Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
balığa gitmek niyetim yoktu
selam arkadaşlar malum bayram alışverişi kemeraltı kalabalık bacanağımın dükkanındayım yardım ediyorum dün akşam bucalı barış geldi yanıma benim takımlar hazır gidelimmi malum benim takımlar evde bende yedek var ben veririm yeterki gelecek ol dedi balık avı dedinmi dayanamam arabam evde otobüsle gidelim dedik balık halinden canlı mamun aldık saat 21.00 da dükkanı kapatım yakın yer olarak sahil evlerine gitmeyi kararlaştırdık
bu arada yalçına haber vermezsek ayıp olur hemen aradık fakat kendisi de yolculuk için hazırlık yapıyormuş başka birgün için sizlere rast gele bizde kendisine hayırlı yolculuklar diledik 21.45 av yerindeyiz takımları yemleyip attık ağzına gitsin boğazına deyip başladık beklemeye amacımız her zamanki gibi çupra avı fakat ufaklıklar yemleri götürüyorlarHadiordansaat 02.00 oldu balık yokBaby 03.00 ten sonra başladı vuruşlar ilk balıklarımız kaba lidaki arkasından kaba isparoz lar gelmeye başladıkAlkis bir iki sert vuruşlar aldı tasmalayamadık kaçtıSnifsinf yemlerimiz bitene kadar avımıza devam saat 05.30 da yemler bitti bizde avımızı bitirmiş olduk daha büyükleri sizlere nasip olsun dileklerimleAlkisrast gele

misina: barış 0.25 ben 0.28 örgü
kurşun: 20 gr gezer
iğne: 2.0
takım: gezer kurşun ve iğne. fırdöndü yok
yem :canlı mamun çok güzel iş yapıyor

resimler eve gelince çekilmiştir .

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Fikret,boyle programsiz,ani gidilen balikciliklar cok iyi olur..hic yoktan bir bakmissin baliktasin..
cok guzel olmus...bu arada yem olarak,mamun benim favori yemimdir....
tavalik fazlasi ile cikmis,cipura birdahakine insallah
rastgele
Bul
Tebrikler Fikret Bey. Yine güzel balıklar almışsınız. Beyaz cisimler midyelerdeki inciler olabilir mi?
Afiyet olsunSeerf
Rastgele.
Bul
valla fikret dün akşam bende çeşme ye balığa gittim ,ama sen benden daha iyisin.
isparozlarında maşallahı var.afiyetler olsun.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
abi maşallah çok güzel balıklar almışsın süper..ellerine sağlık saygılar.rastgele.Alkis
Seerf
Bul
iyi ki niyet yokmuş birde niyetli olsan kim bilir neler olacakmış harikasın abicim tebriklerAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Tebrikler Fiko,keyifli gece kaçamağı olmuş lidaki kadar isparozlarda iyimiş.Bereketli afiyet olsunAlkisGulumse
Bornova - izmir
Bul
Albatros-gr yazdı:Fikret,boyle programsiz,ani gidilen balikciliklar cok iyi olur..hic yoktan bir bakmissin baliktasin..
cok guzel olmus...bu arada yem olarak,mamun benim favori yemimdir....
tavalik fazlasi ile cikmis,cipura birdahakine insallah
rastgele
teşekkürler faruk av banim için süpriz oldu benide favoriler arasında gelir mamun sizede rast gelsinAlkis

balıkoltası yazdı:Tebrikler Fikret Bey. Yine güzel balıklar almışsınız. Beyaz cisimler midyelerdeki inciler olabilir mi?
Afiyet olsunSeerf
Rastgele.
teşekkürler birol benimde aklıma geldi midye incisi olabilir dedim.Alkis

tahsinmersin yazdı:valla fikret dün akşam bende çeşme ye balığa gittim ,ama sen benden daha iyisin.
isparozlarında maşallahı var.afiyetler olsun.
tahsinim isparozlar kaba olmasa ben genelde sevmiyorum isparozu sende rapor yokmu rast gele.Alkis

BALIK and OZAN yazdı:abi maşallah çok güzel balıklar almışsın süper..ellerine sağlık saygılar.rastgele.Alkis
ozan özlettin kendini hoşgeldin teşekkürler sizlerin raporlarını özledik sizlerede rast gelsin.Alkis
Bul
araphüso26 yazdı:iyi ki niyet yokmuş birde niyetli olsan kim bilir neler olacakmış harikasın abicim tebriklerAlkis
arabım habersiz güzel oluyor bir bakmışsın balıktasın ben teşekkür ederim rast gele.Alkis

orhanekmekci yazdı:Tebrikler Fiko,keyifli gece kaçamağı olmuş lidaki kadar isparozlarda iyimiş.Bereketli afiyet olsunAlkisGulumse
eyvallah orhan abim kaçamak değilde süpriz olduSiyirdim evet isparozlar kaba bende şaşırdım bir gelişi var yırtıyor kendini anlatamam rast gele.Alkis
Bul
Fikret Abim tebrikler Alkis. Maaşallah ispariler de el gibi. Olay aynen bizde de öyleydi. Dün akşam Hakan Hoca da tam gün batarken çıkardı öyle ispari. Yem olarak da canlı mamun. Canlı Mamun tam sonbahar yemi. Diğer mevsimlerde de iş yapıyor ama bence bu mevsim de verimi çok yüksek. Afiyet olsun .
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  30 Kasım 2009 Uzunada (Dahada Sisli Havada Balığa Çıkmam) Salih Reis 32 6,203 10-12-2009, 15:00
Son Yorum: kayit
  En sonunda balığa gidebildim mariner8 30 4,632 26-07-2009, 01:04
Son Yorum: mariner8
  hafta sonu hafta içi balığa çıkacak arkadaşlar erdekli yücel 3 1,464 06-09-2008, 21:13
Son Yorum: yalova tatar
  hasta olarak balığa çıkan meteor raporu meteor 9 1,846 06-11-2007, 00:40
Son Yorum: Can ARSLAN
  ankara da balığa gidebileceğim güzel yerler??? dgcn 7 1,523 08-10-2007, 23:29
Son Yorum: BalıkcıSerdar
  hadi yağrın balığa darıcalı 12 3,012 09-06-2007, 22:03
Son Yorum: ekmekçi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi