Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balık Avlama Belgesi Alma Mücadelesi
Bu sabah bütün belgeleri hazırldım.
1 Resim
1 Nüfus Cüzdan Fotokopisi

Saat 8,20 Tarım il müdürlüğünün önündeyim.

8,30 da açılıyor. 8,35 olsunda gireyim dedim malum memurların yerleşmesi zor oluyor. 8:35 odacı hop dur öyle giremezsin dedi.

Önce yan binaya gideceksin (50 Mt) ordan form alacaksın. formu dolduracaksın. Vezneye parayı ödeyeceksin.

Tamam dedim geçtim yan binaya. Memur daha gelmedi bekleyin dediler. 20 dk bekledim memur anca geldi. (Fotokopi memuru) Formu aldık. doldurduk vezneye verecem hop önce kayda git. Tamam kayıt nerde şurda. Gidip kayıt ettirdim. Geldim 15 TL başvuru parası ödedim. Tekrar yan binaya git dediler.

Aynı yere gittim. Git havale al dediler Sad havale nedir. Ben bir havale bilirim oda parayla yapılır. Yok müdür imzalasın dediler.

Gittim müdürün odasına seketer şu anda meşgul bekleyin dedi. 10 dk telefonla konuştu müdür bey bekledim. Havaleyi verdi (havale denilen şey ödeme makbuzunun üzerine atılan kırmızı bir ok işareti Sad Tam belge için odaya girecem odacı yine hop önce kayda ver dedi. Arkadaş kayıt ettirdim ben bunu dedim. Olmaz dedi o yan binanın kaydı şimdi burada yine kayıt ettireceksin dedi.

Girdim bir odaya ... bey kim kimsede ses yok. ... bey kim ses yok. ... bey burdamı dedim biraz yüksek sesle gel burdayım ne bağırıyorsun dedi abi. Big Grin

Verdim formu abi baktı bu senmisin dedi Big Grin birşey demedim sadece Big Grin . Sonra küçük deftere adımı yazdı bunu ... numaraya götür dedi. (Defterle birlikte)

Defteri ilgili kişye uzattım, evrakları resmi verdim. Defteri Önüme atar gibi bunu aldığın yere götür,1 saat sonrada gel dedi. Bu arada saat 09,56 idi.

Neyse napalım bulaştık birkere zaten işe geçte kaldık bekleyelim dedim. tam 1 saat sonra odanın önündeydim. Adam beni görünce kardeşim sana 1 saat sonra gel dedim niye bekliyorsun dedi. Peki abi bu arada ne yapmıştı.

İnternette Fanatik gazetesini okumuş hatmetmişti.

.. beyefendi ben yarın gelip alayım sorun olurmu dedim. Evet daha iyi olur dedi.

.. beyin tek işi bu belgeyi vermek. Ve sanmayın ki kuyruk var adam işten boğulmuş. Ben 10,20 ye kadar ordaydım bir amca ve ben vardık başka kimse yoktu.

Şimdi size sorarım. bu belge mecbur değilken bu eziyet var. Ya mecbur olsaydı.O kadar eziyet varki vatandaşın sabrını zorluyorlar. Üstelik her 2 yılda bir bunu çekmek zorundasın.

Ha belgeyi aldımmı Big Grin hayır yarın sabah inşallah.
Bul
niht zorluklara karşı almışsın belgeni hayırlı avlarda kullanasın Affetnedersin burası TÜRKİYE böyle gelmiş böyle gidiyorHadiordan özelleştirmeye gidildimi isyan ediyorlar birkişinin yaptığı işi üç beş kişi yapıyor oda zoraki.Hadiordan
Bul
bucalıfikret yazdı:niht zorluklara karşı almışsın belgeni hayırlı avlarda kullanasın Affetnedersin burası TÜRKİYE böyle gelmiş böyle gidiyorHadiordan özelleştirmeye gidildimi isyan ediyorlar birkişinin yaptığı işi üç beş kişi yapıyor oda zoraki.Hadiordan

Abicim işi yapsa gene eyvallah diyeceğiz. ama dam fanatik okuyor ya, gözümün için bakarakta sana 1 saat sonra gel demedimmi diyor. Adamın zamandan haberi yok.

Biz böyle çalışsak anında şutlarlar.
Bul
nihatkr yazdı:Abicim işi yapsa gene eyvallah diyeceğiz. ama dam fanatik okuyor ya, gözümün için bakarakta sana 1 saat sonra gel demedimmi diyor. Adamın zamandan haberi yok.

Biz böyle çalışsak anında şutlarlar.
haklısın aslında memuruna şikayet etmek lazım .
Bul
bucalıfikret yazdı:haklısın aslında memuruna şikayet etmek lazım .

Smile he he yapma abicim ya.

Bozacı şırazı olayı. Kimi kime şikayet edeceksin. Şikayet etsen üste sopa atar bunlar.
Bul
Allah kolaylık versin abi,, ben daha almadım o belgeyi ama senin başına gelenleri yaşamış olsam ağzımıda bozarım gözümüde karartırım, elimden geliyorsa devreye sokabileceğim herkesi sokar o yumuşağın oturma organını tere boğardım..fazla serine alışmış ....lerRolleyes
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:Allah kolaylık versin abi,, ben daha almadım o belgeyi ama senin başına gelenleri yaşamış olsam ağzımıda bozarım gözümüde karartırım, elimden geliyorsa devreye sokabileceğim herkesi sokar o yumuşağın oturma organını tere boğardım..fazla serine alışmış ....lerRolleyes

Siyirdim allah iyiliğini versin.

ama köprüyü geçene kadar sabredeceksin.
Bul
Sanki kırk dönüm çayır tapusu veriyorlarHadiordan
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Birde mecbur tutulursa vay halimizeSiyirdim
Bornova - izmir
Bul
Öncelikle sabrınızdan dolayı tebrik ederim. Bürokrasiyi uygulayan kurumlardan ziyade kişilerin kendisidir. Eeee oda torpille bir yerlere gelmenin meyvası. Henüz belgeye sahip bile olamamışsın, inşallah yarın eline geçecektir. Bak o zaman belgeye nasıl sahip çıkacan. aman kaybolmasın, aman ıslanmasın. Bunlar tabiki ağlanacak halimize gülecek espriler. Geçmiş olsun, şimdiden belgeniz hayırlı olsun. güzel günlerde kullanmanız dileğiyle, rastgele.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İstanbulda balik gfbmet 2 2,116 08-01-2011, 10:57
Son Yorum: LeVrEkCi
  Çanakkale Balık Avı Buluşması Lapsetur 94 13,759 21-10-2009, 22:40
Son Yorum: araphüso26
  erdek yolcusunun balık avı gulunecek kazası aahmet 33 7,626 12-07-2008, 15:18
Son Yorum: lapsekilla
  Baryramda balık mudanya 7 2,394 13-10-2007, 21:36
Son Yorum: ozansel
  hadı nezaman duzenlıyoz balık avını yavuz 21 7,262 18-12-2006, 12:10