Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hadı nezaman duzenlıyoz balık avını
[attachment=1077]arkadaslar sahın burgaz dıye bır yer duydunuzmu hıc!!! Ben duydum lufer zamanı cok guzel lufer alıyolarmıs haberınız olsun ılkturumuz orası olabılır nedersınız...
Bul
Confusedvallahi arkadaşlar hadi murat dedikleri anda ben sivas a gitmeye bile razıyım vallahi
Bul
murat kardeş bir-iki hafta içinde kaleden tekneyle açılacağız.tadına bakalım bereketli olursa birgün misafirim olursun.istavrit,palamut,mercan ve tavuk balığı çıkıyormuş.(tavuk balığını bilmiyorum ama büyükmüş 2 kilo filan.)
Bul
kardeş mezgit e tavuk balığı diyorlar
derin sudan gelir ama cok lezizdir takımlara dikkat et
celik tel kullan yoksa zor alırsın onları
yeterki gel de gelirim valla
zaten hatay da da işlerim var
bahane olur iyi avlar sana
Bul
arkadaş resim neresi kıyıdan balıkçılık için süper bir yer.

rasgele
Bul
ya bu resim neresi böyle gidip yerleşelim oraya amatör balıkcılar derneği kuralım
kamp kuralım balık avlayalım
of of allahım ne güzellikler yaratmış 72
Bul
arkadaşlar şahinburgaz erdek ilçesine bağlı bir küçük kasaba .eğer o şahinburgaz bu şahinburgaz ise.Resimde orası gibi gözüküyor.Kapıdağ yarımadasının tam arkasında ortada bir yer.Bandırmadan 1 saat kadar uzaklıkta.ayrıca görmeyenler gezmeyenler için tavsiyem bandırmadan kapıdağ yarımadasına doğru girip yaklaşık 2 saat kadar yarımadanın etrafını dolaşıp erdekten çıkın.bu yolda hiç durmadan sürecek süredir.Yol boyunca 6-7 köy üzerinden geçiyorsunuz.yarımadada toplam köy sayısı 10-12 civarı .ama oraya girdikten sonra her tarafta duraklayıp manzara seyretmek,marmara adasını izlemek,eğer şansınız varsa yunusları görmek,balıkçı köylerindeki ufak tersaneleri görmek,yol üzerindeki ağaçlardan taze taze incir yemek vs vs.Cennet gibi bir yer.ben buraları 95 yılında bandırmada öğrenci iken keşfettim.Balık tutma konusunda bir şey söyleyemeyeceğim.çünkü oraya gittiğiniz zaman o doğanın büyüsüne kapılıp her şeyi unutuyorsunuz.
Bul
arkadaslar burası bandırmaya baglı şahin burgaz dıye bır balıkcı koyu anlattıklarına gore cok super balık cıkıyormus ozellıkle lufer ve palamut ben 15 gune kadar gıtmeyı dusunuyorum gelmek ısteyen olursa beklıyorum ve köyün adresı www.sahinburgaz.com adresınden bakabılırsınız herkese bol sans
Bul
:0521Confusedivasın yollarına giderim ırmağına tutarım balıkları dönerim ankaraya bi gidebilsem neler yapacamda gidemiyom işte 95
Bul
şimdi uydudan bende buldu yeri harkulade biryere benziyor
istanbul deniz otobüsü ve arabayla bu iş tamam
ben yanıma 3 kişi daha alabilirim araba müsait istediğiniz zaman gelirim
yeri biliyorum bende
yaz tatilimin bir kısmını erdek narlı köyünde geciriyordum eskiden
hadi gidelim ne duruyoruz94
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İstanbulda balik gfbmet 2 2,116 08-01-2011, 10:57
Son Yorum: LeVrEkCi