Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
125 Balik...
ALTAYLI yazdı:AlkisAlkisAlkisİşte budur ben dün ne demiştim? Aynen öyle bu kadar zamanda bu kadar güzel çalışma afiyetle ve bereketle. Şimdi onları süslü süslü boğma zamanıdır.SeerfSeerfSeerf
tesekkurler Ercan abi..
dogru senin dedigin cikti..
ben cok foto az balik ta olabiliri dedim..fakat iyiki oyle olmadi
seninde tez zamanda sihatine kavusup denizle bulusman dilegim ile
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
faruk abi öyle güzel rapor hazırlamışsınki balık tutmayı ne kadar özlediğin belli olmuş,
payıma düşen balık için teşekkür ederim inan o balık beni mutlu etti teşekkür ederim,inşallah bende ilk oltamı levreğe bırakırken senin için bırakacağım bakalım ya kısmet.
bu arada av bereketli geçmiş güzel gün olmuş,afiyet olsun rastgele.
Bul
LeVrEkCi yazdı:faruk abi öyle güzel rapor hazırlamışsınki balık tutmayı ne kadar özlediğin belli olmuş,
payıma düşen balık için teşekkür ederim inan o balık beni mutlu etti teşekkür ederim,inşallah bende ilk oltamı levreğe bırakırken senin için bırakacağım bakalım ya kısmet.
bu arada av bereketli geçmiş güzel gün olmuş,afiyet olsun rastgele.
tesekkur ederim Nihat..cok sagol
seninde (ne kadar zor oldugunu biliyorum,cunku yasadim)gunluk hayatina tez zamanda donmeni dilerim..
su an sana bir balikciligin iyi gelecegine inaniyorum..
rapora gelince ,dedigin gibi balikciligi cok ozlemistim..raporunu da zevkle yazdim..
insallah ilk oltanda buyuk bir levrek rastgelir
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Ahmet abi..guzel bir gun gecirdik...
sizlerede rastgele

tesekkurler Huseyin..abi aksam bunlar ozel siparisti..yoklama konusuna bakabilirsin..aksam siteye neden girip siparis vermedinde de simdi fitrat cikariyorsun..hem guzel oku bak parantez icinde ne yaziyor
biliyordum senin saglama yapacagini onun icin iki defa topladimSiyirdim
sizin av nasil gecti..
bizim avı sormuşsun yarın uzun ekleyince görürsün merak et azıcıkSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
tebrikler Faruk abi, yine denizin cömertliğinden fazlasıyla yararlanmışsınızAlkisSeerf
senin bu fotoları gördükçe deniz balıkçılığına meylim artıyor ancak normaline zaman bulamazken bunu nasıl becereceğim diye kara kara düşünüyorumSiyirdimsonraki seferinde daha da keyifli bir av geçirmen dileğiyle..
Bul
Maşallah maşallah,
Özlemi giderdiğiniz her halinizden belli. Balığı kırmışsınız. 125 parçaHi
Ben de yağmur vardı deyince, avı olumsuz mu etkiledi demiştim. Ama av artmışSmile
Ya Faruk abicim biz Çeşme'de pembeleri arıyoruz, meğer sizin taraftaymışlar.
Sevgili meslektaşımın da maşallahı varmış .Hakan hocam ise her zamanki gibi, alıştık artık.
Tüm Greece Team'i can-ı gönülden kutlarım.
Afiyet olsun, rastgele...AlkisAlkisAlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
araphüso26 yazdı:bizim avı sormuşsun yarın uzun ekleyince görürsün merak et azıcıkSiyirdim
abicim nasil-nasil iskence yapacaksin yani..insan bir thio verir..yoklama konusuna bir foto koyar....bir seyler yazar..
cok tuttuk-az tuttuk..
realdeath yazdı:tebrikler Faruk abi, yine denizin cömertliğinden fazlasıyla yararlanmışsınızAlkisSeerf
senin bu fotoları gördükçe deniz balıkçılığına meylim artıyor ancak normaline zaman bulamazken bunu nasıl becereceğim diye kara kara düşünüyorumSiyirdimsonraki seferinde daha da keyifli bir av geçirmen dileğiyle..
tesekkurler Omer..
deniz veya tatlisu..hic onemli degil..balikta olupta stres attiginda,nerede avlandigin onemli degil..
cok sagol,sizlerede rastgele
Bul
faruk abim kocaman bir tiyo sana hamsileri zevkle yedik..uzuna sorduğun balığın yakından fotosu var.. başkada bir şey yok nası tiyoSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
kasap100 yazdı:Maşallah maşallah,
Özlemi giderdiğiniz her halinizden belli. Balığı kırmışsınız. 125 parçaHi
Ben de yağmur vardı deyince, avı olumsuz mu etkiledi demiştim. Ama av artmışSmile
Ya Faruk abicim biz Çeşme'de pembeleri arıyoruz, meğer sizin taraftaymışlar.
Sevgili meslektaşımın da maşallahı varmış .Hakan hocam ise her zamanki gibi, alıştık artık.
Tüm Greece Team'i can-ı gönülden kutlarım.
Afiyet olsun, rastgele...AlkisAlkisAlkisSeerf
tesekkurler Bahadir ..cok sagol
pembeler fazla degildi..fakat boylarida fena degildi hani..
sadece o ufak baliklar olmasaydi,daha cok pembe ve ligda tutacagimiz kesindi..
buna bereket,ac gozlu olmayalim..cok-cok guzle bir av oldu..
sizlerinde avi cok guzel gecmis..
raporunu gordumAlkis
sizlerede rastgele
Bul
araphüso26 yazdı:faruk abim kocaman bir tiyo sana hamsileri zevkle yedik..uzuna sorduğun balığın yakından fotosu var.. başkada bir şey yok nası tiyoSiyirdim
hamsiler icin afiyet olsun..
mavi yazilardan bir sey anladiysam Huseyin olayim..
beni zeka testi mi yapiyorsun..
acik konussana yawSiyirdim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ramazan Balık Peşinde; Kızıldeniz Macerası... haseremarket 20 1,727 20-11-2016, 23:37
Son Yorum: haseremarket
  30/09/2016 - 01/10/2016 Akşam Balık Avı uerol67 17 980 05-10-2016, 09:11
Son Yorum: uerol67
  Ramazan Balık peşinde; Yalıköy çilingöz seyahati... haseremarket 16 1,275 03-10-2016, 19:42
Son Yorum: haseremarket
  Tayland' da balik macerasi haseremarket 21 2,171 25-09-2016, 21:19
Son Yorum: yycolak
  Marmara Ereğli - >Yeniçiftlik civarı balık durumunu bilen? mamuli 16 2,916 27-04-2015, 07:26
Son Yorum: mamuli
  istanbul civarı balık durumunu bilen? demdem 4 958 14-04-2015, 08:14
Son Yorum: Avcı Altan
  Albatros-gr gaz tam balik az :) Albatros-gr 19 2,859 21-08-2014, 15:18
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr Martilari besle balik tut Albatros-gr 20 2,549 23-01-2014, 21:52
  seferihisarda nerede bol balık tutulur? merso7525 0 1,081 30-10-2013, 22:22
Son Yorum: merso7525
  Albatros-gr az kanca,temiz balik Albatros-gr 22 4,839 06-08-2013, 22:10

Hızlı Menü: