Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Meteor Orhan ile Aygroup buluşması..
aynı duyguları paylaşıyorum bu sıcaklığı ben çeşme org.yaşadımAlkisSeerf
Bul
bu buluşmanın çok güzel bir dostluğunda başlangıcı olacağından eminim.bizim sitede hangi memlekette olursa olsun insanlar birbirlerine biraz yaklaştımı mıknatıs gibi çekim içine giriyorlar,o çekim gücündende kurtulmak zor.bu dostluklar terkedilecek gibi değil.
sizleri böyle bir ortamda görmek inanın bizleride mutlu ediyor.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
eşref sürek yazdı:Ahmet abi harika bir buluşma olmuş sitemizdeki arkadaşlarımızın amatör balıkçı kardeşliğine güzel bir örneğini daha görmüş olduk allah muhabbetimizi bozmasın rastgele

Sağolasın Eşref..

Seninle de çok yakınız biliyorsun....Selamlar...
Bul
LeVrEkCi yazdı:valla kıskanmadım dersem yalan olur,
orhan benim asker arkadaşımdır kendisiyle 18 senedir görüşemiyorduk burada buluştuk ama daha yüzyüze görüşemedik,
inşallah her geçen gün artan dost sayısı ile ileride daha ne güzelliklere imza atacağız ahmet abi,
yeterki buradaki dostluğu görüp bunun değerini herkes bilsin ve buraya o amaçla herkes gelsin.
ben ve oktay bu tarz buluşmaları özellikle organizasyon birlikteliklerini gördükçe çok ama çok keyifleniyoruz tarifi mümkün değil bunun.
orhan sıra bende valla ben anlamam acilen bi çay içmemiz lazım GulumseSeerf

Sevgili Nihat...

Orhan askerden sonra kopup ,daha sonra tesadüfen bu forumda buluştuğunuzu anlattı....Çok ilginç tabii...
Bu dostluklar çok değerlidir ve tüm Arkadaşlarımız bunun değerini bilecek kadar birbirine saygılıdır..
Ben de bu buluşmaları her zaman destekliyor ve devamlı olmasını diliyorum.

Orhan burada ...Atla otobüse gel...Bir saatlik yol..Çayı burada beraber içelim...Arkadaşlarımı ayartma...HappyHappy
Bul
tahsinmersin yazdı:bu buluşmanın çok güzel bir dostluğunda başlangıcı olacağından eminim.bizim sitede hangi memlekette olursa olsun insanlar birbirlerine biraz yaklaştımı mıknatıs gibi çekim içine giriyorlar,o çekim gücündende kurtulmak zor.bu dostluklar terkedilecek gibi değil.
sizleri böyle bir ortamda görmek inanın bizleride mutlu ediyor.

Söylediklerine tüm kalbimle inanıyorum sevgili Tahsin..Teşekkürler...
Bul
Çok hoş bir buluşma daha gerçekleştirmişsiniz Alkis Ahmet Abi forumun bence en temel noktası "hoşgörü sahibi" ve "ortamına sahip çıkan" dostların olması.Ha , bir de 3 günlük dünyadan tad almak isteyen insanların buluşma noktası olması var.Bak şimdi sayacak daha çok şey var ama ben konuyu toparlayamam ve de gevezelik olmasın diye uzatmamayım SiyirdimBu görüntülerin devamını içten diliyorum , saygılar 76
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
thunderbolt yazdı:Çok hoş bir buluşma daha gerçekleştirmişsiniz Alkis Ahmet Abi forumun bence en temel noktası "hoşgörü sahibi" ve "ortamına sahip çıkan" dostların olması.Ha , bir de 3 günlük dünyadan tad almak isteyen insanların buluşma noktası olması var.Bak şimdi sayacak daha çok şey var ama ben konuyu toparlayamam ve de gevezelik olmasın diye uzatmamayım SiyirdimBu görüntülerin devamını içten diliyorum , saygılar 76

Ne güzel kısa ve öz tarif etmişin sevgili Nedim...

"hoşgörü sahibi" ve "ortamına sahip çıkan"

İnan başka söze gerek yok..Tebrikler...
Bul
Dostluğun herzaman daim olması dileğiyle...Alkis

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
Bul
Sizlere helal olsun sitemizin güzel bi yanı da budur işte dostluğu sanal da (bilgisayar da)bırakmıyoruz gerçeğe döküyoruz ikinizi de tebrik ederim dostluğunuz daim olsun saygılar.Alkis
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Muhabbetiniz daim olsun beyler..Seerf
cok guzel bir kare...AlkisAlkisAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  orhan afacandan selamlar ORHAN AFACAN 3 1,968 28-10-2014, 11:30
Son Yorum: LeVrEkCi
  Ben Torik Orhan baba ben de aranızdayım. Torik Orhanbaba 79 7,995 01-11-2012, 22:05
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  aygroup-levrekci tanışması LeVrEkCi 53 5,676 12-09-2009, 00:07
Son Yorum: aygroup
  Ottoman fishing-Uzun ahmet Buluşması Uzun_ahmet 15 2,954 04-10-2008, 11:19
Son Yorum: naxos 5

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi