Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
rüyamdaki levrek ama ne levrek
Nihat rüyada olsa aynı yaşamışın gibi anlattın. Balık kısmet derler büyük balık büyük kısmet.Dileğim o rüyanda gördüğün levrek kadar balık yakalaman kısmetin açık olsun.Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
yakalaman kısmetin açık olsun.

HAŞİM77 yazdı:Nihat rüyada olsa aynı yaşamışın gibi anlattın. Balık kısmet derler büyük balık büyük kısmet.Dileğim o rüyanda gördüğün levrek kadar balık yakalaman kısmetin açık olsun.Alkis
ERDEK TURAN KÖYDEN SELAMLAR
Bul
Amcaoğlu psikolojik olarak sen kendini hazırlamışsın, Ozan da hazır. Haftaya güzel bir rapor bekliyoruz. Yanlız gitmeden öncesi akşam üstünü güzel ört. Örtki ertesi gün balıkta üşümeyesin. Hayırlısıyla bekliyoruz. Umarım gönlüne göre bir trofe, hatta belkide birden fazlası gelecektir. Seerf
Bul
Nihat 'çım inşallah yakın zamanda yakalarsın "aradığın" balığı Affet

Aslında "gördüğün" yazacaktım : resmen düşünmeden yazdım ve değiştirmedim Hi Vardır bir hikmeti Affet

Sedat'çım cam rapalanı çok merak ettim.Fotosunu ekleyebilir misin Wink Bu sene levrek kovalayacaktım ama tuluma yapacağım yatırımı yeni bir cihaza yapmak zorunda kaldım . Şimdi de suyu girmeden avlanılacak yer bulamıyorum Snifsinf Arkadaşlar geçenlerde sahteyle 4,7 kg.lık aldılar Hi
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Tropheus yazdı:nihat abi cam felan açık kalmış olmasın abi.
ama emın ol abi o balık bana gelecek bu hafta cam sahtemde geldi of of.
valla sedat bu rüyenın gerçekleşme sebebi olacaksın bu gidişle hadi hayırlısı bakalım Seerf
Bul
arkadaşlar yazdıklarınızı okudum ve gazı aldım ben bu gazla en kısa zamanda bir levrek tutarım gibime geliyor Gulumsekışın av yapma imkanım olmaz diyordum ama bu ara kaşıntı tuttu bişeyler yapacagım yakın zamanda inşallah.
Bul
LeVrEkCi yazdı:arkadaşlar yazdıklarınızı okudum ve gazı aldım ben bu gazla en kısa zamanda bir levrek tutarım gibime geliyor Gulumsekışın av yapma imkanım olmaz diyordum ama bu ara kaşıntı tuttu bişeyler yapacagım yakın zamanda inşallah.
yap yap abi hatta levrekler olsun Siyirdim
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
paylaşım için teşekkürler doğrusunu büyük reis söylemiş
umarım rüyandakini kısa zamanda livara koyarsın rast gele nihat.AlkisAlkisAlkisSeerf
Bul
bucalıfikret yazdı:paylaşım için teşekkürler doğrusunu büyük reis söylemiş
umarım rüyandakini kısa zamanda livara koyarsın rast gele nihat.AlkisAlkisAlkisSeerf
usta her yerde aşırı ciddisin hayırdırMahcup
Bul
tüm raporlarda tarihler bu zamanları gösteriyor..silivriden tekirdağa kadar tüm raporlar aralık,ocak,şubat..hadi yapalım bi delilik...
Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  işte o yumurtalar ve levrek avım Kamil ILIPINAR 47 6,360 17-06-2009, 12:56
Son Yorum: fotokopici
  mehmet reisten 94 lük levrek ve eski avlar LeVrEkCi 29 4,967 18-06-2008, 01:16
Son Yorum: Ege
  EN KOLAY LEVREK NASI AVLANIR mudanya 8 2,851 30-11-2006, 22:54
Son Yorum: cahitusta
  Levrek "nihat sen cevap yazma konuya" ALİCO 2 1,709 06-10-2006, 16:24
Son Yorum: ALİCO
  Levrek Niyetine Arabalı Vapur Lapsetur 6 2,767 19-08-2006, 20:32
Son Yorum: TheVolki

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi