Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
ergeg yazdı:nihat abi sağolasın.sen aradıktan bir kaç gün sonra sahile gittim. orada murat dediğin arkadaşın babasıyla tanıştık.senin selamını söyledim.sağolsun ilgilendi.ben ona sordum bize bir kaldıraç ayarla diye .olur dedi fakat o bize 1100,1700 gibi bir paradan bahsetti.ben de çıkma falan bir redüktör bulurmuyuz diye danıştıydım siteye.sonra hafta sonu arkadaşlar sahile gitti bende onlara muratı bulup senin selamını söylemelerini ilettim.bulmuşlar sağolsun yardımcı olmuş,tekneye yer göstermiş.kaldıraç bakayım demiş.ben nihat abinin öğrencisiyim demiş ,size bir kaç mera göstereyim demişler ,beraber balığa çıkmışlar ,mezgit tutmuşlar biraz.abi şu an işlerimiz yoğun , biraz rahatlayım inşallah,
sende yanına kabul edersen seninle balığa çıkmak isterim.bu işi ustasından öğrenmek gerek iyice anladım artık.saygılarrrr.
estafrullah tevfik elimden geleni herzaman yaparım benim adres belli genelde hep oradayım biliyorsun
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Bir güzellik daha.
Artık her türlü probleme çare var.
Sitemizi ve sizleri çok seviyorum.
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Her derde çözüm var sitede ne güzel...
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 574
Konuları: 9
Birçok siteye üyeyim ama böyle bir siteyide ilk defa görüyorum.Ne mutlu bize
[SIZE=5][SIZE=6][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=5][SIZE=3]
Biz Dostlar[SIZE=3]ımızı Ne Kalbimizle Severiz,Ne Aklımızla Hani Olurya Kalbimiz Durur,Aklımız Unutur. Biz Sadece Ruhumuzla Severiz
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
cesuryürek77 yazdı:Birçok siteye üyeyim ama böyle bir siteyide ilk defa görüyorum.Ne mutlu bize
herkesin içten olduğunu bilmek çok güzel,bu heryerde ve gerçek hayatta yok.
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Abi Tevfik'e yardım etmek için yeni baştan cihaz üretme konusuna girmeye çekiniyorum.Benim de rahatsızlığım bu maalesef

Neyse ki işi bilenler , olayı kolay yoldan çözebilecek arkadaşlarımız var forumumuzda
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
thunderbolt yazdı:Abi Tevfik'e yardım etmek için yeni baştan cihaz üretme konusuna girmeye çekiniyorum.Benim de rahatsızlığım bu maalesef
Neyse ki işi bilenler , olayı kolay yoldan çözebilecek arkadaşlarımız var forumumuzda 
nedim senin bulunduğun ortamda makinelerden bahsetmemek lazım valla 3 ay kayboluyorsun.
levrek bulucu yapmaya ne dersin
18-07-2009, 17:59
(Son Düzenleme: 18-07-2009, 18:01, Düzenleyen: thunderbolt.)
Levrek değil de balık bulucu yaparım

Elimde 40 kHz. ultrasound devre var.Yazılımını da crack'lenmiş bulurum.Hatta internette freeware sonogram yazılım bile var.Laptop ile balık ararım.Batık bile bulurum.İri mercanlar için
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
LeVrEkCi yazdı:nedim sadece şaka yapmıştım yaww dur aman bu sefer 1 sene bulamayız seni vazgeçtim ben doğal yollarla bulurum levrekleri 
Yok be Nihat elektronik devreler ile ilgili çok doküman topladım.Özellikle de çeşitli radarlar ile ilgili.Artık çok farklı bir cihaz olmadığı sürece araştırma yapmama gerek bile yok

Zaten cihazlara yapay zeka da eklemek gerekiyor , levrek bulması için

Tabi biz bile Allah vergisi zekayla zor levrek buluyoruz