Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2010 seftesi
Ahmet kardeş çok keyifli avlarınıza bir yenisini eklemişsiniz sizi bolca tebrik ediyorum. Şu sırtı çekmeleriniz beni çok şaşırtıyor sarkıtmada böylesi balığı aldığınız mera ve meralar çevresi sırtıya mutlaka cevap vermeli diye düşünüyorum. Faruk olsun siz olun henüz ciddi bir şeyle karşılaşmamanız gerçekten şaşırtıcı bence başka taktikler denemelisiniz. Örneğin bırakılan mesafelerde değişiklik, fırdöndü mesafesi, ağırlıklar, çekim hızınız, dalga üstü çekim vs vs ne olur bir değişiklik yapın balığı bulmamanız mümkün değil. Tabiiki önce sabır öneriyor ve bekliyorum
Bul
cranium yazdı:Ahmet Abi sezonun ilk tebriği benden. Afiyet olsun balıkları da yemişsin. Tava da da bir başka görünüyorlar. Sezonun daha bol ve berekletli geçmesi dileklerimle...
Teşekkürler Serkan ,İnşallah hepimize Affet
Lakerda yazdı:Hayırlı olsun siftahı yaptınız devamı daha bereketli ve neşeli olsun..
Ahmet x 2 'ye tebrikler..
Teşekkürler Mehmet Kaptan ,Rastgele 76
bahriyeli yazdı:2010 yılının ilk avı bereketli olsun ahmet abi.
havanın bozması kötü olmuş kısmetteki balıklar alınmış tava süslenmiş afiyet olsun
daha nice bereketli avlar dileğiyle selamlar rastgele.AlkisGulumseSeerf
Teşekkürler İsmail , İnşallah hepimize bereketli avlar , rastgele 76
Bul
Tropheus yazdı:çok guzel cok maşallah allah daha bolarını versin ahmet abi elinize saglık.
Teşekkürler Sedat , rastgele 76
HAŞİM77 yazdı:2010 yılı bereketli olsun ahmet abi iskorpitede bayılırımAlkisSeerf
Teşekkürler Haşim , evet iskorpitin ayrı ve güzel bir tadı var , rastgele 76
murki yazdı:Ahmet abicim afiyet şeker olsun, Tebrikler 2010 da daha iri ve daha bollarına. İskorpitinde maşallahı varmış. Alkis
Teşekkürler Murat ,İnşallah hepimize Affet rastgele 76
Bul
orhanekmekci yazdı:Seftesi adaşlardan bereketi Allahtan.2010 yılına hızlı girdiniz maşallah,devamını dilerimAlkisAlkisyılın ilk balıklarıda gayet iyiymişler hele ahtapotGulumsebereketli afiyet olsunSeerf
Teşekkürler kaptanım ,İnşallah hepimiz 2010 yılında cok keyifli balıkcılıklar yaparızAffet Rastgele 76
eşref sürek yazdı:Ahmet reis güzel bir başlangıç olmuş
çeşitli balıkları yakalamanında zevkini yaşamışsınız
bereketli avlarınızın devamını dilerim
afiyet olsun rastgele
Teşekkürler Eşref reis ,sanada rastgele 76
deniz aşığı yazdı:ahmet kardeşim yılın ilk avında tavalıklar çıkmış Alkisileriki avlarda daha bereketlilerine afiyet olsun Seerf rastgele
Teşekkürler Cetin, sanada rastgele 76
Bul
ALTAYLI yazdı:Ahmet kardeş çok keyifli avlarınıza bir yenisini eklemişsiniz sizi bolca tebrik ediyorum. Şu sırtı çekmeleriniz beni çok şaşırtıyor sarkıtmada böylesi balığı aldığınız mera ve meralar çevresi sırtıya mutlaka cevap vermeli diye düşünüyorum. Faruk olsun siz olun henüz ciddi bir şeyle karşılaşmamanız gerçekten şaşırtıcı bence başka taktikler denemelisiniz. Örneğin bırakılan mesafelerde değişiklik, fırdöndü mesafesi, ağırlıklar, çekim hızınız, dalga üstü çekim vs vs ne olur bir değişiklik yapın balığı bulmamanız mümkün değil. Tabiiki önce sabır öneriyor ve bekliyorum
Teşekkürler Ercan kaptan , sirti denemelerini daha cok yaz aylarında yapıyoruz, şimdi kış aylarında oltacılık yapacağımız meraya giderken sirtiyi öylesine ya kısmet icin salıyoruz, Rastgele 76
Bul
Ahmet x 2 `ye 2010 yilinda bol balikli avlar dilerim...Alkis
ilk tavaligi guzel almissiniz..afiyet olsun..Seerf
O gun hava degismesydi guzel balikcilik olacakti,fakat kismet bu kadarmis..saglik olsun..bir dahakine ,daha da bollarina ..
rastgeleSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:Ahmet x 2 `ye 2010 yilinda bol balikli avlar dilerim...Alkis
ilk tavaligi guzel almissiniz..afiyet olsun..Seerf
O gun hava degismesydi guzel balikcilik olacakti,fakat kismet bu kadarmis..saglik olsun..bir dahakine ,daha da bollarina ..
rastgeleSeerf
Teşekkürler arkadaş , hepimize 2010 yılında bol balıklı avlar Affet sanada rastgele 76
Bul
hayırlı uğurlu olsun daha büyük ve bollarına inşallah yine çok güzel av olmuş tavadaki halleride çok davetkar haraikasınız abiAlkisgreek team e selamlar76
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Ahmet abi tebriklerAlkis.bundan sonraki avlarınızın daha bol balıklı geçmesi temennilerimle rast gelsin.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
mariner8 yazdı:Teşekkürler Ercan kaptan , sirti denemelerini daha cok yaz aylarında yapıyoruz, şimdi kış aylarında oltacılık yapacağımız meraya giderken sirtiyi öylesine ya kısmet icin salıyoruz, Rastgele 76
İşte şimdi sorun anlaşıldı. Eğer sırtı ile balık avlamak istiyorsan, tamamen o işe konsantre olucaz ve ona göre hazırlıklarımızı yapıcaz. Sonrası; kısmetse mutlaka av yaparsınız. Ama ben sarkıtmaya gidiyorum, giderken de sırtı çekeyim. Eğer böyle yaparsak, balık çok nadiren şansa gelecektir. Nasıl Mercan'a, Karagöz'e, Çüpura'ya uygun olta, UYGUN MALZEME, uygun zamana, uygun zemin arıyorsak sırtıda çekerek avlanmak istediğiniz balık için de aynı özeni göstereceğiz. Bakın o zaman nasıl balıklar çekeceksiniz
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  mariner8'den 2015 seftesi mariner8 25 4,384 30-01-2015, 20:29
Son Yorum: tahsinmersin
  sisler içinde kasna avım. 2010 muratcoskun 12 2,540 13-10-2012, 18:18
Son Yorum: muratcoskun
  Kuzey ege avımız. 2010 Yılının son levrekleri. bülenttok41 11 3,856 15-01-2011, 00:28
Son Yorum: orhanekmekci
  2011 seftesi mariner8 34 4,806 14-01-2011, 21:48
Son Yorum: mariner8
  8 Ocak 2010 Cumartesi Urla Özbek Salih Reis 27 4,859 14-01-2011, 00:39
Son Yorum: Albatros-gr
  20 Kasım 2010 Urla Salih Reis 25 4,806 05-12-2010, 02:14
Son Yorum: fish or die
  27/11/2010 sarıkanat,çinekop avı BALIK and OZAN 31 5,705 01-12-2010, 22:38
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  14/11/2010 Balıkçılığımız mariner8 25 4,222 24-11-2010, 21:32
Son Yorum: mariner8
  06/11/2010 çinekop avı BALIK and OZAN 26 4,829 20-11-2010, 01:31