Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yine sirti,yine melanur
Lakerda yazdı:Bereketli olsun kaptan,resmini koyduğun sahte ilginç gerçekten kamburu çıkmış gibi.Aksiyonu da ilginç olmalı..
Fotoraftaki hanos ilk bakışta trakonyayı andırıyor.
4 üncü pozu yakalamak için kaç minik melanuru azat ettin..Smile
tesekkurler Mehmet abi....
yanlis hatirlamiyorsam 3 veya 4 melanur azatladik..
evet sahtenin ilginc bir kamburlugu var..once suda yanimizda biraz yuzdurduk,,suda yuzusu cok guzel....
bu arada kursunsuz saldik,konuda yazmayi unuttum
hanos fotoda oyle cikmis...temiz hanostu..herhalde tekneyi gorunce,sirtindaki yuzgecleri kabarttiSiyirdim
sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
ufuktan26 yazdı:Faruk bu işe iyice alıştın valla.Tebrik ederim. Alkis O yeni rapala ilginç, fazla eğik gibi ama işini iyi yapıyor demekki.Bu gidişle "balıksız av konusu" boş kalacak yaw
Bereketli olsun.Rastgele Seerf
tesekkurler Hocam....hakikaten ilginc bir rapala,fakat guzel is yapti
o konuyu bos birakmayiz..
nasilsa bir gun yine oradayiz..
sizlerede bol balikli avlar dilerim
Bahadır Sarıca yazdı:Hayırdır Faruk abi, başlığa bakılırsa "yine sırtı yine melanur" sanırım melanurlardan sıkıldın
Ayhan'la güzel balıkçılık olmuş gene, maşallah boylar gayet güzel ve doyurucu.
Yemliğe gerek bile kalmamış. Bu balık tüketimiyle safi omega3 olacaksın, dikkat etWink (Balıkları genelde dağıttığını biliyorumWink )
Afiyet olsun. Keyifli avlarınızın devamı dileklerimle, rastgele...AlkisSeerf

Bahadır Sarıca yazdı:Hocam durun ya, ben varımSiyirdimHappy
tesekkurler Bahadir..
konuya basligi koyarken,bende oyle anlasilacagini dusundum....aynen oyle anlasiliyor..yapma yaw,hazir melanur arkadaslari bulduk,hic canim.......mi(o kelimeyi yazamiyorum abi,anla iste benim klavye i harfi koyuyor)Siyirdim
eve geldigimde,(baliklarin yarisini aldim)balik yemek istermisiniz dedim...azar yedim....laf aramizda..
bak abicim beni o konudan(balikisz av raporlari_) disari atma,ikimiz o konunun temel taslariyiz....
rusan yazdı:Her zaman ki gibi süper av olmuş Faruk abi , herşey harika afiyet olsun
tesekkurler Rusan..
sizlerede bol balikli avlar dilerim...
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Alıntı:
Orjinal Gönderi : Bahadır Sarıca [Resim: viewpost.gif]
Hocam durun ya, ben varımSiyirdimHappy

Tamam Bahadır siz kurucu üyeydiniz zaten yaw Siyirdim
Yeni sezona başlayalımda ben de gelirim yanınıza
Siyirdim
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Bahadir..
konuya basligi koyarken,bende oyle anlasilacagini dusundum....aynen oyle anlasiliyor..yapma yaw,hazir melanur arkadaslari bulduk,hic canim.......mi(o kelimeyi yazamiyorum abi,anla iste benim klavye i harfi koyuyor)Siyirdim
eve geldigimde,(baliklarin yarisini aldim)balik yemek istermisiniz dedim...azar yedim....laf aramizda..
bak abicim beni o konudan(balikisz av raporlari_) disari atma,ikimiz o konunun temel taslariyiz....

Alemsin abicim yaaaSiyirdimHappyHehe

Vallaha doğru diyorsun. Biz istemiştik değil mi?
HEy gidi günler, zaman nasıl da akıp geçiyorSad
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
ufuktan26 yazdı:Alıntı:
Orjinal Gönderi : Bahadır Sarıca [Resim: viewpost.gif]
Hocam durun ya, ben varımHappy

Tamam Bahadır siz kurucu üyeydiniz zaten yaw Siyirdim
Yeni sezona başlayalımda ben de gelirim yanınıza
Siyirdim

Bekleriz Hocam, bizim acelemiz yokWink Ama biz pek unutmayız sözleriSmile
Ama senin hala Faruk abiye bir sözün mü vardı geçen sezondanWink
Adam senin için dalmışmıydı neBobo
Sen de mi hatırlamaya başladın Faruk abi WinkHappy
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Bekleriz Hocam, bizim acelemiz yokWink Ama biz pek unutmayız sözleriSmile
Ama senin hala Faruk abiye bir sözün mü vardı geçen sezondanWink
Adam senin için dalmışmıydı neBobo
Sen de mi hatırlamaya başladın Faruk abi WinkHappy
unuturmuyum hic ,sadece bir kenarda deve gibi bekliyorum...zamani geldiginde isitip sicak-sicak Hocam`in onune servis edilecektirSiyirdim
Bul
buradan bir duzeltme yapiyorum..
Cahit abimin Twister ve Jigleri...konusunda ki sahteleri ben bu gunku Ayhan`in sahtesine benzetmissim..simdi tekrar baktigimda ,alakasi yok..onlar baska bu baska...sadece benziyorlar
Bul
Balıkılığın şekli iyice değişti sende Farukcum.Sırtıyı benimsedin artık.Daha kolay galiba.Balıklarıda güzel.Hele o melenurların görüntüsü harika.Tadlarıda öyledir muhakkak.Afiyetle.SeerfEllerinize sağlık.AlkisSeerf
Bul
yycolak yazdı:Balıkılığın şekli iyice değişti sende Farukcum.Sırtıyı benimsedin artık.Daha kolay galiba.Balıklarıda güzel.Hele o melenurların görüntüsü harika.Tadlarıda öyledir muhakkak.Afiyetle.SeerfEllerinize sağlık.AlkisSeerf
tesekkurler Yalcin..
mayis ayinda oncelikle burada paragat avi amatorlere yasak..balikciliktan paragati mayista disari at
gelelim gece oltaciligina,gec saatlere kadar kaldigimizda,yarinki gun dukkanda cok yorgun oluyorsun..
sirtiye gelince,ayni gun olup bitiyor..hatta bu yil sagolsun Ercan abinin de katkisiyla,melanurari bulduk...sirtide tutmasi cok zevkli bir balik,hic istavrit tutmaya benzemiyor...lezzetine gelince,tabii bir luferi bir cipuray tutmuyor..fakat,lezzetli denecek bir balik..tavasi guzel oluyor..
sizlerede trofe cipurali avlar dilerim
Bul
yine malı götürmüşsün hiç boş yok alim allah afiyet olsun..o rapalanın markası albatros olsun nedenmi senin gibi kanburu çıkmışta ondanSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yine hüsran yine hüsran:( YaKaMoZ 15 2,362 23-04-2014, 15:31
Son Yorum: Albatros-gr
  Yine hüsran YaKaMoZ 38 3,415 04-04-2014, 20:47
Son Yorum: YaKaMoZ
  maydanozda sırtı-5- yycolak 83 15,121 25-02-2013, 12:26
Son Yorum: MeRcAnCevat
  Sert Lodoslardan sonra sırtı avında gelen palamutlar. 13 Aralık 2012 Torik Orhanbaba 40 5,348 20-12-2012, 11:39
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  22.10.2012 Tahsin-Bahadır,sırtı tahsinmersin 23 3,118 28-10-2012, 11:11
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Maydanoz'da Sırtı ile Turna ALTAYLI 37 5,668 16-05-2012, 08:45
Son Yorum: yycolak
  Maydanozda sırtı -2- yycolak 103 10,996 22-12-2011, 18:39
  Maydanozda sırtı... yycolak 145 13,360 28-09-2011, 23:42
  2 saatte 4 kilo çupra yine bucalı bucalı 99 13,953 21-09-2011, 13:16
Son Yorum: tatar35
  emekliler yine balıkta yalova tatar 31 4,752 09-09-2011, 09:41