Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kaldıraç için Redüktör nereden bulunur
ergeg yazdı:nihat abi sağolasın.sen aradıktan bir kaç gün sonra sahile gittim. orada murat dediğin arkadaşın babasıyla tanıştık.senin selamını söyledim.sağolsun ilgilendi.ben ona sordum bize bir kaldıraç ayarla diye .olur dedi fakat o bize 1100,1700 gibi bir paradan bahsetti.ben de çıkma falan bir redüktör bulurmuyuz diye danıştıydım siteye.sonra hafta sonu arkadaşlar sahile gitti bende onlara muratı bulup senin selamını söylemelerini ilettim.bulmuşlar sağolsun yardımcı olmuş,tekneye yer göstermiş.kaldıraç bakayım demiş.ben nihat abinin öğrencisiyim demiş ,size bir kaç mera göstereyim demişler ,beraber balığa çıkmışlar ,mezgit tutmuşlar biraz.abi şu an işlerimiz yoğun , biraz rahatlayım inşallah,76 sende yanına kabul edersen seninle balığa çıkmak isterim.bu işi ustasından öğrenmek gerek iyice anladım artık.saygılarrrr.
estafrullah tevfik elimden geleni herzaman yaparım benim adres belli genelde hep oradayım biliyorsun Gulumse
Bul
Bir güzellik daha.
Artık her türlü probleme çare var.
Sitemizi ve sizleri çok seviyorum.Alkis
Bul
Her derde çözüm var sitede ne güzel...Alkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Birçok siteye üyeyim ama böyle bir siteyide ilk defa görüyorum.Ne mutlu bize
[SIZE=5][SIZE=6][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=5][SIZE=3]
Biz Dostlar[SIZE=3]ımızı Ne Kalbimizle Severiz,Ne Aklımızla Hani Olurya Kalbimiz Durur,Aklımız Unutur. Biz Sadece Ruhumuzla Severiz
[/SIZE]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Bul
cesuryürek77 yazdı:Birçok siteye üyeyim ama böyle bir siteyide ilk defa görüyorum.Ne mutlu bize
herkesin içten olduğunu bilmek çok güzel,bu heryerde ve gerçek hayatta yok.Alkis
Bul
Abi Tevfik'e yardım etmek için yeni baştan cihaz üretme konusuna girmeye çekiniyorum.Benim de rahatsızlığım bu maalesef Hadiordan Neyse ki işi bilenler , olayı kolay yoldan çözebilecek arkadaşlarımız var forumumuzda Gulumse
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
thunderbolt yazdı:Abi Tevfik'e yardım etmek için yeni baştan cihaz üretme konusuna girmeye çekiniyorum.Benim de rahatsızlığım bu maalesef Hadiordan Neyse ki işi bilenler , olayı kolay yoldan çözebilecek arkadaşlarımız var forumumuzda Gulumse
nedim senin bulunduğun ortamda makinelerden bahsetmemek lazım valla 3 ay kayboluyorsun.
levrek bulucu yapmaya ne dersin Siyirdim
Bul
Levrek değil de balık bulucu yaparım Wink Elimde 40 kHz. ultrasound devre var.Yazılımını da crack'lenmiş bulurum.Hatta internette freeware sonogram yazılım bile var.Laptop ile balık ararım.Batık bile bulurum.İri mercanlar için Siyirdim
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
thunderbolt yazdı:Levrek değil de balık bulucu yaparım Wink Elimde 40 kHz. ultrasound devre var.Yazılımını da crack'lenmiş bulurum.Hatta internette freeware sonogram yazılım bile var.Laptop ile balık ararım.Batık bile bulurum.İri mercanlar için Siyirdim
nedim sadece şaka yapmıştım yaww dur aman bu sefer 1 sene bulamayız seni vazgeçtim ben doğal yollarla bulurum levrekleri Siyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:nedim sadece şaka yapmıştım yaww dur aman bu sefer 1 sene bulamayız seni vazgeçtim ben doğal yollarla bulurum levrekleri Siyirdim

Yok be Nihat elektronik devreler ile ilgili çok doküman topladım.Özellikle de çeşitli radarlar ile ilgili.Artık çok farklı bir cihaz olmadığı sürece araştırma yapmama gerek bile yok Smile Zaten cihazlara yapay zeka da eklemek gerekiyor , levrek bulması için Siyirdim Tabi biz bile Allah vergisi zekayla zor levrek buluyoruz Happy
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yayın avı için sistemim uygun mu ? hasana 17 1,831 27-11-2015, 09:15
Son Yorum: rusan
  İzmir Çipura Levrek Avı için malzeme tavsiyesi smyrna 4 1,835 21-12-2013, 21:11
Son Yorum: orhanekmekci
  Bayan için kamiş-makine tavsiyesi 34lonely 10 2,543 21-09-2012, 13:45
Son Yorum: Mufi
  Avlak için yardim OZGUR__C 10 2,161 14-08-2012, 23:59
Son Yorum: monawar
  Yazılı Hanos canlı sırtı için kullanılır mı? Salih Reis 25 6,110 18-08-2010, 17:39
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  Yeni başlayanlar için kıyı balıkçılığı ekipmanları tavsiyesi engyldrm 14 5,334 11-06-2009, 08:50
Son Yorum: engyldrm
  ilk baslayanlar için balık avı u_boy 10 2,665 30-04-2009, 12:39
Son Yorum: SerenaY66
  Tekne İcİn kamiŞ tutucu. rauf 26 7,357 28-03-2009, 06:07
Son Yorum: rauf
  Buda FATURALI hattı olanlar icin!! rauf 20 3,975 11-12-2008, 23:35
Son Yorum: çatalca 84
  Tekne Sahipleri icin Duyuru!!! rauf 10 3,379 22-11-2008, 15:35
Son Yorum: araphüso26

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi