Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
3.5 lik levrekleri görünce kurtlandın dimi?neyse sıkma canını sabreden derviş muradına ermiş..... inşallah bu sene ii bi trofe yakalarsın....hadi utandır beni bekliom

resimleerde harika nihatım teşekkürler.. babanada selam ve saygı ile
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
araphüso26 yazdı:3.5 lik levrekleri görünce kurtlandın dimi?neyse sıkma canını sabreden derviş muradına ermiş..... inşallah bu sene ii bi trofe yakalarsın....hadi utandır beni bekliom
resimleerde harika nihatım teşekkürler.. babanada selam ve saygı ile
3,5 kg luk levrekler imrenilmeyecek gibi değil tabiiki ama bu resimler kesinlikle hasetten değil hüseyin bunlar benim için çok değerli resimler paylaşmak istedim.
bana gelince benim işim karışık bu sene ne zaman gidebileceğimi ben bile bilmiyorumen son gittigimde ertesi sabaha hazırlanırken amcamın beyin kanaması haberiyle o gece geri dönmüştüm kader kısmet Allah izin verirse gider tutarız inşallah.
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Nihat Mehmet amcayı kutlamassak ayıp olur, Mehmet amca harika avlar yaşamışsınız ellerinize sağlık, Arkadaşlarını ve seni tebrik eder yeni trofelerinizi bekliyoruz. (eğer hala balığa çıkıyorsanız)..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
nihat abi mehmet reisin ellerine sağlık...çok güzel avlar yapmış maşallah,reisin ellerinden öperim,sağlığı iyidir inşallah...paylaşım için teşekkürler..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Uzun_ahmet yazdı:Nihat Mehmet amcayı kutlamassak ayıp olur, Mehmet amca harika avlar yaşamışsınız ellerinize sağlık, Arkadaşlarını ve seni tebrik eder yeni trofelerinizi bekliyoruz. (eğer hala balığa çıkıyorsanız)..
ahmet abi babam eskisi kadar uzun süre denizde kalmasada balık tutmaya devam ediyor hemde maşallah güzel balıklar tutuyor fotoğraf makinesi sebebiyle resim çekemiyordu cep telefonu aldık şimdi güzel resimler çekecek deim ona her balığını resimle diye.babam adına yollarım kısmetse siteye artık.
zaten ben çıkamıyorum babamın resimleri yollıyacağım ne yapiimm
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
LeVrEkCi yazdı:ahmet abi babam eskisi kadar uzun süre denizde kalmasada balık tutmaya devam ediyor hemde maşallah güzel balıklar tutuyor fotoğraf makinesi sebebiyle resim çekemiyordu cep telefonu aldık şimdi güzel resimler çekecek deim ona her balığını resimle diye.babam adına yollarım kısmetse siteye artık.
zaten ben çıkamıyorum babamın resimleri yollıyacağım ne yapiimm 
Nihatım desene o zaman yeni trofelerin gelmesi an meselesi... Allah sağlık ve uzun ömürler versin balığa nasıl olsa çıkılır...
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Mehmet Reis ''levrekçibaba'' adını gerçekten haketmiş Nihat.Kendisini tekrar tebrik ederim. Seni de iyi mayalamış.17 nci fotodaki küçük senmisin ?