve bu arkadaşların bu karmaşık sitemi sayesine ekmek yiyorum bırak öyle kalsın yoksa nereden ekmek yiyecez BoboSiyirdim.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Nihat abi bak burası devlet dairesi Smile ve ben sürekli bunlarla muhatabım; vergi diresi, sgk sı, işkur u, ticaret sicil i vs.vs. ve bu arkadaşların bu karmaşık sitemi sayesine ekmek yiyorum bırak öyle kalsın yoksa nereden ekmek yiyecez BoboSiyirdim.

Sende haklısın. Zaten mümkünse bir daha bulaşmamayı düşünüyorum.
Bul
benim kartında süresi dolmuş şarkışlaya gittiğimde yeniletim bari on dakikada işlem tamamSmile
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
bu belge kullanma mecburiyeti yok 5 sene yaptılar ama mecbur etmediler,marmara ereğlide 5 dakikada vermişlerdi şimdi durum nedir denemek bile istemiyorum çünkü ben o kadar sabırlı olamıyorum Siyirdim
benim teknenin belgeleri için tekirdağ limanla başım derde giriyordu son anda telefonda bir konuşma yaptım başkan gel yazayım belgeni dedi başta yazıp hemen verebilecegi belgeyi 20 gün sonra verdi ne yazıkki,
belgeyi aldıktan 1 hafta sonrada sahil güvenlik 30 sene üzerine beni yakaladı ama sadece muhabbet ettik herşey tamamdı Siyirdim
Bul
belge alin deniliyo sonrada vermemek icin herseyi yapiyorlar
Dalış Eğitmeni
Bul
Aslında belgeyi almada sorun yok. Sorun hayatta hiç birşey de başarılı olamamış neyi tuttuysa elinde kalmış ve nihayetinde torpil ve iteleme ile memur olmuş başarısız ve yetemeksiz insanlara yetki verilmesi ile alakalı.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İstanbulda balik gfbmet 2 2,193 08-01-2011, 10:57
Son Yorum: LeVrEkCi
  Çanakkale Balık Avı Buluşması Lapsetur 94 14,729 21-10-2009, 22:40
Son Yorum: araphüso26
  erdek yolcusunun balık avı gulunecek kazası aahmet 33 7,984 12-07-2008, 15:18
Son Yorum: lapsekilla
  Baryramda balık mudanya 7 2,505 13-10-2007, 21:36
Son Yorum: ozansel
  hadı nezaman duzenlıyoz balık avını yavuz 21 7,525 18-12-2006, 12:10