Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
balığa gitmek niyetim yoktu
cranium yazdı:Fikret Abim tebrikler Alkis. Maaşallah ispariler de el gibi. Olay aynen bizde de öyleydi. Dün akşam Hakan Hoca da tam gün batarken çıkardı öyle ispari. Yem olarak da canlı mamun. Canlı Mamun tam sonbahar yemi. Diğer mevsimlerde de iş yapıyor ama bence bu mevsim de verimi çok yüksek. Afiyet olsun .
teşekkürler serkanım demekki dün aynı saatte ve ayrı meralarda av yapmışızAlkisgenelde yengec iş yapar dedik mamun ağır bastı rast gele.Alkis
Bul
tahsinim isparozlar kaba olmasa ben genelde sevmiyorum isparozu sende rapor yokmu rast gele.

fikretim 2 kefal 1 kaba lidaki yakaladım bunların raporumu olur.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinmersin yazdı:tahsinim isparozlar kaba olmasa ben genelde sevmiyorum isparozu sende rapor yokmu rast gele.

Tahsin o balıkların peşinden Çeşmeye kadar emek harcamışsın,balık yakalama düşüncesi bile yeter.AlkisAlkis
Bornova - izmir
Bul
arkadaşlar ben hayal'mi görüyorum şimdi lakerda mehmet abinin mesajını okudum bakıyorum mesajı yok.Baby

Aşağıda Fikret pardon doğru gördün..Gulumse
(Lakerda)
Bul
bucalıfikret yazdı:misina: barış 0.25 ben 0.28 örgü
kurşun: 20 gr gezer
iğne: 2.0
takım: gezer kurşun ve iğne fırdöndü yok
yem :canlı mamun çok güzel iş yapıyor

.
Fırdöndüsüz neyse de o balıkları iğnesiz nasıl avladınız helal olsun size..Hi
(Araya virgül koymayı unutursan böyle olur işte..Siyirdim)

Bereketli olsun Fikret bayram hediyesini almışsın..Alkis
Güzel avcılık olmuş tebrik ederim..
Bul
orhanekmekci yazdı:Tahsin o balıkların peşinden Çeşmeye kadar emek harcamışsın,balık yakalama düşüncesi bile yeter.AlkisAlkis

Orhan abi sorma: levrek için gittik.bir gün evvel arkadaşlar oradan çok güzel levrekler almışlardı bizde ekip kurup yollara düştük.levrekte boş gelme riskin fazladır.2 kefalide sabah gün çakarken aldım.parmak kadar patlakgöz mercanlar yemi kefale birakmıyorlardı, kum gibi mercan kaynıyordu. yoksa bayağı kefal alabilirdim.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinmersin yazdı:tahsinim isparozlar kaba olmasa ben genelde sevmiyorum isparozu sende rapor yokmu rast gele.

tahsin balıksız rapor oluyorda üç balığını raporu olmaz.Bir balık dahi olsa rapor gönderelim ki emeğimizi herkezle paylaşalım.rast gele.AlkisAlkis
Bul
bucalıfikret yazdı:arkadaşlar ben hayal'mi görüyorum şimdi lakerda mehmet abinin mesajını okudum bakıyorum mesajı yok.Baby

Aşağıda Fikret pardon doğru gördün..Gulumse
(Lakerda)

Nasıl oldu bu iş,bende anlayamadımSiyirdimHappy
Bornova - izmir
Bul
Lakerda yazdı:Fırdöndüsüz neyse de o balıkları iğnesiz nasıl avladınız helal olsun size..Hi
(Araya virgül koymayı unutursan böyle olur işte..Siyirdim)

Bereketli olsun Fikret bayram hediyesini almışsın..Alkis
Güzel avcılık olmuş tebrik ederim..
mehmet abi teşekkür ederim düzelttim
bayram hediyesini aldık almasına uykusuz kaldıkSiyirdim
Bul
bucalıfikret yazdı:tahsin balıksız rapor oluyorda üç balığını raporu olmaz.Bir balık dahi olsa rapor gönderelim ki emeğimizi herkezle paylaşalım.rast gele.AlkisAlkis

aslında ben kararsız kaldım,tamam o zaman resimleri yükliyeyim.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  30 Kasım 2009 Uzunada (Dahada Sisli Havada Balığa Çıkmam) Salih Reis 32 6,203 10-12-2009, 15:00
Son Yorum: kayit
  En sonunda balığa gidebildim mariner8 30 4,632 26-07-2009, 01:04
Son Yorum: mariner8
  hafta sonu hafta içi balığa çıkacak arkadaşlar erdekli yücel 3 1,464 06-09-2008, 21:13
Son Yorum: yalova tatar
  hasta olarak balığa çıkan meteor raporu meteor 9 1,846 06-11-2007, 00:40
Son Yorum: Can ARSLAN
  ankara da balığa gidebileceğim güzel yerler??? dgcn 7 1,523 08-10-2007, 23:29
Son Yorum: BalıkcıSerdar
  hadi yağrın balığa darıcalı 12 3,012 09-06-2007, 22:03
Son Yorum: ekmekçi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi