Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Ahmet kardeş çok keyifli avlarınıza bir yenisini eklemişsiniz sizi bolca tebrik ediyorum. Şu sırtı çekmeleriniz beni çok şaşırtıyor sarkıtmada böylesi balığı aldığınız mera ve meralar çevresi sırtıya mutlaka cevap vermeli diye düşünüyorum. Faruk olsun siz olun henüz ciddi bir şeyle karşılaşmamanız gerçekten şaşırtıcı bence başka taktikler denemelisiniz. Örneğin bırakılan mesafelerde değişiklik, fırdöndü mesafesi, ağırlıklar, çekim hızınız, dalga üstü çekim vs vs ne olur bir değişiklik yapın balığı bulmamanız mümkün değil. Tabiiki önce sabır öneriyor ve bekliyorum
Yorumları: 5,167
Konuları: 120
ALTAYLI yazdı:Ahmet kardeş çok keyifli avlarınıza bir yenisini eklemişsiniz sizi bolca tebrik ediyorum. Şu sırtı çekmeleriniz beni çok şaşırtıyor sarkıtmada böylesi balığı aldığınız mera ve meralar çevresi sırtıya mutlaka cevap vermeli diye düşünüyorum. Faruk olsun siz olun henüz ciddi bir şeyle karşılaşmamanız gerçekten şaşırtıcı bence başka taktikler denemelisiniz. Örneğin bırakılan mesafelerde değişiklik, fırdöndü mesafesi, ağırlıklar, çekim hızınız, dalga üstü çekim vs vs ne olur bir değişiklik yapın balığı bulmamanız mümkün değil. Tabiiki önce sabır öneriyor ve bekliyorum Teşekkürler Ercan kaptan , sirti denemelerini daha cok yaz aylarında yapıyoruz, şimdi kış aylarında oltacılık yapacağımız meraya giderken sirtiyi öylesine ya kısmet icin salıyoruz, Rastgele
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Ahmet x 2 `ye 2010 yilinda bol balikli avlar dilerim... 
ilk tavaligi guzel almissiniz..afiyet olsun.. 
O gun hava degismesydi guzel balikcilik olacakti,fakat kismet bu kadarmis..saglik olsun..bir dahakine ,daha da bollarina ..
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC] [SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret [/SIZE]
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
hayırlı uğurlu olsun daha büyük ve bollarına inşallah yine çok güzel av olmuş tavadaki halleride çok davetkar haraikasınız abi  greek team e selamlar
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
Ahmet abi tebrikler  .bundan sonraki avlarınızın daha bol balıklı geçmesi temennilerimle rast gelsin.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
mariner8 yazdı:Teşekkürler Ercan kaptan , sirti denemelerini daha cok yaz aylarında yapıyoruz, şimdi kış aylarında oltacılık yapacağımız meraya giderken sirtiyi öylesine ya kısmet icin salıyoruz, Rastgele  İşte şimdi sorun anlaşıldı. Eğer sırtı ile balık avlamak istiyorsan, tamamen o işe konsantre olucaz ve ona göre hazırlıklarımızı yapıcaz. Sonrası; kısmetse mutlaka av yaparsınız. Ama ben sarkıtmaya gidiyorum, giderken de sırtı çekeyim. Eğer böyle yaparsak, balık çok nadiren şansa gelecektir. Nasıl Mercan'a, Karagöz'e, Çüpura'ya uygun olta, UYGUN MALZEME, uygun zamana, uygun zemin arıyorsak sırtıda çekerek avlanmak istediğiniz balık için de aynı özeni göstereceğiz. Bakın o zaman nasıl balıklar çekeceksiniz
|